Billige kondomer

Uanset om du er mand eller kvinde, bør du altid sørge for at have rigeligt med kondomer liggende. Du ved nemlig aldrig, hvornår du eller den, du deler seng med, får lyst til at lege. Og hvis der er en penis involveret i legen, skal penis naturligvis klædes passende på. Dette klares bedst med kondom.

EXS Regular Kondomer 100 stk
EXS Regular Kondomer 100 stk
Køb stort ind og nyd længere med EXS Regular Kondomer 100 stk. Kondomerne er med reservoir og silikone glidecreme, som føles lækkert og gør oplevelsen mere nydelsesfuld. Du kan også tilføje jeres eget yndlings glidecreme så længe det er vandbaseret eller
Pris fra 199,00
London Ekstra Store Kondomer 100 stk
London Ekstra Store Kondomer 100 stk
Ekstra store kondomer produceret af mærket London. London kondomet er med reservoir og fremstillet af latex. Der er lidt vandbaseret glidecreme på kondomet, men du kan med fordel tilsætte lidt mere til legen. Det giver en mere naturtro oplevelse.
Pris fra 279,00
London Ekstra Stærke Kondomer 100 stk
London Ekstra Stærke Kondomer 100 stk
Ekstra stærke kondomer produceret af mærket London. Det ekstra stærke kondom er velegnede til analsex. London kondomet er med reservoir og fremstillet af latex. Der er vandbaseret glidecreme på kondomet, men du kan med fordel tilsætte lidt mere glidecreme
Pris fra 279,00
London Kondomer 100 stk
London Kondomer 100 stk
Populært kondom produceret af mærket London. London kondomet er i regulær størrelse, og så har det en meget neutral og frisk duft. Der er lidt vandbaseret glidecreme på kondomet, men du kan tilsætte lidt mere til legen. Det giver en mere naturtro oplevels
Pris fra 229,00
Sinful Regular Kondomer 10 stk
Sinful Regular Kondomer 10 stk
Vil du gerne have en perfekt pasform og en skøn sexoplevelse, så prøv Sinful Regular Kondomer. De er nemme at tage på og har en neutral duft og smag. Kondomerne sikrer dig en tryg oplevelse, så du kan fokusere 100% på nydelsen. De er fremstillet i latex m
Pris fra 29,00
Skins Ultra Tynde Kondomer 500 stk
Skins Ultra Tynde Kondomer 500 stk
Skins Ultra Tynde kondomer er til dig, der ønsker en endnu tættere oplevelse. Kondomet har tilsat en del glidecreme, som sørger for at gøre oplevelsen endnu mere realistisk og sikker. Skins Ultra Tynde kondomer er lige så sikre som almene kondomer.
Pris fra 799,00

Køb billige kondomer, så er der ingen dårlige undskyldninger

Du ved sandsynligvis allerede, at der er flere gode grunde til, at du altid skal huske at bruge kondom, når du har sex. Dette gælder naturligvis særligt, hvis du ikke har en fast partner. Ubeskyttet sex kan både føre kort- og langsigtede sygdomme med sig, herunder klamydia, herpes, kondylomer og HIV. Dertil risikerer du nemt at ende med en uønsket graviditet på hænderne, hvis du ikke sørger for, at du er ordenligt beskyttet under sex. Kondomer har kort sagt rigtig mange kvaliteter:

  • Som det eneste præventionsmiddel beskytter kondomer mod både graviditet og alle former for sexsygdomme
  • Kondomer findes i flere forskellige materialer, og markedet omfatter dertil kondomer i stort set alle størrelser
  • Kondomer behøver langt fra at koste en formue, og jo flere kondomer, du køber, jo billigere bliver de som regel.

Der er ingen undskyldning for ikke at bruge kondom, når du er sammen med en partner. Det gælder blot om at finde den rette variant.

Hvordan finder jeg de billigste kondomer?

Med mange produkter forholder det sig sådan, at det bedst kan betale sig at købe ind i store mængder. Og sådan er det også med billige kondomer.

Selvom priserne på kondomer godt kan være næsten uforståeligt lave, behøver du langt fra at gå på kompromis med kvaliteten, bare fordi du køber billigt ind. Falder du over en særligt prisvenlig variant, er den sandsynligvis produceret i en del af verdenen, hvor fremstillingens omkostninger ligger i den lave ende. Kondomer, der leveres i løsvægt, vil oftest også være billigere end kondomer, der leveres i en flot indpakning.

Før du endeligt beslutter dig for en model, bør du altid sikre dig, at de billige kondomer er CE-mærkede. Dette betyder nemlig, at de overholder alle de krav, der stilles til kondomer i Danmark.

Husk dertil, at det ikke bør være skamfuldt for dig at købe mange billige kondomer på én gang. Det behøver nemlig ikke at betyde, at du er sexafhængig. Egentlig betyder det bare, at du er økonomisk bevidst.

Hvordan finder jeg den rette pasform?

Det kan godt være en udfordring at finde et kondom i den rette størrelse. Er du kvinde og single, kan det være fornuftigt at købe et par forskellige varianter til natbordsskuffen. Så er du nemlig godt forberedt, uanset hvem du hiver med i seng.

Er du mand, er processen en smule nemmere. Så skal du nemlig bare lede efter én model, der passer godt til dig. Det er vigtigt, at du bruger et kondom, der har den rette størrelse. Er kondomet for småt, vil det gøre ondt på dig, og er det for stort, forhøjes risikoen for, at det ryger af under samlejet. Dertil har kondomer i en forkert størrelse også en tendens til lettere at sprænge end kondomer, der passer ordentligt.

Tommelfingerreglen er, at medium kondomer passer til en penis, der måler mellem 12 og 14 cm. i erigeret tilstand. Dog kan det anbefales, at du prøver dig frem med et par forskellige modeller, før du lægger dig fast på én enkelt.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Når du bruger kondom, er der særligt tre ting, som du bør være opmærksom på. For det første skal du altid sikre dig, at kondomets udløbsdato ikke er nået. For det andet bør du tjekke, om kondomet er sprunget, når samlejet er forbi. Og for det tredje bør du kombinere kondomet med en god glidecreme. Cremen mindsker den tørhed, som kondomet kan medføre, og den vil dertil gøre oplevelsen mere nydelsesfuld for både dig og din partner.