Anal Vibrator

Området omkring og i anus er smækfyldt med nerveender, der kan give dig helt nye kropslige oplevelser. Hvis du har mod på at udforske din krop og prøve ekstra pirrende stimulering, kan du kaste dig ud i leg med en anal vibrator. Med en vibrator vil du ikke kun opleve vibrationerne der, hvor du placerer legetøjet, men de vil forplante sig til hele området. Du kan derfor få ekstra gode orgasmer, både når du leger alene, eller hvis du bruger legetøjet sammen med en partner.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
Spar 30
Love In The Pocket Vibrerende Butt Plug - Sort
Pris fra 39
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 200
Je Joue Nuo App-styret Anal Vibrator - Sort
Pris fra 749
TILBUD
Spar 50
Wand Essentials Whisperz Dirty Talk Butt Plug - Sort
Pris fra 599
TILBUD
Spar 50
Tantus Perfect Plug Anal Sæt - Lilla
Pris fra 349
TILBUD
Spar 300
XuoXuo XouXou Vibrating Expander Butt Plug - Sort
Pris fra 399
TILBUD
Spar 100
Svakom Primo Warming Butt Plug Vibrator - Pink
Pris fra 499
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 50
Anal Fantasy Elite Vibrerende Ass Thruster - Sort
Pris fra 799
TILBUD
Spar 50
Sinful Vibrerende Anal Plug Small - Sort
Pris fra 99
TILBUD
Spar 30
Baseks Vibrerende Begynder Anal Plug - Lilla
Pris fra 69
TILBUD
Spar 100
Svakom Primo Warming Butt Plug Vibrator - Sort
Pris fra 499
TILBUD
Spar 50
Sinful Rebel Dual Vibrerende Prostata Massager - Sort
Pris fra 199
TILBUD
Spar 50
Rocks Off Ro-Zen Anal Vibrator - Sort
Pris fra 249
Vis flere produkter

Hvilken anal vibrator skal jeg vælge?

Du kan få mange forskellige slags sexlegetøj til anal brug, der er udstyret med en vibrator. Det er en god idé at vælge et mindre stykke legetøj, hvis du er helt nybegynder og først skal til at eksperimentere med anal stimulering. Her vil særligt en mindre diameter på legetøjet sikre, at det ikke er for overvældende, når du skal lege. Det er derfor vigtigt at vælge en model, der passer både til dine lyster, men også din erfaring.

Har du erfaring med analt sexlegetøj, giver en vibrator blot ekstra stimulerende nydelse til legen. Derfor får du her en kort gennemgang af fordelene ved de forskellige typer sexlegetøj, hvis du er på udkig efter en spændende anal vibrator.

Buttplug med vibrator

En buttplug med vibrator kan gøre en fræk og pirrende leg endnu mere stimulerende. En buttplug kan fås i mange forskellige størrelser og udformninger og er lavet til at sidde i anus. En fod i enden forhindrer, at pluggen smutter længere op, når du har hænderne fulde af andre ting.

Med en buttplug med vibrator bliver legen ekstra stimulerende, når vibrationerne forplanter sig til hele underlivet.

Anal dildo med vibrator

Må det godt blive ekstra frækt, så kan en anal dildo med vibrator byde på en helt særlig stimulering for både ham og hende. Hos manden kan du dog ramme det særlige p-punkt i anus, der kan udløse ekstra kraftige orgasmer, hvis du vælger en særligt udformet anal vibrator.

Derfor bør du vælge en anal vibrator, der er kurvet, hvis du vil stimulere det erogene p-punkt. Disse kaldes også for prostata massager, fordi de er udformet, så de netop stimulerer prostata, når de indføres i anus.

Penisring med vibrator

En penisring sidder fast omkring roden af penis og sørger for en kraftigere og mere intens rejsning. Det gør den ved at holde blodet ude i penis, hvilket også kan gøre den ekstra sensitiv under onani eller sex.

Du kan få smarte penisringe med vibrerende indbygget buttplug, så du både får en solid rejsning, men samtidigt oplever de pirrende og stimulerende vibrationer fra anal vibratoren.

Husk glidecremen til din anal vibrator

For en ekstra god oplevelse, er det vigtigt at huske den nødvendige glidecreme, når du leger med anal vibratorer. Særligt hvis du skal penetrere anus, er glidecreme nødvendigt, hvis du vil undgå ubehag eller smerter. Anus kan nemlig ikke selv producere et glidemiddel, så det skal tilføres udefra.

Fjernbetjent anal vibrator for ekstra leg

Må det godt blive ekstra pirrende, så kan du få trådløse anal vibratorer. De kommer med en fjernbetjening, så du let kan kontrollere vibrationerne efter dine egne ønsker. Helt trådløst kan du styre din egen anal vibrator under masturbation, men der er også rig mulighed for parleg.

Disse udgaver giver dig nemlig chancen for at overlade kontrollen med vibrationerne til en fræk partner.

Det kan være ekstra stimulerende, når du ikke ved, hvornår vibrationerne vil begynde at summe, hvis din partner har kontrollen.