Jule Lingeri

Jule lingeri er prikken over i’et, når det kommer til at forkæle din partner i de kolde juledage. Kulden udenfor lægger op til en hedere stemning indenfor husets fire vægge, og det er her, hvor jule lingeri kommer ind i billedet. Det findes i mange forskellige farver, former og figurer, så du kan være sikker på, at der er noget, der falder i din og din partners smag samtidig med, at der også er rigelige typer, hvilket gør det muligt at overraske med nye looks forskellige dage i julemåneden. Vælg mellem forskellige typer af BH sæt, bodystockings, hofteholder sæt med matchende toppe, trusser, strømper, chemiser, kjoler eller måske et nissepige kostume. Mulighederne er både uendelige, og uendeligt frække, så du er sikker på at kunne holde varmen en kold juleaften.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
Le Désir Dazzling Kavalergang Bling Sticker - Flere farver
Pris fra 99
Le Désir Jingle Glitter Nipple Stickers og Strømper - Rød - One-Size
Pris fra 299
TILBUD
Spar 250
Cottelli Bondage Corsage - Sort - XL
Pris fra 199
TILBUD
Spar 100
Rimba Amorable by Natkjole med G-Streng - Sort - One Size
Pris fra 299
TILBUD
Spar 100
Rimba Amorable by Natkjole med G-Streng - Sort - One Size Queen
Pris fra 299
Dreamgirl North Pole Hottie Teddy Sæt Plus Size - Rød
Pris fra 349
Cottelli Hofteholder og G-Strengs Sæt Rød - Rød - L
Pris fra 179
Obsessive Santastic BH Sæt - Sort - XS/S
Pris fra 169
Le Désir Snow Angel Lace Sæt - Rød - One Size
Pris fra 299
Nortie Santa’s Helper Kostume - Rød
Pris fra 349
Cottelli Abierta Fina Shelf BH Sæt i Rød - 85C/XL
Pris fra 449
TILBUD
Spar 71
NO:XQSE Net Catsuit - Sort - One Size
Pris fra 108
Vis flere produkter

Hvordan vælger du den type, der gør dig mest selvsikker?

Ens lingeri skal ikke blot være af en type, som din partner er vild med – det skal nemlig også være en type, som du er helt vild med, så du føler dig selvsikker i soveværelset og tilfreds med dit eget udseende. På den måde vil du nemlig bedst kunne finde ind til din mest sensuelle side, og både dig og din partner vil nyde aftenens sene timer på en helt ny måde. Men hvordan finder du lige netop det sæt lingeri, der gør dig mest selvsikker? Hvis ikke du er vant til sexet lingeri, er det måske ikke så nemt at hoppe i et frækt nissepige kostume som det første.

Grundlæggende set, så handler det om, at du vælger noget, som du synes er pænt – på præcis samme måde, som ens tøj skal afspejle ens stil og præferencer, så skal dit lingeri også. Derfor handler det om, hvad du synes er lækkert, og det handler om hvilket type, du synes, fremhæver din krops bedste kvaliteter.

Hvis du er ny indenfor verden af sexet lingeri, så kan du måske med fordel bevæge dig ud i noget, der ikke er alt for vildt til at starte med. Det kan være noget så simpelt som et BH sæt med matchende trusser, der bare er lidt mere frækt og har lidt flere blonder end det undertøj, som du normalt går i. Herefter vil det blive mere og mere spændende for dig at købe vildere og vildere ting, og du vil ikke se andet end julestjerner i din partners øjne. Før du ved af det, render du selvsikkert rundt i nissepige kostume.

Hvilken type passer til hvilken lejlighed?

Når først du føler dig komfortabel med at have frækt og sexet jule lingeri på, så kan du begynde at tilpasse lingeriet til lejligheden. I julemåneden er der oplagt mulighed for at købe forskellige sæt og prøve dem af. Det er nemlig kærligheden, romantikken og erotikkens måned, og på et eller andet tidspunkt, så har du set alle de julefilm, der bliver genudsendt hvert år.

Juletiden er også en tid, hvor du har mulighed for at bygge op til det helt store show, da du har de 4 søndage i advent. Køb eventuelt et sæt jule lingeri til hver søndag i december og afslut showet med et frækt nissepige kostume, som din partner aldrig havde forventet. Lad dem tro, at det ikke kan blive bedre, når først du har vist det ene efter det andet sæt frem, og overrask til sidst med prikken over i’et.

Hvis du ikke er vant til at bære frækt lingeri, vil du højest sandsynligt også opleve, at din selvtillid stiger med måneden, efterhånden som du får båret flere og flere sæt – hvis dette er formålet, er jule lingeri også noget, der kan bæres under dit helt normale arbejdstøj, som en julehemmelighed kun du kender til.