LELO Sona Cruise Sonic Klitoris Stimulator

Pinterest LinkedIn Tumblr +

LELO Sona Cruise er et af de seneste produkter fra LELO og i samme serie som du blandt andet kender det fra Womanizer, der suger og puster direkte på klitoris på en måde der giver en enorm nydelse.

LELO Sona Cruise er bare “lidt” mere. Designet er mere holdbart end dem du kender og så er udviklingen af en Sonic motor noget der gør at du får “meget” mere. Derfor den mere traditionelle motor ofte går ned i omdrejninger når den presses mod kroppen sikrer denne at du aldrig mister moment når det er lige ved at være absolut bedst for dig.

Det er ligegyldigt om du lægger et blidt pres direkte på klitoris eller trykker hårdt lige til sidst. Den vil holde de samme omdrejninger og sikre at den pulserende effekt er ens.

Køb eller læs mere om LELO Sona Cruise her

Den holder hvad den lover og jeg skal love for at den er effektiv på sin helt egen måde. Jeg har aldrig før oplevet noget eller nogen tig der havde den effekt på mig. Jeg skulle bare lige prøve den og vupti så var jeg der. Det er vildt men rigtigt.

Vi anbefaler LELO Sona Criuse dels fordi designet er som LELO altid laver det: Helt sublimt og dels fordi produktet er nytænkende og innoverende på sin egen måde. VI kommer helt sikker til at se mange flere produkter med lydbølger i fremtiden.

Nyd en stund helt for dig selv eller tag din partner med i legen. Der er ikke noget bedre end når du ikke ved hvordan eller hvornår det sker og legen kan blive ekstra spændende på denne måde.

Glem alt om at blive overstimuleret (vibrator-følelsesløshed). med Sona får du nemlig et stimulation helt nænsomt med lydbølger lige præcis der hvor du har brug for det og dermed får du ikke vibrationer helt ud i hoften 🙂 

Vi er vilde med lydbølgerne her på redaktionen og glæder os over at man ikke som med andre og mere kraftige produkter oplever at hele sengen ryster for at opnå en orgasme. Det lille lydniveau giver da også mere intens ro i soveværelset eller hvor du ønsker at bruge Sona.

Lidt detaljer om LELO Sona Cruise

Materiale: Silikone, Abs-Plast.
Stimulation: Lydbølger.
Opladelig: Ja.
Størrelse: 9,9 X 8,8 X 5,6 Cm.
Vægt: 116g.
Vibrationer: 8 Stk.
Lydniveau: 50db.
Standby Tid: 90 Dage.
Batteritid: 1 Time.
Brugermanual: Engelsk M.Fl.
Medfølger: Usb-Kabel Til Opladning, Opbevaringspose.

Produktet er en anmeldelse og dermed reklame for produkt og forhandlere.
Denne tekst skal vi skrive siger forbrugerombudsmanden og det gør vi så 🙂

Share.

About Author

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år interesseret sig for sexlegetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af sexlegetøj til både singler og par.

Ekspert i Sexlegetøj

Lisa har skrevet om sexlegetøj, erotik generelt og bondage mfl. i mere end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på flere sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@erotik.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.