Silikone Dildoer

Mange kvinder har problemer med at blive tilfredsstillet. Det kan enten være sammen med en partner, eller når du leger med dig selv. Derfor er det oplagt at købe et stykke sexlegetøj, der kan hjælpe med at sætte gang i de spændende og frække oplevelser. Hvis du savner at blive tilfredsstillet, så er en silikone dildo måske lige noget for dig. For maksimal nydelse bør du anvende glidecreme.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 105
Sinful Space Fantasy Silikone Dildo 14 cm  - Mixed colours
Sinful Space Fantasy Silikone Dildo 14 cm - Mixed colours
Pris fra 45
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 25
baseks Glow in the Dark Gul Medium Anal Dildo  - Yellow
baseks Glow in the Dark Gul Medium Anal Dildo - Yellow
Pris fra 74
GRATIS FRAGT
Cloneboy Refill Silikone    - Nude
Cloneboy Refill Silikone - Nude
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
Cloneboy Refill Silikone    - Sort
Cloneboy Refill Silikone - Sort
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
Cloneboy Refill Silikone    - Grøn
Cloneboy Refill Silikone - Grøn
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
Flutschi Flexible Glidecreme 80 ml   - Klar
Flutschi Flexible Glidecreme 80 ml - Klar
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
Sinful Slender Silikone Dildo Small   - Sort
Sinful Slender Silikone Dildo Small - Sort
Pris fra 129
GRATIS FRAGT
Tantus Silikone O-Ringe 6 stk   - Sort
Tantus Silikone O-Ringe 6 stk - Sort
Pris fra 149
GRATIS FRAGT
baseks Ribbed Stimulation Silikone Dildo 17 cm  - Rose
baseks Ribbed Stimulation Silikone Dildo 17 cm - Rose
Pris fra 149
GRATIS FRAGT
Sinful Slender Silikone Sort Dildo Medium   - Sort
Sinful Slender Silikone Sort Dildo Medium - Sort
Pris fra 149
GRATIS FRAGT
You2Toys Black Jack Anal Kugledildo
You2Toys Black Jack Anal Kugledildo
Pris fra 149
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 50
Sinful Slender Silikone Sort Dildo Large   - Black
Sinful Slender Silikone Sort Dildo Large - Black
Pris fra 149
Vis flere produkter

Frække oplevelser

Med en silikone dildo er du sikret et hav af frække oplevelser, uanset om det er alene eller sammen med en partner. Med sådan en dildo kommer du aldrig til at kede dig igen. Du vil få nogle ekstremt frække og hede oplevelser, som du ellers bare har drømt om. De oplevelser er så fantastiske, da det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvor frækt du får det. Derfor er det bar med at tænke kreativ, så du får det bedste ud af det og får et frækkere sexliv.

Sæt gang i parforholdet

Grunden til at flere kvinder ikke føler sig tilfredsstillet nok i sin tilværelse, er ofte på grund af deres partner. Måske er partnerens størrelse ikke helt god nok, eller måske bliver du bare ikke taget på den rigtige måde. Der kan være mange problemer, men heldigvis kan en silikone dildo klare mange af de problemer. Her kan du selv bestemme, hvordan du vil have det, og størrelsen er også helt dit eget valg. Derfor er der altså masser af gode grunde til, hvorfor du skal erhverve dig en dildo, der er lavet i silikone. Dildoen kan f.eks. bruges under forspillet for at få dig rigtig i gang. Også her er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad I kan bruge den til.

Mange mænd føler et pres med at skulle levere i sengen, når du ikke bliver tilfredsstillet. Derfor er det en god ting for jer begge, hvis I får fat i sådan en. Manden får taget lidt af presset væk, og du kan se frem til de mest fantastiske stimulationer.

Dildoer med sugekopper

På nogle af silikone dildoerne er der placeret en sugekop. Sugekoppen gør det muligt at placere dildoen på de frækkest tænkelige steder. Du kan for eksempel placere dildoen ude i badet, så du rigtig kan hygge dig, mens du nyder et bad. Du kan også sætte den på en væg, så du igen kan finde på de hotteste måder at tilfredsstille dig selv på.

Maksimal nydelse

Med en silikone dildo skal du være forberedt på maksimal nydelse. Du kommer til at blive stimuleret på en helt fantastisk måde, som du aldrig har kunnet forestille dig. Med de mange størrelser kan du være sikker på, at der er en størrelse, der passer lige til dig. Du kan derfor se frem til at blive fyldt ud på en helt fantastisk måde.

På nogle af silikone dildoerne er der flere frække funktioner. På nogle er der blandt andet en shaker, som giver dig frække rystebevægelser, imens du bruger den. Det skulle være en helt forrygende oplevelse, da man bliver stimuleret på flere forskellige måder på samme tid.

Silikonen giver dejlig fornemmelse

Silikonen spiller også en væsentlig rolle i forhold til, hvorfor det er så rar en stimulation. Silikonen giver nemlig en fantastisk følelse, så du føler, at du bliver fyldt helt ud. Med en god blanding mellem det bløde og det hårde, går det hele op i en højere enhed. Det er det, der sikrer, at det bliver så god en oplevelse.

Praktisk at have med

En anden fordel ved at købe en silikone dildo er, at man kan have den med stort set over alt. Du kan have den liggende derhjemme ved sengen og gemme den godt væk. Derudover kan du have den med når du er andre steder hjemme. Man skal nemlig ikke lade vær med at hygge med sig selv, bare fordi man er andetsteds. Her kommer størrelsen virkelig til at være en fordel. Man kan pakke den ned stort set alle steder, og så er det bare med at komme i gang, selvom man er på ferie.

Hygiejnen er i top

Hvis du frygter, hygiejnen ikke vil være i top, så kan du bare tro om igen. En silikone dildo er utrolig hygiejnisk og nem at gøre ren. Du kan bare vaske den ligesom alt anden, så det skal du slet ikke bekymre dig om. Desuden er de vandtætte, så den er klar til de ekstra våde oplevelser. Derfor skal du altså ikke holde dig tilbage, når du først har fået anskaffet dig en. Og du kommer helt sikkert ikke til at fortryde det.