Womanizer

Den populære klitorisvibrator er skabt til at give dig maksimal stimulation omkring den følsomme, lille ’ært’ uden at bedøve eller være for voldsom i vibration. Med en klassisk bullet vibrator kender du sikkert alt til, hvordan klitoris kan virke bedøvet, når du enten alene eller sammen med en partner har påvirket den. Sådan er det ikke med en Womanizer. Det er nøje udviklet til at give klitoris den præcise og nænsomme, men kraftfulde påvirkning, der gør, at du kan få flere orgasmer i træk.  

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 100
Womanizer Classic Klitoris Stimulator - Lilla
Pris fra 849
GRATIS FRAGT
Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator - Sort
Pris fra 1.495
GRATIS FRAGT
Womanizer Liberty Klitoris Stimulator - Rød
Pris fra 799
Womanizer Starlet 3 Klitoris Stimulator - Lilla
Pris fra 499
GRATIS FRAGT
Womanizer Premium Eco Klitoris Stimulator - Rosa
Pris fra 1.295
GRATIS FRAGT
Womanizer Classic 2 Klitoris Stimulator - Sort
Pris fra 949
Womanizer USB Oplader med Magnet - Hvid
Pris fra 79
GRATIS FRAGT
Womanizer Liberty Klitoris Stimulator - Blå
Pris fra 799
GRATIS FRAGT
Womanizer Liberty Klitoris Stimulator - Rosa
Pris fra 799
GRATIS FRAGT
Womanizer Liberty Klitoris Stimulator - Pink
Pris fra 799
GRATIS FRAGT
Womanizer Premium Klitoris Stimulator - Hvid
Pris fra 1.395
GRATIS FRAGT
Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator - Blå
Pris fra 1.495
Vis flere produkter

Derfor er klitorisvibratoren blevet et hit hos kvinderne

Designet af din vibrator har kæmpe indflydelse på type og omfang af stimulation. Mens de fleste vibratorer kræver lidt fokus i forhold til at dosere den ønskede påvirkning, kan du slappe helt af med disse populære og specialdesignede klitorisvibratorer.

Her er ’hovedet’ formet som en ring, der sættes omkring klitoris.

Det vil således ikke direkte være den lille ært, der udsættes for den kraftfulde påvirkning fra legetøjet men derimod de følsomme nerveender, der omgiver klitoris.

Dette unikke design er årsagen til, at du kan opnå flere orgasmer i træk, da det erogene punkt ikke overstimuleres og nærmest bedøves efter en orgasme.

Stimulér dig selv eller din kæreste med trykbølger

Der er tænkt over hver en detalje i udformningen og udviklingen af Womanizers. Sexlegetøjet er simpelt, enkelt og nemt at bruge.

Det unikke ved de eftertragtede klitorisvibratorer handler om funktion. Fremfor de klassiske vibrationer fungerer en Womanizer ved trykbølger. Maskinerne er designet med den anerkendte ”Pleasure Air Technology”.

Vibratorerne er udstyret med små, brugervenlige knapper på siden, så du selv eller din partner nemt kan ændre intensitet og niveau for trykbølgerne.

Som kæreste eller partner er en Womanizer det perfekte valg, når du vil købe sexlegetøj til hende. Med det eksklusive sexlegetøj kommer du til at ramme plet med perfekt stimulation i fremtiden. Når blot hovedet placeres omkring klitoris, kan du lege med hendes nydelse i lang tid.

Find den variant, som opfylder dine krav – og lyster

Siden lanceringen af den første, specielle klitorisvibrator tilbage i 2015 er der kommet mange nye varianter til. Vibratorerne bliver løbende udviklet i forbedrede designs og med mere power.

Hvilken Womanizer, du skal vælge, afhænger af:

  • Dine krav til antal vibrationsprogrammer og -intensiteter
  • Design af legetøj (Skal den have g-punks stimulator?)
  • Type af sugehoved

Den lille maskine til kvinder er et innovativt sexlegetøj. Udseendemæssigt minder de forskellige varianter om hinanden. Dog er der forskel på deres størrelser og greb, ligesom det er forskelligt fra model til model, hvor mange trykbølgeniveauer, der findes.

Uanset hvilken variant du vælger, får du en moderne, effektiv og velfungerende maskine, der er fremstillet i genopladeligt design.

Du skal ikke forholde dig til køb af batterier, når du vil have trykbølger, der altid skal kunne fungere på maksimalt niveau.

Skabt til alle dine behov

Det er ikke kun funktion og brugervenlighed, der er tænkt over fra producentens side af i udformningen af de kompakte klitorisvibratorer. Design og størrelse er også forhold, der kommer dig til gode, når du køber en Womanizer. De mindste udgaver af sexlegetøjet måler knap 12 cm. i længden.

Det er den perfekte størrelse, når du vil have det mest effektive og nydelsesfulde legetøj liggende i sengebordsskuffen, eller når der pakkes weekendtaske til et romantisk ophold med kæresten.

Womanizer er det eksklusive valg

Prismæssigt ligger de populære og anmelderroste vibratorer i den høje ende af skalaen, når der ses på sexlegetøj til klitorisstimulation. Når du køber Womanizer, får du det mest innovative, velfungerende og tilfredsstillende sexlegetøj, der kan bruges i mange år frem.

Der er mulighed for at købe ekstra sugehoveder, så du løbende kan eksperimentere med forskelligt omfang af pulsering fra Pleasure Air teknologien.