Anal Tilbehør

Sexlegetøj til anal stimulation er med til at skabe ekstra nydelse og pirring, og det kan give forstærkning af orgasmer. Når I eksperimenterer med analsex og -massager, er der forskelligt anal tilbehør, I skal have styr på. Det gælder i forhold til at gøre oplevelserne mere behagelige og hygiejniske. For både kvinder og mænd har det psykisk en stor betydning at være helt ren, før der leges med buttplugs, kugler eller en anal dildo.

GRATIS FRAGT
Celestials Anal Douche Sort - 89 ml.
Celestials Anal Douche Sort - 89 ml.
Pris fra 59
GRATIS FRAGT
Celestials Anal Douche Sort - 224 ml.
Celestials Anal Douche Sort - 224 ml.
Pris fra 79
GRATIS FRAGT
Celestials Anal Douche Sort - 310 ml.
Celestials Anal Douche Sort - 310 ml.
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
Sinful Mini Magic Wand Anal Tilbehør   - Sort
Sinful Mini Magic Wand Anal Tilbehør - Sort
Pris fra 99
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 50
Wand Essentials Tri-gasm Tilbehør    - White
Wand Essentials Tri-gasm Tilbehør - White
Pris fra 149
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 27
Clean Stream Silicone Comfort Nozzle Tilbehør   - Black
Clean Stream Silicone Comfort Nozzle Tilbehør - Black
Pris fra 152
GRATIS FRAGT
Wand Essentials 3teez Tilbehør    - Sort
Wand Essentials 3teez Tilbehør - Sort
Pris fra 199
GRATIS FRAGT
Fist It Numbing Bedøvende Glidecreme 500 ml   - Klar
Fist It Numbing Bedøvende Glidecreme 500 ml - Klar
Pris fra 249
GRATIS FRAGT
Aqua Stick Aluminium Intim Dusche
Aqua Stick Aluminium Intim Dusche
Pris fra 329
GRATIS FRAGT
Douche With 4 Attachments Black
Douche With 4 Attachments Black
Pris fra 329
GRATIS FRAGT
Bound Metal Plugs med O-ring
Bound Metal Plugs med O-ring
Pris fra 549
GRATIS FRAGT
Hismith Anal Bubbled Dildo Tilbehør med KlicLok 21cm  - Sølv
Hismith Anal Bubbled Dildo Tilbehør med KlicLok 21cm - Sølv
Pris fra 599
Vis flere produkter

Dette anal tilbehør kan du ikke leve uden

Masser af mænd, kvinder og par leger og eksperimentere med analsex. Uanset om det handler om pirring, fuld penetration eller massage er oplevelserne med til at øge den frække stemning.

Med ekstra tilbehør bliver jeres oplevelser ikke kun frække. De bliver også sikre, mere afslappede og mere intense.

Der er brug for forskelligt tilbehør, når I anvender analt sexlegetøj:

 • Brusehoved til rengøring af anus
 • Anal douche
 • Glidecreme
 • Rengøringsservietter eller rensemiddel

Det er en god idé at gå på opdagelse iblandt forskelligt analt tilbehør, så du kan sammenligne dine produktmuligheder. Mens et specialdesignet brusehoved og en anal douche skal bruges før sex, er glidecreme og rengøringsservietter til hhv. under og efter sex.

Det er en individuel sag, om rengøringen af anus klares med et brusehoved til formålet eller de kompakte og funktionelle anal douches.

Slap helt af under sex og forspil, når du er ren

Anal massage er skønt, dejligt, pirrende og frækt. For at kunne give dig helt hen til oplevelsen og tage imod nydelsen, skal du føle dig ren.

Til dette formål har du brug for en anal douche, der er et af de mest uundværlige redskaber til anale lege. Den lille douche er beregnet til at blive brugt før sex og massage.

De klassiske udgaver er dem, der er formet som en pære. De fyldes op med vand i den lille beholder. Smør lidt glidecreme på det smalle skyllerør, så det er komfortabelt at føre det op bagi.

Redskabet sørger for, at du er helt ren, og at der ikke opstår uheld i forbindelse med sex.

Den store fordel ved anal douches er de mange udgaver, du kan vælge tilbehøret i, samt de lave priser. Det er praktisk, uundværligt og budgetvenligt analt tilbehør, som kan bruges af både mænd og kvinder.

Fræk intimrengøring i bad

Det kan være en afbrydelse af forspil, hvis I begge eller den ene partner skal på toilettet for at gennemføre den nødvendige rengøring. Der er ingen grund til at ødelægge den frække stemning, da I kan klare rengøringen samtidig med forspil. Et brusehoved er perfekt, når I vil nyde hinanden i de mest intime, våde og hede omgivelser i badet.

Rengøring bliver på den måde en del af forspillet, der leder op til analsex, som kan finde sted lige, hvor I har lyst til det.

Vil I have et af de mest eksklusive og populære produkter til brusebadet, skal I vælge sæt, der består af en slange samt et brusehoved formet som en penis. Det pirrende og realistiske brusehoved er med til at gøre rengøringen til en fræk oplevelse for begge parter.

Glidecreme er uundværligt anal tilbehør

Der er brug for glidecreme, der skaber behag for begge parter i forholdet. Mens vagina kan producere fugt fra slimhinderne, er anus fra naturens side mere tørt. Om I er til den vand- eller silikonebaserede glidecreme, er op til jer.

Der er fordele og ulemper ved begge typer af cremer. Mens den vandbaserede hurtigere trænger ind i huden, vil en silikonebaseret creme være mere drøj. Der er brug for tilførsel af ekstra glidecreme, når I bruger den vandbaserede udgave.

Vil I nyde hinanden efter sex, kan det være en fordel at vælge den vandbaserede creme. En silikonebaserede glidecreme efterlader en mere fedtet hud, og det vil for mange mænd og kvinder være nødvendigt at skylle cremen af efter sex.