Billige kondomer

Uanset om du er mand eller kvinde, bør du altid sørge for at have rigeligt med kondomer liggende. Du ved nemlig aldrig, hvornår du eller den, du deler seng med, får lyst til at lege. Og hvis der er en penis involveret i legen, skal penis naturligvis klædes passende på. Dette klares bedst med kondom.

EXS Regular Kondomer 100 stk
EXS Regular Kondomer 100 stk
Køb stort ind og nyd længere med EXS Regular Kondomer 100 stk. Kondomerne er med silikone glidecreme og reservoir
Pris fra 199,00
London Ekstra Store Kondomer 100 stk
London Ekstra Store Kondomer 100 stk
London kondomer i en ekstra stor størrelse. Længde: 215 mm. Bredde: 57 mm. Tykkelse: 0,06 mm.
Pris fra 145,00
London Ekstra Stærke Kondomer 100 stk
London Ekstra Stærke Kondomer 100 stk
London kondomer i en ekstra stærk udgave til dig, der vil være helt sikker. Ideelle til analsex. Kondomerne er med vandbaseret glidecreme.
Pris fra 279,00
London Kondomer 100 stk
London Kondomer 100 stk
100 stk. kondomer fra mærket London. Høj kvalitet og nydelse. Størrelsen er regulær, så der burde være plads til de fleste.
Pris fra 229,00
Pasante King Size XXL Kondomer 144 stk
Pasante King Size XXL Kondomer 144 stk
Pasante King Size kondomer i XL størrelse. Perfekt til dig der føler, at kondomer i regular og large størrelser strammer og er for korte. Der er 144 stk. Pasante King Size kondomer i pakken.
Pris fra 249,00
Sinful Regular Kondomer 10 stk
Sinful Regular Kondomer 10 stk
Sinful Regular Kondomer har en perfekt pasform. Lavet i latex. Neutral smag og duft.
Pris fra 29,00
Sinful Regular Kondomer 100 stk
Sinful Regular Kondomer 100 stk
100 stk. Sinful kondomer. Samme standard som verdenskendte mærker. Høj kvalitet og nydelse.
Pris fra 149,00
Skins Ultra Tynde Kondomer 500 stk
Skins Ultra Tynde Kondomer 500 stk
Skins ultra tynde kondomer. Giver en mere naturlig oplevelse. Længde: 190 mm. Bredde: 52 mm. Tykkelse: 0.055 mm.
Pris fra 799,00

Køb billige kondomer, så er der ingen dårlige undskyldninger

Du ved sandsynligvis allerede, at der er flere gode grunde til, at du altid skal huske at bruge kondom, når du har sex. Dette gælder naturligvis særligt, hvis du ikke har en fast partner. Ubeskyttet sex kan både føre kort- og langsigtede sygdomme med sig, herunder klamydia, herpes, kondylomer og HIV. Dertil risikerer du nemt at ende med en uønsket graviditet på hænderne, hvis du ikke sørger for, at du er ordenligt beskyttet under sex. Kondomer har kort sagt rigtig mange kvaliteter:

  • Som det eneste præventionsmiddel beskytter kondomer mod både graviditet og alle former for sexsygdomme
  • Kondomer findes i flere forskellige materialer, og markedet omfatter dertil kondomer i stort set alle størrelser
  • Kondomer behøver langt fra at koste en formue, og jo flere kondomer, du køber, jo billigere bliver de som regel.

Der er ingen undskyldning for ikke at bruge kondom, når du er sammen med en partner. Det gælder blot om at finde den rette variant.

Hvordan finder jeg de billigste kondomer?

Med mange produkter forholder det sig sådan, at det bedst kan betale sig at købe ind i store mængder. Og sådan er det også med billige kondomer.

Selvom priserne på kondomer godt kan være næsten uforståeligt lave, behøver du langt fra at gå på kompromis med kvaliteten, bare fordi du køber billigt ind. Falder du over en særligt prisvenlig variant, er den sandsynligvis produceret i en del af verdenen, hvor fremstillingens omkostninger ligger i den lave ende. Kondomer, der leveres i løsvægt, vil oftest også være billigere end kondomer, der leveres i en flot indpakning.

Før du endeligt beslutter dig for en model, bør du altid sikre dig, at de billige kondomer er CE-mærkede. Dette betyder nemlig, at de overholder alle de krav, der stilles til kondomer i Danmark.

Husk dertil, at det ikke bør være skamfuldt for dig at købe mange billige kondomer på én gang. Det behøver nemlig ikke at betyde, at du er sexafhængig. Egentlig betyder det bare, at du er økonomisk bevidst.

Hvordan finder jeg den rette pasform?

Det kan godt være en udfordring at finde et kondom i den rette størrelse. Er du kvinde og single, kan det være fornuftigt at købe et par forskellige varianter til natbordsskuffen. Så er du nemlig godt forberedt, uanset hvem du hiver med i seng.

Er du mand, er processen en smule nemmere. Så skal du nemlig bare lede efter én model, der passer godt til dig. Det er vigtigt, at du bruger et kondom, der har den rette størrelse. Er kondomet for småt, vil det gøre ondt på dig, og er det for stort, forhøjes risikoen for, at det ryger af under samlejet. Dertil har kondomer i en forkert størrelse også en tendens til lettere at sprænge end kondomer, der passer ordentligt.

Tommelfingerreglen er, at medium kondomer passer til en penis, der måler mellem 12 og 14 cm. i erigeret tilstand. Dog kan det anbefales, at du prøver dig frem med et par forskellige modeller, før du lægger dig fast på én enkelt.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Når du bruger kondom, er der særligt tre ting, som du bør være opmærksom på. For det første skal du altid sikre dig, at kondomets udløbsdato ikke er nået. For det andet bør du tjekke, om kondomet er sprunget, når samlejet er forbi. Og for det tredje bør du kombinere kondomet med en god glidecreme. Cremen mindsker den tørhed, som kondomet kan medføre, og den vil dertil gøre oplevelsen mere nydelsesfuld for både dig og din partner.