Silikone Dildoer

Mange kvinder har problemer med at blive tilfredsstillet. Det kan enten være sammen med en partner, eller når du leger med dig selv. Derfor er det oplagt at købe et stykke sexlegetøj, der kan hjælpe med at sætte gang i de spændende og frække oplevelser. Hvis du savner at blive tilfredsstillet, så er en silikone dildo måske lige noget for dig. For maksimal nydelse bør du anvende glidecreme.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
Tantus Goliath Vibrerende Super Soft Dildo 18,4 cm - Orange
Pris fra 549
GRATIS FRAGT
Tantus Feeldoe Classic Original Strap-on Lilla - Lilla
Pris fra 699
GRATIS FRAGT
Tantus Feeldoe Slim Strap-on Blå - Blå
Pris fra 649
CalExotics Vibrerende Me2 Probe - Lilla
Pris fra 449
Tantus Goliath Vibrerende Super Soft Dildo 18,4 cm - Lilla
Pris fra 549
GRATIS FRAGT
Lovehoney Happy Rabbit Strapless Strap-on Rabbit Vibrator - Rosa
Pris fra 769
TILBUD
Spar 150
B Swish Bgood Deluxe Dildo Vibrator - Blå
Pris fra 199
TILBUD
Spar 150
B Swish Bgood Deluxe Dildo Vibrator - Orange
Pris fra 199
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 195
King Cock Elite Dual Density Fjernbetjent Vibrerende Dildo 25 cm - Nude
Pris fra 900
Seven Creations Sevencreations Klassisk Silikone Dildo Vibrator Large - Sort
Pris fra 179
Seven Creations Sevencreations Silikone Dildo Vibrator Large - Sort
Pris fra 199
B Swish Bdesired Deluxe Vibrator - Sort
Pris fra 249
Vis flere produkter

Frække oplevelser

Med en silikone dildo er du sikret et hav af frække oplevelser, uanset om det er alene eller sammen med en partner. Med sådan en dildo kommer du aldrig til at kede dig igen. Du vil få nogle ekstremt frække og hede oplevelser, som du ellers bare har drømt om. De oplevelser er så fantastiske, da det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvor frækt du får det. Derfor er det bar med at tænke kreativ, så du får det bedste ud af det og får et frækkere sexliv.

Sæt gang i parforholdet

Grunden til at flere kvinder ikke føler sig tilfredsstillet nok i sin tilværelse, er ofte på grund af deres partner. Måske er partnerens størrelse ikke helt god nok, eller måske bliver du bare ikke taget på den rigtige måde. Der kan være mange problemer, men heldigvis kan en silikone dildo klare mange af de problemer. Her kan du selv bestemme, hvordan du vil have det, og størrelsen er også helt dit eget valg. Derfor er der altså masser af gode grunde til, hvorfor du skal erhverve dig en dildo, der er lavet i silikone. Dildoen kan f.eks. bruges under forspillet for at få dig rigtig i gang. Også her er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad I kan bruge den til.

Mange mænd føler et pres med at skulle levere i sengen, når du ikke bliver tilfredsstillet. Derfor er det en god ting for jer begge, hvis I får fat i sådan en. Manden får taget lidt af presset væk, og du kan se frem til de mest fantastiske stimulationer.

Dildoer med sugekopper

På nogle af silikone dildoerne er der placeret en sugekop. Sugekoppen gør det muligt at placere dildoen på de frækkest tænkelige steder. Du kan for eksempel placere dildoen ude i badet, så du rigtig kan hygge dig, mens du nyder et bad. Du kan også sætte den på en væg, så du igen kan finde på de hotteste måder at tilfredsstille dig selv på.

Maksimal nydelse

Med en silikone dildo skal du være forberedt på maksimal nydelse. Du kommer til at blive stimuleret på en helt fantastisk måde, som du aldrig har kunnet forestille dig. Med de mange størrelser kan du være sikker på, at der er en størrelse, der passer lige til dig. Du kan derfor se frem til at blive fyldt ud på en helt fantastisk måde.

På nogle af silikone dildoerne er der flere frække funktioner. På nogle er der blandt andet en shaker, som giver dig frække rystebevægelser, imens du bruger den. Det skulle være en helt forrygende oplevelse, da man bliver stimuleret på flere forskellige måder på samme tid.

Silikonen giver dejlig fornemmelse

Silikonen spiller også en væsentlig rolle i forhold til, hvorfor det er så rar en stimulation. Silikonen giver nemlig en fantastisk følelse, så du føler, at du bliver fyldt helt ud. Med en god blanding mellem det bløde og det hårde, går det hele op i en højere enhed. Det er det, der sikrer, at det bliver så god en oplevelse.

Praktisk at have med

En anden fordel ved at købe en silikone dildo er, at man kan have den med stort set over alt. Du kan have den liggende derhjemme ved sengen og gemme den godt væk. Derudover kan du have den med når du er andre steder hjemme. Man skal nemlig ikke lade vær med at hygge med sig selv, bare fordi man er andetsteds. Her kommer størrelsen virkelig til at være en fordel. Man kan pakke den ned stort set alle steder, og så er det bare med at komme i gang, selvom man er på ferie.

Hygiejnen er i top

Hvis du frygter, hygiejnen ikke vil være i top, så kan du bare tro om igen. En silikone dildo er utrolig hygiejnisk og nem at gøre ren. Du kan bare vaske den ligesom alt anden, så det skal du slet ikke bekymre dig om. Desuden er de vandtætte, så den er klar til de ekstra våde oplevelser. Derfor skal du altså ikke holde dig tilbage, når du først har fået anskaffet dig en. Og du kommer helt sikkert ikke til at fortryde det.