Bækkenbundskugler

Mest Købte af andre kunder

Bækkenbundskugler er blandt det mest populære sexlegetøj til kvinder. Dette skyldes, at kuglerne på én gang er stimulerende og samtidig hjælper dig med at øge følsomheden i din skede. Bruger du dem regelmæssigt, vil du opnå et bedre og langt mere tilfredsstillende sexliv. Derfor skal du træne din bækkenbund

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 40
Dobbelte bækkenbundskugler af silikone
Dobbelte bækkenbundskugler af silikone
Pris fra 59
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Isex Usb Kegel Balls - Bækkenbundskugler
Isex Usb Kegel Balls - Bækkenbundskugler
Pris fra 69
GRATIS FRAGT
Lyserød Bækkenbundskugler Dobbelt 96 g
Lyserød Bækkenbundskugler Dobbelt 96 g
Pris fra 89
GRATIS FRAGT
Seven Creations Silver Balls Sexkugler    - Sølv
Seven Creations Silver Balls Sexkugler - Sølv
Pris fra 89
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 17
Seven Creations Gold Balls Sex Kugler   - Gold
Seven Creations Gold Balls Sex Kugler - Gold
Pris fra 93
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Rock & Roll Keg bækkenbundskugler
Rock & Roll Keg bækkenbundskugler
Pris fra 99
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 50
Calexotics Power Balls Elsksovskugler i sort
Calexotics Power Balls Elsksovskugler i sort
Pris fra 99
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 150
Ben Wa Kegel Balls - Bækkenbundskugler
Ben Wa Kegel Balls - Bækkenbundskugler
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
Sinful Playful Pink Dobbelte Bækkenbundskugler   - Pink
Sinful Playful Pink Dobbelte Bækkenbundskugler - Pink
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
Amaysin Deluxe Bækkenbunds Kugler 104 g   - Lilla
Amaysin Deluxe Bækkenbunds Kugler 104 g - Lilla
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
Sinful Passion Purple Dobbelte Bækkenbundskugler   - Lilla
Sinful Passion Purple Dobbelte Bækkenbundskugler - Lilla
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
Amaysin Bækkenbundskugler Dobbelt    - Lilla
Amaysin Bækkenbundskugler Dobbelt - Lilla
Pris fra 99
Vis flere produkter

Mange tror, at det kun er modne kvinder, der har født børn, som har behov for at træne deres bækkenbund. Dette er dog langt fra tilfældet. Regelmæssig bækkenbundstræning er anbefalet af både jordemødre, seksualvejledere og sexologer, og træningens mange fordele omfatter blandt andet:

 • Højere grad af sensitivitet i skeden
 • Mere intens nydelse under sex
 • Styrkelse af skedens muskulatur

Det er rigtigt, at kvinder, der har problemer med at holde på vandet eller som har haft komplikationer i forbindelse med en graviditet, kan få særligt meget ud af jævnligt at træne bækkenbunden. Men uanset din situation bør du ikke forsømme træningen. Træning af bækkenbunden øger sensitiviteten i skeden, og dette gør, at du både får lettere ved at nyde sex og opnå orgasme. Bækkenbundstræning er dertil den bedste kur mod de tørre skedeslimhinder, som sædvanligvis karakteriserer overgangsalderen.

Når du træner din bækkenbund, øges blodgennemstrømningen til dit underliv. Dette gør, at der kommer rigeligt med østrogen til dine skedevægge, og styrkelsen af muskulaturen sikrer, at din skede holder sig elastisk og fugtig.

Sådan bruger du dine bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler er en sikker genvej til et sundere underliv og et mere tilfredsstillende sexliv. Ved at lave knibeøvelser kan du faktisk godt træne din bækkenbund uden at bruge bækkenbundskugler. Alligevel foretrækker langt de fleste kvinder at klare træningen ved hjælp af bækkenbundskugler. Dette skyldes, at bækkenbundskuglerne giver dig bedre og hurtigere resultater, end hvis du blot laver almindelige knibeøvelser.

Du bruger dine bækkenbundskugler ved nænsomt at føre dem ind i din skede. Bruger du en god glidecreme, bliver processen nemmere og mere behagelig. Når kuglen eller kuglerne er ført ind, skal du lave de samme knibeøvelser, som du ville have lavet, hvis du ikke brugte kuglerne. Styrketræningen er altså i bund og grund den samme, uanset om du bruger bækkenbundskugler eller ej – men kuglens vægt medvirker en markant mere effektiv træning.

Et bredt udvalg af bækkenbundskugler

Markedet for bækkenbundskugler er efterhånden enormt. Hvis du på det seneste har fået øjnene op for kuglernes mange fordele, er du langt fra alene. Du oplever dog muligvis, at det kan være svært at finde de kugler, der passer allerbedst til dig.

Som udgangspunkt afhænger træningens sværhedsgrad af, hvor tung en kugle du bruger. Hvis du er nybegynder kan det derfor være en god idé at vælge kugler uden for stor en tyngde. Du kan altid opgradere dem, når din bækkenbund er blevet stærkere.

Når du vælger dine bækkenbundskugler skal du også være opmærksom på både materiale og størrelse. Er bækkenbundskuglerne små og glatte, kan det godt være svært at knibe ordenligt sammen om dem med musklerne i dit underliv.

Find de rigtige bækkenbundskugler

Hvis du vil være sikker på, at du vælger de rette bækkenbundskugler, bør du først gå i gang med at lave almindelige knibeøvelser. Læg mærke til, hvor mange du kan lave, før du bliver overanstrengt. Dette vil give dig en god idé om, hvor stærk din bækkenbund er.

Dertil kan det anbefales, at du investerer i et sæt med bækkenbundskugler i forskellige størrelser. Så har du nemlig mulighed for at skifte mellem kuglerne. Dette vil på lang sigt sikre dig den mest optimale træning og de bedste træningsresultater.