Rengøring af sexlegetøj

Optimal og korrekt rengøring af sexlegetøj har ikke kun betydning for produkternes levetid og holdbarhed. Det har lige så stor betydning for hygiejnen omkring legetøjet. Det er ikke kun analt sexlegetøj, der skal rengøres efter brug. Masturbatorer, penisringe, dildoer, g-punkts vibratorer og andet legetøj til mænd og kvinder har brug for rengøring, så der ikke dannes skadelige bakterier på produkterne.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
Sinful Økologisk Sexlegetøjs Rengøring 100 ml - Klar
Pris fra 99
baseks Sexlegetøjs Rengøring 200 ml - Klar
Pris fra 99
You2Toys Splash-Queen Intim Douche - Lilla
Pris fra 179
Clean Stream Silicone Comfort Nozzle Tilbehør - Sort
Pris fra 179
Fist It Latex Handsker One-Size - Sort
Pris fra 229
Clean Stream Anal Rengørings Sæt - Rød
Pris fra 199
GRATIS FRAGT
Kiotos Vibrerende Urethral Sound i Stål - Sølv
Pris fra 649
CalExotics COLT Shower Shot Anal Rengørings Sæt - Grå
Pris fra 299
AllMatters Menstruationstrusser - S
Pris fra 299
AllMatters Menstruationstrusser - M
Pris fra 299
AllMatters Menstruationstrusser - L
Pris fra 299
AllMatters Menstruationstrusser - XL
Pris fra 299
Vis flere produkter

Få den nemmeste og mest simple rengøring med de nyeste produkter

Det behøver ikke være en gene eller en tidskrævende opgave at sikre maksimal hygiejne om dit sexlegetøj. Når du vælger de nyeste produkter på markedet, kommer rengøringen til at tage få sekunder.

De mest udbredte og populære rengøringsmidler til formålet er sprays.

De kan fås i klassiske udgaver og i økologiske varianter til dig, der lider af overfølsomhed.

Når du køber produkter til rengøring af sexlegetøj, skal du primært holde øje med, hvilke typer af materialer de forskellige rengøringsprodukter er egnet til.

Køb de rette produkter til rengøring af sexlegetøj

De fleste produkter er beregnet til universal brug. Det vil sige, at du med en god rensespray kan rengøre både vibratorer, dildoer og plugs. En spray er et godt valg, når rengøringen skal gå nemt og effektivt. Produktet virker ved, at du sprayer rensemidlet på sexlegetøjet og efter 5-10 minutter skyller det rent med vand.

Det er sprays og renseservietter, der er de mest udbredte produkter til rengøring af sexlegetøj.

Mens sprayen kan have sin faste plads på badeværelset, kan de praktiske og alsidige renseservietter være gode at have med på weekendophold og ferier.

Universalspray eller specialudviklet renseprodukt?

Det kan være en god idé at starte med at danne dig et overblik over de mange produktmuligheder, før du køber dine rensemidler. Der er enkelte produkter, der er specialudviklet til visse typer og udgaver af sexlegetøj.

Der er f.eks. flere fleshlights, der kræver specialrengøring. For at rense dit onaniprodukt optimalt skal du således købe et middel, der er udviklet til formålet. Her vil din spray ofte indeholde triclosan, der sikrer, at alle bakterier fjernes 100%. Det aktive stof skaber det største omfang af hygiejne inde i dit legetøj, så du i fremtiden kan nyde sololegen uden at skulle spekulere det mindste på sundheden.

Rengøringen har betydning for både hygiejne og kvalitet af dit legetøj. Den optimale rensning er med til at vedligeholde dit tilbehør til sex på bedste vis, og det sikrer, at du kan lege med sundt udstyr i lang tid frem.

Generelt skal du undersøge, om det sexlegetøj du bruger, kræver særlige rengøringsmidler.

Du får glæde af legetøjet i meget længere tid, når du vedligeholder det i henhold til anbefalingerne fra producenten af.

Gør rensning af sexlegetøj til en god vane

Da det kun tager få minutter at rense dit legetøj, kan du med fordel gøre det til en god rutine efter selvforkælelse eller sex. Når du har dit renseprodukt opbevaret i et skab på badeværelset, kommer det til at gå hurtigt med at sikre hygiejnen.

Det anbefales, at du ikke tørrer dit legetøj af, når du først har sprayet det og dernæst skyllet det med køligt vand. Lad det hellere stå og dryppe af og tørre selv.

Til ferier og weekendophold kan renseservietter være det bedste valg eller en rensespray i rejsestørrelse. Her kan du vælge en spray på 100ml, der let og diskret kan opbevares i toilettasken.

Alle sprays sælges til favorable priser, så du ikke skal bekymre dig om mange ekstraudgifter, når du og din partner holder af at eksperimentere med forskellige sexlegetøj.

Vil du have mest værdi for pengene, skal du vælge de store sprays med op til 250ml.

For dig der bruger eksklusivt legetøj og udstyr til sex, kan jævnlig brug af rensespray være årsagen til, at du slipper for at udskifte dit favorittilbehør på grund af forringede egenskaber og kvalitet.