Catsuits

Med lækre catsuits er det en leg at klæde sig ekstra sexet på. De er nemlig lavede til at give et fuldt look, så du er iklædt tøj, men stadig er tilpas pirrende afklædt. Catsuits smyger sig nemlig om din krop og fremhæver kurverne på den mest sexede måde. Heldragten er et lækkert stykke lingeri, der bestemt hører hjemme i din frække skuffe. Vi har samlet nogle af de allerflotteste catsuits, så du let kan finde en – eller flere, der passer til netop dine ønsker. Lad dig endelig friste af de mange muligheder!

TILBUD
Spar 44
NORTIE Helga Bundløs Blonde Catsuit - Black - One Size
Pris fra 105
TILBUD
Spar 38
NORTIE Astrid Bundløs Blonde Catsuit - Black - One Size
Pris fra 91
TILBUD
Spar 44
NORTIE Helga Bundløs Blonde Catsuit Plus Size - Black - Plus size
Pris fra 105
TILBUD
Spar 68
Le Désir Net Catsuit - Black - One Size
Pris fra 161
TILBUD
Spar 25
Passion Net Catsuit - Black - One Size
Pris fra 104
TILBUD
Spar 44
NORTIE Frida Bundløs Catsuit - Black - One Size
Pris fra 105
TILBUD
Spar 39
NORTIE Aniseed Bundløst Catsuit - Black - One Size
Pris fra 160
TILBUD
Spar 39
NORTIE Aniseed Bundløst Catsuit Plus Size - Black - Plus size
Pris fra 160
TILBUD
Spar 149
New Nortie Fetish Wetlook Crotchless Catsuit - S/M
Pris fra 450
TILBUD
Spar 149
New Nortie Fetish Wetlook Crotchless Catsuit - L/XL
Pris fra 450
TILBUD
Spar 68
Le Désir Sort Halterneck Catsuit - Black - One Size
Pris fra 161
TILBUD
Spar 49
Le Désir Net Catsuit Plus Size - Black - Plus size
Pris fra 200
Vis flere produkter

Forførende catsuits til de frække aftener

En catsuit er en heldragt, der dækker hele eller dele af kroppen. Nogle bruger dem til gymnastik eller træning, men du kan også få udgaver, der er til den mere frække side. De kommer nemlig i et væld af spændende materialer og designs, alt efter om du foretrækker det mere tækkelige eller helt åbne og gennemsigtige.

Catsuits kan let kombineres med en BH og en nederdel for et fuldt look. Du behøver ikke engang tænke på strømper, for de er allerede integrerede i det lækre sæt. Det er derfor et smart valg, hvis du vil have et frækt outfit til en særlig aften.

Mange catsuits er åbne i skridtet, så du enten kan supplere med et par flotte trusser eller vælge at gå helt bundløs. Det betyder også, at du bare kan beholde den lækre dragt på, mens du forlyster dig, hvilket kan være ekstra pirrende sammen med en partner.

Flotte og forførende blonder

Blonder er altid en favorit, når det kommer til frækt lingeri, og catsuits er ingen undtagelse. Du kan nemlig finde forførende og delikate blondeheldragter, der viser din krop lækkert frem.

Blonden både dækker, men giver samtidigt et let gennemsigtigt kig til den bare hud. Det kan derfor være et lækkert valg, hvis du ønsker at kombinere blonderne med et outfit, du også kan have på til en fræk bytur.

Sexede catsuits i fishnet

Du kan få mange dragter i fishnet, der giver et helt særligt look. Fishnet fås både i helt enkle udgaver med de klassiske rudeformede huller eller med masser af detaljer og blonder. Det er derfor op til dig, hvilket udtryk du foretrækker.

Det gode ved fishnet-stoffet er, at disse catsuits vil sidde helt til og kan give sig utroligt meget. De vil derfor passe mange forskellige størrelser og få det bedste frem i netop din krop. Derudover er de supersexede, fordi de giver rig mulighed for at vise bar hud frem, mens du stadig er påklædt.

Skinnende latex catsuits

Latex er ofte en favorit, når det kommer til flotte og sexede materialer, og det skinnende stof passer perfekt til tætsiddende catsuits. Mange finder latex meget erotisk, fordi det præsenterer kroppen på en ekstra lækker måde.

Når det kommer til heldragter, så er det også svært ikke at tænke på den sexede Cat Woman, når man ser en latexdragt. Og hvem vil ikke gerne føle sig som en magtfuld superhelt?

Husk at tjekke størrelsesguiden

Fordi catsuits skal passe hele kroppen og sidder tæt til, så er det vigtigt, at du finder den rigtige pasform og størrelse. Hvis materialet har meget stræk som eksempelvis blonder og særligt fishnet, så er der større garanti for, at den vil passe dig, end hvis du går efter en latexdragt.

Det kan være en fordel, at du måler dig både om bryst, talje og hofter, så du er sikker på, at målene stemmer med størrelsesguiden. Længden kan også være afgørende, så hvis du er meget høj, kan det være nødvendigt at kigge dig lidt for.