We-Vibe Sync Par Vibrator med Fjernbetjening og App

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den nyeste We-Vibe Sync til Par giver fuld valuta for pengene. Den har flere funktioner end før, men er billigere end du har været vant til.

Det der er helt fantastisk med den nye Sync er at den kan justeres så den passer til dig/jer. Tidliger ehar det været lidt svært  og da to kroppe ikke er ens så det er altså svært at designer en “one-size fits all” der virker i praksis. Derfor kan denne Sync udgave af We-Vibe tilpasses så den får den optimale pasform til din krop.

Dermed rammer den perfekt kvindens g-punkt og klitoris på samme tid og den helt rigtige måde. Den bæres under samleje og stimulerer jer begge to på samme tid. Manden på hele penis og kvinden på g-punktet og klitoris. Det er som almindelig sex på turbo. Alt bliver mere følelses betonet og verden omkring dig forsvinder.

Køb eller læs mere om We-Vibe Sync Par vibrator

Vi har prøvet We-Vibe lige da den kom frem og da nummer 2 kom med den silkebløde overflade. Vi var med da 3’eren og 4’eren kom med App Styring og alt var nyt. Nu er det ikke bare videre udviklet men veludviklet og rent faktisk virker nemt og uden problemer.

Vores varmeste anbefaling til We Vibe Sync til par. Den gør det den lover og på en langt bedre måde end alle kopierne

Derudover er We Vibe altså stadig dét mest foretrukne par legetøj der købes. Det er uden tvivl den originale følelse og langt bedre end kopierne. Det gode er at at du netop nu kan købe den vildt billigt.

Vibratoren har 11 forudindstillede vibrationsmønstre som i kan skifte i mellem via enten den medfølgende fjernbetjening eller via app’en på jeres telefon. Det er super simpelt.

Brug den alle steder i verden – også hver for sig

Med appen We-Connect kan din partner desuden styre vibratoren, uanset hvor I verden han befinder sig, hvilket gør den ideel til frække (langdistance) parlege. Du kan altså give eller få orgasme af din partner mens i er adskilt. Tænkt hvilke lege det kan give!

Detaljer om We-Vibe Sync

Materiale: Medicinsk Silikone.
Ftalatfri: Ja.
Latexfri: Ja.
Vandtæt: Ja.
Lydsvag: Ja.
Mål: 8 Cm Lang X 4,5 Cm Høj X 3 Cm Bred.
Gratis App: We-Connect.
Kan Forbindes Med: Iphone 4s/Ios 7 (Eller Nyere) Og Android Os 4.3 (Eller Nyere).
Forbindelse: Bluetooth 4.0.
Vibrationer: 11 Forudindstillede Vibrationer.
Rækkevidde, Fjernbetjening: 3 Meter.
Batteri: Genopladeligt (Usb-Kabel Medfølger).
Ladetid: 2 Timer.
Medfølger: Vibrator, Trådløs Fjernbetjening, Usb-Kabel Og Ladestation, Prøve På Glidecreme.
Brugermanual: Engelsk.

Forbrugerombudsmanden siger at vi skal skrive at det er reklame for et produkt. Jo jo, det gør vi da så bare.
Vi har via denne anmeldelse af We-Vibe Sync, som vi synes er fantastisk valgt at reklamerer for den også 🙂

Anmeldelse af produkt
Dato
Beskrivelse
We Vibe Sync lover ikke mere end den kan holde og denne udgave er bedre end de andre. Længere er den ikke. Vi er begejstrede
Bedømmelse
51star1star1star1star1star
Share.

About Author

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år interesseret sig for sexlegetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af sexlegetøj til både singler og par.

Ekspert i Sexlegetøj

Lisa har skrevet om sexlegetøj, erotik generelt og bondage mfl. i mere end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på flere sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@erotik.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

2 kommentarer

  1. J eg har we vibe 3. Elsker den. Desværre mister den Bluetooth signalet når den ikke ligger lige op af den telefon den en part med…. Og den kan da slet ikke finde det signal nede mellem bene… Er de nyere bedre?

    • Der er sket meget siden We Vibe 3, der ikke var deres bedste model. Den nye er både billigere og bedre 🙂 Den anbefaler vi uden forbehold