Vibrator

En vibrator er det lille, pulserede og frække sexlegetøj, der er enhver mands og kvindes favorit. Legetøjet kan bruges til alt fra forspil over nydelse alene til sex og erotisk forspil. Der findes masser af udgaver af legetøjet, der bliver designet i forskellige typer. Hvilken model du skal vælge, afhænger af dine lyster og seksuelle behov.

GRATIS FRAGT
Batteri LR1
Batteri LR1
Pris fra 9
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 5
Philips Alkaline LR754 Batterier 10 stk   - Silver
Philips Alkaline LR754 Batterier 10 stk - Silver
Pris fra 25
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 83
Lust Lipstick
Lust Lipstick
Pris fra 26
GRATIS FRAGT
Satisfyer Finger Vibrator
Satisfyer Finger Vibrator
Pris fra 29
GRATIS FRAGT
Sinful USB Oplader P3    - Black
Sinful USB Oplader P3 - Black
Pris fra 29
GRATIS FRAGT
Sinful USB Oplader H4    - Black
Sinful USB Oplader H4 - Black
Pris fra 29
GRATIS FRAGT
Sinful USB Oplader P2    - Black
Sinful USB Oplader P2 - Black
Pris fra 29
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 13
Satisfyer - One Night Stand
Satisfyer - One Night Stand
Pris fra 32
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 127
Vibrating egg with remote
Vibrating egg with remote
Pris fra 32
GRATIS FRAGT
Sinful Hvid Satin Opbevaringspose Medium
Sinful Hvid Satin Opbevaringspose Medium
Pris fra 39
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 44
Vibrator Pink
Vibrator Pink
Pris fra 45
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 44
Powerful Invigorate G-spot
Powerful Invigorate G-spot
Pris fra 45
Vis flere produkter

Du kan bruge menuen til venstre til at finde de forskellige kategorier og har du spørgsmål til produkterne, eller har du brug for hjælp til at finde det rigtige, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Køb vibratorer i alle de populære designs

Æg, Magic Wand, Rabbit, dildo, G-punkts eller klitoris? Typerne er mange, når det kommer til at vælge de populære og uundværlige, vibrerende sexlegetøj.

Magic Wand er kvinders foretrukne udgave, der er det kraftfulde legetøj med et drejeligt hoved. Det er perfekt, når du som kvinde er på udkig efter et produkt, du kan lege med alene. Magic Wand kan også bruges sammen med en partner, hvor I begge kan nyde stimulationen fra de pulserende vibrationer.

Et æg er et godt valg, hvis du og kæresten vil tænde ekstra op for spændingen i forholdet.

Det er både frækt og pirrende, når kvinden bærer æg, og partneren har kontrollen over hende med den tilhørende fjernbetjening. Det kan bruges derhjemme, som en del af et forspil i løbet af dagen, eller det kan være den frække hemmelighed mellem jer, når I er i byen eller på restaurant.

Rabbit er sexlegetøjet, der kan tilfredsstille dig totalt, og som kan bruges til at få din kvindelige partner til at opnå de mest intensive orgasmer.

En Rabbit er en multifunktionel vibrator med dildo og ”kaninører”, der stimulerer den følsomme klitoris samtidig med penetration.

Skal du på ferie, eller har du brug for en kraftfuld, lille vibrator til daglig, kan det være en fordel at vælge en af de populære miniudgaver.

Mini vibrator er perfekt til rejser og som fast inventar i sengeskuffen

Der findes vibrerende sexlegetøj til ethvert seksuelt og sensuelt behov. De små udgaver er det rette valg, når du skal på ferie med kæresten eller ægtefællen, og I vil tænde ekstra op for stemningen i ferielejligheden. Skal du alene på forretningsrejse, er der ingen grund til at afholde dig fra nydelse på et ensomt hotelværelse.

Selvom det komprimerede sexlegetøj er lavet i et rejsevenligt design, kommer du langt fra til at gå ned på stimulation. Når du vælger en af de små, vibrerende udgaver, får du et kraftfuldt sexlegetøj, der kan have op til 10-15 forskellige programmer.

En Bullet er en ideel klitorisvibrator. Den er på størrelse med en læbestift, så den uden problemer kan opbevares i en toilettaske. Dermed kan du have dit favoritlegetøj med i håndbagagen.

Genopladelig eller batteridreven?

Når du skal købe vibrerende sexlegetøj, skal du overveje, om du vil have de genopladelige udgaver eller dem, der bruger batterier. Mange mænd og kvinder foretrækker de genopladelige udgaver, da det giver frihed, og da produkterne i længden er det budget- og miljøvenlige valg. Du slipper for at huske batterierne, når du skal på ferie, og du skal ikke have dårlig samvittighed over batteriforbrug, når sexlegetøj er en naturlig del af dit privatliv.

De batteridrevne modeller er en fordel, hvis du vil sikre dig, at dit sexlegetøj er skjult derhjemme. Når der skal lades op vil det foregå med et USB-stik. Det kan foregå i skjul i en skuffe eller inde bag tøjbunken i garderobeskabet, så hjemmets øvrige beboere ikke får øje på din hemmelighed.

Få de bedste onanioplevelser alene eller sammen

En vibrator er det bedste og mest alsidige sexlegetøj. Det kan bruges alene eller sammen, og det kan indgå som en del af en sexleg. Med en vandtæt udgave kan lyster og seksuelle fantasier gøres til virkelighed i badet. Er I til bondage, kan en vibrator være dét element, der får din partner til at spænde maksimalt op i hele kroppen af ekstatisk nydelse.

Find den perfekte vibrator

Når det gælde rom at finde den perfekte vibrator til dig, gælder det om at være ærlig i din søgen. Er det fordi du gerne vil have en der kilder direkte på klitoris eller ønsker du at få en der er stor og tyk, eller en der kan det hele ?

Det er rigtig svært at ramme alt rigtig men i menuen til højre kan du finde de forskellige typer af vibrator vi kan tilbyde dig.

En Vibrator er oftest det første stykke sexlegetøj man køber. Det er ikke fordi det er til begyndere, men det er den fantasien har kredset omkring. Når du har haft nogle stykker vil du sikkert begynde at fantaserer om andre muligheder.

Fælles for alle vibratorer er at de stimulerer med de lækreste vibrationer direkte der hvor du sætter den. Du kan bruge den både ind og udvendigt og der er ingen manual for den bedste nydelse. Vi er alle forskellige. Nogle vil gerne have tunge og kraftige vibrationer, hvor andre ønsker det med skarpe og pirrende.

De små eller mellemstore er perfekt til klitoris, hvor de lidt større, også kaldet dildovibrator, er bedre egnet til indførelse i skeden. De kan dog sagtens bruges direkte på klitoris. Ofte jo større jo kraftigere, med enkelte undtagelser.

Er det til indvendig stimulation og måske endnu ikke har udforsket dit g-punkt så anbefaler vi at du prøvet en g-punkts vibrator. Denne type har typisk et bøjet “hoved” i den ene ende der kan vendes så det ramme dit g-punkt mens du bevæger den frem og tilbage eller lader vibrationerne stå stille direkte på. Det kan give nogle meget kraftige og ofte længere orgasmer. Denne type vibrator er meget eftertragtet, ligesom orgasmetypen er noget  mange søger.

Kan du leve uden en vibrator?

Vi vil til en hver tid sige nej. Har du ikke prøvet en endnu så venter der dig en stor og glædelig overraskelse. Har du allerede en eller flere liggende hjemme så ved du også at det er et krydderi på tilværelsen. Et krydderi som ikke man kan sammenligne med noget andet.

Du kan nemlig i dag få så mange vibratorer at du selv kan vælge om du vil have den lille direkte, der er helt lydløs, som du kan have med i håndtasken til når du lige skal have taget trykket eller den lidt større der er perfekt til sengebordet.

Mange vælger de mere design rigtige modeller, for så er det faktisk lidt “in” at vise hvad man har i skuffen. Dem, der ligner en fallos eller rigtig penis, måske har et andet signal til veninderne.

Det bedste ved en vibrator er at den er perfekt til såvel sololeg som parleg. Du kan bruge den alle steder og køber du en der er vandtæt har du muligheder for at lade bruseren overdøve vibrationerne og nyde dit bad endnu mere. Nogle kan endda bruges i badekar og så bliver det også meget sjovere.

Du kan også gå direkte en en Womanizer. Det er et rimelig nyt produkt der bruger en anden type vibrations teknologier for at give dig en super hurtig og meget intens orgasme.

Den bedste vibrator passer til dig

Som vi før skrev er det vigtigste at du finder en vibrator der passer til dig. Om det er en der er lavet i det smukkeste design, eller ligner en penis er 100% op til dig.

Det du til gengæld kan være helt sikker på er at du ikke finder større udvalg andre steder end her. Vi har samlet vibratorer fra nogle af de bedste af vores partnere. Dem der overholder alle regler og som giver både god service og og efter dit køb.

Hvis I har mod på at skabe en endnu frækkere oplevelse så kan du jo kigge på vores strap-on vibratorer. De er både perfekte til piger og mænd, der kan vil udforske deres seksualitet på nye måder.

Du kan også læse lidt mere på Wikipedia