Anal Dildo

Anal stimulation er med til at give endnu mere nydelse og tilfredsstillelse. Der er masser af forskellige sexlegetøj til formålet, der kan bruges i forbindelse med forspil, onani eller sex. En anal dildo er større end en buttplug, og legetøjet kan købes i mange varianter. Om du vil have en dildo til anal stimulation formet som en penis eller en glat udgave, er op til dig. Du finder de populære dildoer i mange størrelser, materialer, designs og med forskellige vibrationsprogrammer.

GRATIS FRAGT
Magic Shiver Anal Dildo Sort
Magic Shiver Anal Dildo Sort
Pris fra 49
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 10
All Black - Lille Realistisk Dildo 8,5 cm
All Black - Lille Realistisk Dildo 8,5 cm
Pris fra 59
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 64
All Black 32 - Den Lille Uskyldige Dildo
All Black 32 - Den Lille Uskyldige Dildo
Pris fra 65
GRATIS FRAGT
baseks Selvlysende Small Anal Dildo   - Pink
baseks Selvlysende Small Anal Dildo - Pink
Pris fra 99
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 20
Axus Lite Realistisk Dildo
Axus Lite Realistisk Dildo
Pris fra 99
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
You2Toys - Anal Dildo Key to Your Butt
You2Toys - Anal Dildo Key to Your Butt
Pris fra 119
GRATIS FRAGT
You2Toys - Jelly Anal Vibrator
You2Toys - Jelly Anal Vibrator
Pris fra 119
GRATIS FRAGT
Doc Johnson Crystal Jellies 6” Anal Starter - Anal Dildo
Doc Johnson Crystal Jellies 6” Anal Starter - Anal Dildo
Pris fra 119
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
All Black 4 - Anal Dildo
All Black 4 - Anal Dildo
Pris fra 119
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
All Black 1 - Anal Dildo
All Black 1 - Anal Dildo
Pris fra 119
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 32
All black 43 - Realistisk Dildo
All black 43 - Realistisk Dildo
Pris fra 127
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 60
You2Toys - Small Dong Realistisk Dildo 15 cm
You2Toys - Small Dong Realistisk Dildo 15 cm
Pris fra 129
Vis flere produkter

Vælg den bedste dildo til anal stimulation

Hvilken anal dildo, der er den bedste, er forskellig fra person til person. Når du har et stort udvalg at vælge fra, kan du danne dig et overblik over de mange varianter og sammenligne forskellige favoritter.

Du kan bruge følgende punkter, når den bedste dildo til anal stimulation skal vælges:

 • Design
 • Størrelse (Både længde og tykkelse)
 • Farve
 • Materiale
 • Med eller uden sugekop
 • Vandtæt
 • Genopladelig eller med batteri

De bedste anale dildoer er lavet i bløde og hudvenlige materialer. Ftalatfri silikone er et udbredt materiale, der anvendes til flere typer af sexlejetøj. Du kan vælge dildoer til anal simulation i flere farver. De fleste mennesker har en forkærlighed for en bestemt farve, der går igen i beholdningen af legetøj til onani, forspil og sex.

Ønsker du at kunne bruge din dildo i badet, skal du vælge en vandtæt udgave. Du får mere frihed til at lege enten alene eller med en partner, når du vælger en dildo med sugekop. Den kan sættes fast på klinker, fliser og glas, så du har frie hænder til at lege med.

Anal dildo til selvforkælelse, massage, forspil og sex

En anal dildo er et alsidigt stykke sexlegetøj, der finder anvendelse i mange forskellige forbindelser. Mens nogle mænd og kvinder pirres af anal stimulation i forbindelse med sex, nyder andre at øge nydelsen, når der leges alene.

Både mænd og kvinder kan komme til at opleve ekstra intense orgasmer ved at få anal massage. Omkring anus findes flere tusinde nerveender, der kan aktiveres ved berøring.

Det er en fordel at bruge en dildo til massagen, så du kan læne dig tilbage og give dig hen til nydelsen.

Sammen med en partner skabes der mere frihed til at røre hinanden, når I ikke skal bruge fingrene til massagen.

Der er forskel på, hvor trænet vi hver især er i forhold til at blive fyldt op analt. Det er helt naturligt og normalt, at det kræver tilvænning.

Anale dildoer i alle størrelser

Der er forskel på, hvilken størrelse dildo du skal vælge afhængigt af, hvor trænet og erfaren du er med anal stimulation. Er det første gang, du vil i gang med at eksperimentere med oplevelsen, er det en god idé at vælge en lille anal dildo.

Du kan spare penge ved at købe de praktiske sæt, hvor du får op til 3 dildoer i forskellige størrelser. Med dem kan du gradvist træne dig op til at kunne blive fyldt helt op.

Er du allerede erfaren med anal massage eller analsex, vil en medium eller stor dildo kunne være det helt rette valg for dig.

Sådan får du maksimal glæde af din anal dildo

Om du er til de glatte udgaver, eller foretrækker de frække dildoer med design som en penis, afhænger af dine lyster og fantasier. Mange kvinder tænder på dildoer, der har naturtro udformning som en penis. Her er overfladen lavet med penishoved og med blodårer. Den realistiske udformning er med til at skabe en naturtro oplevelse, der i sig selv er et pirrende element.

Det vigtigste er, du vælger en dildo, der passer perfekt til dig, din krop og dine erfaringer.

Når du vil have størst glæde og fornøjelse af din dildo, skal du sørge for at bruge glidecreme. Du kan vælge både vand- og silikonebaserede produktudgaver, der har hver deres egenskaber og unikke fordele.

Find den rigtige anal dildo til dig

Anal dildo

At vælge den rigtige anal dildo til en mand er ikke så svært. Selvom de findes i mange forskellige størrelser, former og farver, og både med og uden vibrator så skal du blot finde ud af hvad du gerne vil opnå med den.

 • At føle dig fyldt helt ud?
  Her vælger du en af dem der er meget stor i hovedet eller formet som en prop
 • At du bliver stimuleret
  Vælg enten en med eller uden vibrator, eller brug den som begge dele
 • At du skal trænes til at bruge noget større
  Vælg et af vores sæt med mange forskellige størrelse eller dem der er formet som en kegle. Her kan du selv vælge hvor meget tryk der skal være på anus

Før I introducerer sexlegetøj til forholdet

Anderledes samleje og onani er for mange lidt tabubelagte emner. Det kan for nogen være svært at snakke om uden en dråbe alkohol i blodet, hvis de er generte eller mere konservative i forhold til, hvad de synes er passende og upassende at snakke om med andre. Og det er selvfølgelig ikke et problem ikke at snakke om sex og samliv med veninderne, men hvis du gerne vil opleve en helt ny verden indenfor dit sexliv, er kommunikation mellem dig og din partner din bedste ven.

Derfor er det også vigtigt, at I tager en snak inden, I introducerer sexlegetøj til jeres forhold. Det er nemlig kun rart at have sex, hvis begge parter er komfortable. Afstem jeres følelser i forhold til, hvad I er klar til, hvad I har lyst til, og hvad I absolut ikke har lyst til. Og så kan I tage den derfra. Der er ingen pointe i at tilføje en anal dildo til forholdet, hvis ikke det er ønsket af jer begge.

Silikonedildoen

Til begynderen indenfor silikonedildoen og anal stimulation findes denne Sinful Slender Silikone Dildo Small, der er ideel som en starter dildo, da den har en diskret længde. Den har en sugekop, der gør den ideel til håndfri onani, men den kan også bruges i harness med en partner efter at have eksperimenteret lidt med den.

Til den erfarne bruger inden for anal stimulation findes også denne Fun Factory Bouncer, der er lidt anderledes end resten af silikonedildoerne, da den har 3 kugler indeni sig, der sikrer ekstra stimulation både analt og vaginalt. Den er ideel med en strap-on harness og en glidecreme, da dette vil give dig en endnu bedre oplevelse.

Dildoen af glas

Ønsker du en dildo, du selvfølgelig kan bruge vaginalt og analt, men som du også kan bruge til at pirre din partner med, så er en dildo af glas ideel til dig. Denne Sinful Groove Glas Dildo er både elegant og effektiv, og har 6 kugler, der gradvist bliver større, og giver ekstra pirrende leg i soveværelset.

Udover at være en effektiv anal dildo, er den også særligt velegnet til stimulering af g-punktet i vagina.

For den ekstra pirrende leg kan du opvarme eller nedkøle dildoen i vandbad, hvorefter du kan pirre partnerens krop med et anderledes sanseindtryk.

Jelly-dildoen

Jelly-dildoen er endnu en dildo, der er særligt velegnet til begynder brug, om end det er vaginalt eller analt.

Med denne Crystal Clear Lille Jelly Dildo får du for eksempel en realistisk gennemsigtig dildo, hvis form og bløde materiale gør oplevelse naturtro. Den er fleksibel, og tilpasser sig derfor din kropsform, hvilket gør oplevelsen endnu bedre.

Under samme kategori kan du også få et helt sæt af dildoer, der igen er velegnet til begynderen, da du kan arbejde dig fra den mindste og opefter. Sættet hedder Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Sæt, og er en pakke med tre dildoer, der vokser gradvist i størrelse, så du kan vænne dig til at blive fyldt op.

Uanset om du vil udvide oplevelserne indenfor sex alene eller med en partner, findes det perfekte legetøj til dig altså et sted derude.