Regular kondomer

Uanset hvor regelmæssigt eller aktivt dit sexliv måtte være, bør du altid have rigeligt med kondomer liggende. Du kan med fordel opbevare et par regular kondomer i både pungen og i natskuffen. Så er du nemlig på den sikre side, hvis lysten pludselig skulle melde sig hos dig eller din partner.

Beppy Soft Comfort Kondomer 72 stk
Beppy Soft Comfort Kondomer 72 stk
Skal du have kondomer nok til alle dine erotiske eventyr? Så er Beppy Soft Comfort Kondomer med 72 stk i et godt valg.
Pris fra 149,00
Billy Boy Extra Lubricated Kondomer 12 stk
Billy Boy Extra Lubricated Kondomer 12 stk
Billy Boy Extra Lubricated Kondomer 12 stk til blød og naturlig oplevelse. Indeholder 12 stk.
Pris fra 69,00
Durex Extra Safe Kondomer 10 stk
Durex Extra Safe Kondomer 10 stk
Ønsker du et ekstra tykt og holdbart kondom med ekstra glidecreme, er Extra Safe fra Durex det rette valg. Easy-on pasform og reservoir. Diskret levering.
Pris fra 69,00
EXS Regular Kondomer 100 stk
EXS Regular Kondomer 100 stk
Køb stort ind og nyd længere med EXS Regular Kondomer 100 stk. Kondomerne er med silikone glidecreme og reservoir
Pris fra 199,00
London Kondomer 100 stk
London Kondomer 100 stk
100 stk. kondomer fra mærket London. Høj kvalitet og nydelse. Størrelsen er regulær, så der burde være plads til de fleste.
Pris fra 229,00
Pasante Regular Kondomer 12 stk
Pasante Regular Kondomer 12 stk
Pasante Regular Kondomer 12 stk. som passer de fleste, hvis du er i tvivl om hvilke størrelse du kan bruge. Dette er en god start.
Pris fra 39,00
Pasante Regular Kondomer 144 stk
Pasante Regular Kondomer 144 stk
Kondomer i regular størrelse. Perfekt til dig der ønsker en naturlig oplevelse. Mål: Længde: 190 mm, bredde: 65 - 54 mm, tykkelse: 0.075 mm.
Pris fra 229,00
Protex Classic Regular Kondomer 10 stk -TESTVINDER
Protex Classic Regular Kondomer 10 stk -TESTVINDER
Protex Classic Regular er et sikkert kondom fremstillet af naturgummi med glidecreme.
Pris fra 39,00
RFSU Profil Kondomer 10 stk
RFSU Profil Kondomer 10 stk
Få øget følsomhed og maksimal beskyttelse med RFSU Profil Original Kondomer - Optimal pasform.
Pris fra 69,00
RFSU True Feeling Kondomer 8 stk
RFSU True Feeling Kondomer 8 stk
RFSU True Feeling er sensationelt tynde kondomer, der føles som om, at du ikke har kondom på. Neutral duft. Lavet i Sverige.
Pris fra 129,00
Rilaco Black Wonder Sorte Kondomer 4 stk
Rilaco Black Wonder Sorte Kondomer 4 stk
Black Wonder Sorte Kondomer fra Rilaco, er nogle populære sorte kondomer.
Pris fra 29,00
Secura Original Kondomer 12 stk
Secura Original Kondomer 12 stk
Få maksimal beskyttelse og øget følsomhed med Secura Original Kondomer. Kondomet har reservoir og glidecreme. Standard størrelse, der passer de fleste.
Pris fra 49,00
Sinful Regular Kondomer 10 stk
Sinful Regular Kondomer 10 stk
Sinful Regular Kondomer har en perfekt pasform. Lavet i latex. Neutral smag og duft.
Pris fra 29,00
Sinful Regular Kondomer 100 stk
Sinful Regular Kondomer 100 stk
100 stk. Sinful kondomer. Samme standard som verdenskendte mærker. Høj kvalitet og nydelse.
Pris fra 149,00
Skins Natural Normale Kondomer 12 stk
Skins Natural Normale Kondomer 12 stk
Skins Natural Normale Kondomer 12 stk. er normale kondomer helt uden noget specielt.
Pris fra 59,00
Skins Natural Normale Kondomer 16 stk
Skins Natural Normale Kondomer 16 stk
Man går aldrig galt i byen med en god klassiker. Skins Natural Normale Kondomer kube med 16 stk. er perfekt på natbordet
Pris fra 79,00

Aldrig uden kondom

Der er en lang række rigtig gode grunde til, at du aldrig bør have sex uden kondom. Faktisk er det monogame parforhold den eneste ordentlige undskyldning for at undlade kondomet. Ubeskyttet sex kan nemlig føre mange problemer med sig. Disse omfatter blandt andet uønsket graviditet, HIV, herpes og klamydia. Blandt kondomets mange kvaliteter er, at:

  • Kondomet beskytter mod seksuelt overførte sygdomme
  • Kondomet forhindrer uønskede graviditeter
  • Kondomet findes i mange forskellige størrelser
  • Kondomet produceres i flere forskellige materialer
  • Kondomet kan snildt findes til billige priser.

Sådan finder du den rigtige størrelse 

Før du begynder at bestille dine regular kondomer, skal du naturligvis sørge for, at du vælger nogle varianter, der har den helt rette pasform. Hvis du er kvinde, kan det være en god idé at investere i et par forskellige modeller. Så er du nemlig klar til enhver form for partner, som du skulle løbe ind i.

Hvis du er mand, skal du egentlig blot lede efter den ene form for kondom, der passer bedst til dig. Det er selvsagt essentielt, at du kun bruger kondomer, der sidder ordentligt. Er kondomet for småt i størrelsen, vil det gøre ondt på dig, når du bruger det.  Er det for stort, er der en god chance for, at det ryger af under samlejet. Kondomer i forkerte størrelser har også en tendens til lettere at sprænge end de kondomer, der sidder godt på manden.

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse der er den rigtige for dig, skal du huske tommelfingerreglen. Den lyder, at en penis, der måler mellem 12 og 14 cm. i erigeret tilstand skal bruge kondomer i en medium størrelse. Under alle omstændigheder kan det godt betale sig, at du prøver dig frem med et par forskellige størrelser, før du lægger dig fast på en enkelt model. Hvis du har svært ved at navigere kondomterrænet, skyldes det højest sandsynligt, at kondomer efterhånden findes med både smag, riller, prikker og mange andre mærkværdige funktioner. Og så kan det anbefales, at du til at starte med vælger regular kondomer.

Sådan finder du de billigste regular kondomer 

Regular kondomer behøver ikke at koste en formue. Køber du ind i store mængder, kan du ofte spare rigtig mange penge. Og du skal huske, at du ikke behøver at skamme dig over at købe mange kondomer på én gang. Det betyder nemlig blot, at du er økonomisk ansvarlig.

Uanset om du bestiller dine regular kondomer online her eller køber dem i en forretning, bør du altid sikre dig, at de kondomer, som du har valgt, er mærket med CE. Dette er din garanti for, at kondomerne overholde de krav, som den danske stat stiller til produktionen af denne form for præservativer.

Dét skal du huske, når du bruger kondom

Der er et par ting, som du bør være opmærksom på, når du bruger kondom. Du bør for det første altid sikre dig, at kondomets udløbsdato ikke er nået. Det kan også være en god idé at tjekke, om kondomet er sprunget, når samlejet er forbi. Hvis kondomet ikke har overlevet omgangen, bør du finde ud af, om du skal have købt en graviditetstest eller bestille en tid hos lægen. Dertil bliver oplevelsen oftest bedre for begge parter, hvis I kombinerer de kondomet med en ordentlig glidecreme.