Piske og Paddles

Både mænd og kvinder kan tænde på et frækt svirp eller et kærligt klask i numsen. For jer der er til den blide og sensuelle udgave af spanking er piske (eller ”flogger” som sexlegetøjet også kaldes) det perfekte valg af udstyr. Vil du kunne give din kæreste erotiske slag bagi, der skal påføres med ekstra kraft, er paddles det rette valg. En paddle er et smalt ’bræt’, der kan være lavet af forskellige materialer.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
Spar 35
Obaie Imiteret Læder Flogger 42 cm - Sort
Pris fra 104
TILBUD
Spar 43
Obaie Ridepisk - Sort
Pris fra 126
TILBUD
Spar 35
Obaie Imiteret Læder Spanking Paddle - Sort
Pris fra 104
TILBUD
Spar 35
Obaie Imiteret Læder Spanking Paddle Lang - Sort
Pris fra 104
Icicles No 38 Pisk med Glas Dildo Håndtag - Klar
Pris fra 379
TILBUD
Spar 124
Obaie Ægte Læder Premium Flogger - Sort
Pris fra 375
TILBUD
Spar 28
Obaie Kinky Feather Tickler - Sort
Pris fra 81
Fifty Shades of Grey Tease Feather Tickler - Grå
Pris fra 149
Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Faux Feather Tickler - Rød
Pris fra 149
Just Play Erotisk Massageolie 100 ml - Klar
Pris fra 99
Just Play Erotisk Massageolie 100 ml - Klar
Pris fra 99
Master Series Gummi Paddle med Nitter - Sort
Pris fra 449
Vis flere produkter
Piske og paddles til ethvert par

Som en del af fetish- eller bindelegene kan en flogger være det perfekte tilbehør. Hvad ’halerne’ er lavet af på udstyret, vil afgøre, hvor hårde dine slag vil være. I starten vil det være grænseoverskridende for de fleste mænd og kvinder at påføre kæresten et lille slag. Det vil ofte være hænderne, der bruges til de kærlige, pirrende og seksuelt ophidsende slag i begyndelsen.

Selvom både piske og paddles hører til spankingkategorien, er der ingen, der siger, at redskaberne skal bruges med fuld kraft. Det er netop det at dosere og lege med forskellige styrker af slag (lige fra de helt overfladiske til de mere intense) der er formålet med legetøjet.

Som nybegynder er det bedst at starte med en flogger. De findes i alle størrelser og materialer på halerne, så der kan findes den variant, som matcher jeres fantasier og seksuelle behov.

Blidt, pirrende, råt eller kraftigt slag?

Som erfarne med fetishlegetøj og brug af spankingudstyr kan det være mere tilfredsstillende for jer at vælge de populære paddles eller ridepiske. Paddles er lavet med en god, bred overflade, der gør det let at give din kæreste den fysiske stimulation, som I begge tænder på.

Til de blide, romantiske og pirrende slag er piskene bedst. De er nemmere at bruge, og de kan anvendes i forbindelse med erotisk massage og bondage. Når du har blindfoldet din kæreste, kan du tirre ham eller hende på den mest intense måde vil at lade de bløde haler kærtegne mave, bryst, lår eller de intime dele.

Gradvist som massagen skrider frem, kan du dosere små og lette slag med halerne, der nok skal få modtageren til at blive endnu mere ophidset.

Uanset hvad jeres lyster er, er det vigtigste, at I vælger redskab til spanking, som passer til jer begge.

Sådan køber du den bedste flogger

Hvilken flogger der er den bedste, afgøres af flere forhold. Det er ikke kun materialer på halerne, du skal forholde dig til. Du skal også være opmærksom på brugervenligheden. Det skal være let og enkelt at få et godt og solidt greb som dit udstyr. Derfor skal du forholde dig til tykkelse og længde på håndtaget.

Om det skal være en stor eller lille flogger, er op til dig at bestemme.

Når sexlegetøjet skal med på ferier, vil det være en praktisk fordel at vælge de små, frække og kompakte udgaver. Du kommer ikke til at gå ned på egenskaber, når du vælger en moderne, lille pisk. Sålænge den har lange haler, kan du stimulere og kontrollere din kæreste, præcist som du har lyst til.

Materialer på piskene og længde af haler

Materialerne på de såkaldte ’haler’ og længderne af dem er det, der har betydning for, hvor kraftige slag din flogger kan give. Som udgangspunkt gælder det, at des længere haler, des hårdere og mere intense slag kan der påføres. Vil du have spankingudstyr til skarpe priser, kan det være produkterne af imiteret læder, der er det rette valg.

Har du forventning om, at tilbehøret skal bruges ofte og igennem længere tid, er det værd at købe en flogger med haler af ægte læder. De holder til mere slid, og de kommer aldrig til at knække eller gå i stykker. De nyeste produktudgaver er lavet med haler af fleksibel og fast silikone. Disse kan være det frække valg til fetishlegene.