LELO

Hvis du elsker god kvalitet og æstetik, så er det LELOs smukke produkter, du skal vælge, hvis du er på udkig efter nyt sexlegetøj. Deres produkter kan kategoriseres som luksusvarer indenfor legetøj til voksne, og de ligger derfor også i den høje ende af prisklassen. Du får dog en uhørt god kvalitet og et gennemført og ergonomisk design, hvor der er tænkt over hver eneste lille detalje. LELO er derfor til dig, der kun ønsker det bedste, når du leger under lagnerne. Herunder ser du et udvalg af LELOs produkter, der byder på lækker og pirrende stimulering i elegant design.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
GRATIS FRAGT
Lelo Lyla 2 Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg - Sort
Pris fra 1.095
GRATIS FRAGT
Lelo Tiani 2 Fjernbetjent Par Vibrator - Lilla
Pris fra 1.195
GRATIS FRAGT
Lelo Tiani 2 Fjernbetjent Par Vibrator - Sort
Pris fra 1.195
GRATIS FRAGT
Lelo Hula Beads Roterende Vibrator Æg - Blå
Pris fra 1.295
GRATIS FRAGT
Lelo Hula Beads Roterende Vibrator Æg - Lilla
Pris fra 1.295
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 408
Lelo Tiani 3 Par Vibrator med Fjernbetjening - Sort
Pris fra 787
TILBUD
Spar 277
Lelo Sona Cruise Klitoris Stimulator - Pink
Pris fra 522
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 408
Lelo Tiani 3 Par Vibrator med Fjernbetjening - Pink
Pris fra 787
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 649
Lelo Smart Wand 2 Large Vibrator - Turkis
Pris fra 846
Lelo Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator - Sort
Pris fra 599
GRATIS FRAGT
Lelo Noa Luksus Par Vibrator - Pink
Pris fra 799
GRATIS FRAGT
Lelo Alia Opladelig Klitoris Vibrator - Pink
Pris fra 899
Vis flere produkter

Testvindende sexlegetøj

Hvis du er træt af billigt sexlegetøj, der ikke leverer varen, så bør du gå efter produkter fra mærket LELO. Ikke nok med at de producerer smukt og elegant sexlegetøj, så er det også testvindende produkter, der strømmer fra det anerkendte brand.

Mærket er skabt af de to svenske designere Eric Kalén og Carl Magnussen samt ingeniøren Filip Sedi. Allerede i 2003 var visionen at levere kvalitetssexlegetøj i flot design, og standarden er stadig lige så høj.

Selvom de startede med få produkter, er deres sortiment i dag stort, og du kan finde et bredt udvalg af legetøj. De har modtaget flere priser for deres design, der virkelig leverer æstetik. Deres produkter har også en funktionalitet, der med garanti giver en skøn stimulering til både ham, hende og parret.

Smukt design i høj kvalitet

Designerne hos LELO henter meget inspiration fra mode- og kunstverdenen i deres designvalg. Hvert produkt har en skulpturel kvalitet, der gør dem både smukke at se på og røre ved. LELO bruger nemlig de bedste materialer til deres designs, der derfor er helt kropssikre og samtidig giver en lækker overflade.

Ingen af deres produkter er skabt med henblik på at imitere den menneskelige anatomi. Du finder derfor ingen realistiske dildoer eller fleshlights i deres sortiment. I stedet er der fokus på æstetikken og funktionaliteten, så designet følger kroppens former så ergonomisk som muligt.

Små teknologiske vidundere

Én ting er designet, men det vigtige ved sexlegetøj er, at det leverer en nydelsesfuld oplevelse. Med produkter fra LELO er der tænkt over alle detaljerne, så teknologien er smukt integreret i legetøjet.

Når det kommer til teknologien, så er du garanteret det seneste nye. Du kan derfor få fjernbetjente vibratoræg, parvibratorer og prostata massager. Fjernbetjeningen er altid lige så elegant som legetøjet, så I kan lege i soveværelset eller tage den med ud i offentligheden til en pirrende leg.

Meget af deres legetøj er også vandtæt, så det både kan bruges i badet og let kan rengøres efter brug.

Både til ham, hende og dem

Når det kommer til sexlegetøj, så er der meget at byde på i LELOs sortiment. Du kan både finde flotte dildoer i lækkert design, pirrende masturbatorer til ham og analt sexlegetøj, hvis du eksperimenterer med stimulering på nye og spændende måder.

I dag kan du ligeledes finde eksklusive produkter såsom silkemanchetter, der føles fantastiske mod huden, massagelys, kondomer i høj kvalitet og bækkenbundskugler. Der er derfor rigtig meget at vælge mellem, når det kommer til deres udvalg af sexlegetøj.

LELO er ren selvforkælelse

Der er ingen tvivl om, at du med et produkt fra LELO kan føle dig i helt trygge hænder. Det leverer nemlig altid varen både i stimulering og design, så du kan nyde dit nye legetøj.

Om du bruger dit legetøj alene eller sammen med en partner, så er det ren selvforkælelse, når du trækker et produkt fra LELO frem. Det luksuriøse design og kvaliteten gør det nemlig til en ekstra nydelsesfuld oplevelse.