Anal Dildo

Sexlegetøj er blevet meget udbredt i Danmark over de seneste år. Flere er begyndt at snakke åbent om deres forhold, og gode råd kastes rundt i luften, så det ikke er til at følge med i, hvilke der er værd at følge. Derfor kan det være en god ide at afprøve nogle af dem selv.

Nedenstående liste indeholder Affiliate Links
Baseks Slimline Begynder Anal Dildo Medium
Er du klar til at eksperimentere med lidt mere fylde i dine anale lege? Så er Baseks Slimline Begynder Anal Dildo Medium også klar til dig.
Pris fra 129,00
Chrystalino Tower Glas Dildo
Forkæl dig selv med Chrystalino Tower Glas Dildo. Klar og smuk model til de frække stunder. Varm eller køl den for ekstra pirrende sanseoplevelse.
Pris fra 299,00
Crystal Clear Lille Jelly Dildo
Med sine 14 cm har den den perfekte størrelse til dig, der er nybegynder indenfor området.
Pris fra 169,00
Dillio Anal Teaser Dildo 11 cm
Skal det være effektivt OG sjovt? Med farvestrålende Dillio Anal Teaser Dildo får du begge dele. Lavet i USA. Harnessegnet
Pris fra 99,00
Dillio Anal Teaser Dildo 11 cm
Skal det være effektivt OG sjovt? Med farvestrålende Dillio Anal Teaser Dildo får du begge dele. Lavet i USA. Harnessegnet
Pris fra 99,00
Dillio Anal Teaser Dildo 11 cm
Skal det være effektivt OG sjovt? Med farvestrålende Dillio Anal Teaser Dildo får du begge dele. Lavet i USA. Harnessegnet
Pris fra 99,00

Find den rigtige anal dildo til dig

Anal DildoAt vælge den rigtige anal dildo til en mand er ikke så svært. Selvom de findes i mange forskellige størrelser, former og farver, og både med og uden vibrator så skal du blot finde ud af hvad du gerne vil opnå med den.

  • At føle dig fyldt helt ud?
    Her vælger du en af dem der er meget stor i hovedet eller formet som en prop
  • At du bliver stimuleret
    Vælg enten en med eller uden vibrator, eller brug den som begge dele
  • At du skal trænes til at bruge noget større
    Vælg et af vores sæt med mange forskellige størrelse eller dem der er formet som en kegle. Her kan du selv vælge hvor meget tryk der skal være på anus

Hvad er en anal dildo

En anal dildo er oftest formet som en kegle eller kugle, men der er ALTID en stopklods på, der gør at den ikke kan smutte helt op i anus. Skulle dette ske skal du nemlig en tur forbi skadestuen da den ikke kan komme ud igen af sig selv.

Du må derfor ALDRIG bruge en alm. dildo eller andet, der ikke har denne stop klods på.

Før I introducerer sexlegetøj til forholdet

Anderledes samleje og onani er for mange lidt tabubelagte emner. Det kan for nogen være svært at snakke om uden en dråbe alkohol i blodet, hvis de er generte eller mere konservative i forhold til, hvad de synes er passende og upassende at snakke om med andre. Og det er selvfølgelig ikke et problem ikke at snakke om sex og samliv med veninderne, men hvis du gerne vil opleve en helt ny verden indenfor dit sexliv, er kommunikation mellem dig og din partner din bedste ven.

Derfor er det også vigtigt, at I tager en snak inden, I introducerer sexlegetøj til jeres forhold. Det er nemlig kun rart at have sex, hvis begge parter er komfortable. Afstem jeres følelser i forhold til, hvad I er klar til, hvad I har lyst til, og hvad I absolut ikke har lyst til. Og så kan I tage den derfra. Der er ingen pointe i at tilføje en anal dildo til forholdet, hvis ikke det er ønsket af jer begge.

Hvilken anal dildo passer til jeres forhold?

Når det kommer til anal dildoen, findes der forskellige slags, som I kan kaste jer ud i. Der er dem af det såkaldte jelly, der tilpasser sig din form og er meget fleksible. Det er dem af glas, som du kan bruge i lige den temperatur, som du ønsker. De realistiske, der ligner det mandlige kønsorgan mest. De mest velkendte af silikone, som mange nok efterhånden har hørt om. Og mange, mange flere. Udvalgte af anal dildoer er stort, og den bedste måde at finde den helt rigtige til dig – eller jeres forhold – er ved at følge mavefornemmelsen. Hvilken dildo tænder dig mest, når du læser om den?

Silikonedildoen

Til begynderen indenfor silikonedildoen og anal stimulation findes denne Sinful Slender Silikone Dildo Small, der er ideel som en starter dildo, da den har en diskret længde. Den har en sugekop, der gør den ideel til håndfri onani, men den kan også bruges i harness med en partner efter at have eksperimenteret lidt med den.

Til den erfarne bruger inden for anal stimulation findes også denne Fun Factory Bouncer, der er lidt anderledes end resten af silikonedildoerne, da den har 3 kugler indeni sig, der sikrer ekstra stimulation både analt og vaginalt. Den er ideel med en strap-on harness og en glidecreme, da dette vil give dig en endnu bedre oplevelse.

Dildoen af glas

Ønsker du en dildo, du selvfølgelig kan bruge vaginalt og analt, men som du også kan bruge til at pirre din partner med, så er en dildo af glas ideel til dig. Denne Sinful Groove Glas Dildo er både elegant og effektiv, og har 6 kugler, der gradvist bliver større, og giver ekstra pirrende leg i soveværelset.

Udover at være en effektiv anal dildo, er den også særligt velegnet til stimulering af g-punktet i vagina.

For den ekstra pirrende leg kan du opvarme eller nedkøle dildoen i vandbad, hvorefter du kan pirre partnerens krop med et anderledes sanseindtryk.

Jelly-dildoen

Jelly-dildoen er endnu en dildo, der er særligt velegnet til begynder brug, om end det er vaginalt eller analt.

Med denne Crystal Clear Lille Jelly Dildo får du for eksempel en realistisk gennemsigtig dildo, hvis form og bløde materiale gør oplevelse naturtro. Den er fleksibel, og tilpasser sig derfor din kropsform, hvilket gør oplevelsen endnu bedre.

Under samme kategori kan du også få et helt sæt af dildoer, der igen er velegnet til begynderen, da du kan arbejde dig fra den mindste og opefter. Sættet hedder Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Sæt, og er en pakke med tre dildoer, der vokser gradvist i størrelse, så du kan vænne dig til at blive fyldt op.

Uanset om du vil udvide oplevelserne indenfor sex alene eller med en partner, findes det perfekte legetøj til dig altså et sted derude.