Regular kondomer

Uanset hvor regelmæssigt eller aktivt dit sexliv måtte være, bør du altid have rigeligt med kondomer liggende. Du kan med fordel opbevare et par regular kondomer i både pungen og i natskuffen. Så er du nemlig på den sikre side, hvis lysten pludselig skulle melde sig hos dig eller din partner.

GRATIS FRAGT
My.Size Pro Kondomer    - Klar - 2XS
My.Size Pro Kondomer - Klar - 2XS
Pris fra 79
GRATIS FRAGT
My.Size Pro Kondomer    - Klar - XS
My.Size Pro Kondomer - Klar - XS
Pris fra 79
GRATIS FRAGT
My.Size Pro Kondomer    - Klar - S
My.Size Pro Kondomer - Klar - S
Pris fra 79
GRATIS FRAGT
My.Size Pro Kondomer    - Klar - M
My.Size Pro Kondomer - Klar - M
Pris fra 79
GRATIS FRAGT
My.Size Pro Kondomer    - Klar - L
My.Size Pro Kondomer - Klar - L
Pris fra 79
GRATIS FRAGT
My.Size Pro Kondomer    - Klar - XL
My.Size Pro Kondomer - Klar - XL
Pris fra 79
GRATIS FRAGT
My.Size Pro Kondomer    - Klar - 2XL
My.Size Pro Kondomer - Klar - 2XL
Pris fra 79
GRATIS FRAGT
My.Size Pro Kondomer    - Klar - 3XL
My.Size Pro Kondomer - Klar - 3XL
Pris fra 79
GRATIS FRAGT
My.Size Pro Kondomer    - Klar
My.Size Pro Kondomer - Klar
Pris fra 79
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 15
Manix Super Security & Comfort Kondomer 12 stk.  - Clear
Manix Super Security & Comfort Kondomer 12 stk. - Clear
Pris fra 84

Aldrig uden kondom

Der er en lang række rigtig gode grunde til, at du aldrig bør have sex uden kondom. Faktisk er det monogame parforhold den eneste ordentlige undskyldning for at undlade kondomet. Ubeskyttet sex kan nemlig føre mange problemer med sig. Disse omfatter blandt andet uønsket graviditet, HIV, herpes og klamydia. Blandt kondomets mange kvaliteter er, at:

 • Kondomet beskytter mod seksuelt overførte sygdomme
 • Kondomet forhindrer uønskede graviditeter
 • Kondomet findes i mange forskellige størrelser
 • Kondomet produceres i flere forskellige materialer
 • Kondomet kan snildt findes til billige priser.

Sådan finder du den rigtige størrelse 

Før du begynder at bestille dine regular kondomer, skal du naturligvis sørge for, at du vælger nogle varianter, der har den helt rette pasform. Hvis du er kvinde, kan det være en god idé at investere i et par forskellige modeller. Så er du nemlig klar til enhver form for partner, som du skulle løbe ind i.

Hvis du er mand, skal du egentlig blot lede efter den ene form for kondom, der passer bedst til dig. Det er selvsagt essentielt, at du kun bruger kondomer, der sidder ordentligt. Er kondomet for småt i størrelsen, vil det gøre ondt på dig, når du bruger det.  Er det for stort, er der en god chance for, at det ryger af under samlejet. Kondomer i forkerte størrelser har også en tendens til lettere at sprænge end de kondomer, der sidder godt på manden.

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse der er den rigtige for dig, skal du huske tommelfingerreglen. Den lyder, at en penis, der måler mellem 12 og 14 cm. i erigeret tilstand skal bruge kondomer i en medium størrelse. Under alle omstændigheder kan det godt betale sig, at du prøver dig frem med et par forskellige størrelser, før du lægger dig fast på en enkelt model. Hvis du har svært ved at navigere kondomterrænet, skyldes det højest sandsynligt, at kondomer efterhånden findes med både smag, riller, prikker og mange andre mærkværdige funktioner. Og så kan det anbefales, at du til at starte med vælger regular kondomer.

Sådan finder du de billigste regular kondomer 

Regular kondomer behøver ikke at koste en formue. Køber du ind i store mængder, kan du ofte spare rigtig mange penge. Og du skal huske, at du ikke behøver at skamme dig over at købe mange kondomer på én gang. Det betyder nemlig blot, at du er økonomisk ansvarlig.

Uanset om du bestiller dine regular kondomer online her eller køber dem i en forretning, bør du altid sikre dig, at de kondomer, som du har valgt, er mærket med CE. Dette er din garanti for, at kondomerne overholde de krav, som den danske stat stiller til produktionen af denne form for præservativer.

Dét skal du huske, når du bruger kondom

Der er et par ting, som du bør være opmærksom på, når du bruger kondom. Du bør for det første altid sikre dig, at kondomets udløbsdato ikke er nået. Det kan også være en god idé at tjekke, om kondomet er sprunget, når samlejet er forbi. Hvis kondomet ikke har overlevet omgangen, bør du finde ud af, om du skal have købt en graviditetstest eller bestille en tid hos lægen. Dertil bliver oplevelsen oftest bedre for begge parter, hvis I kombinerer de kondomet med en ordentlig glidecreme.