LELO

Hvis du elsker god kvalitet og æstetik, så er det LELOs smukke produkter, du skal vælge, hvis du er på udkig efter nyt sexlegetøj. Deres produkter kan kategoriseres som luksusvarer indenfor legetøj til voksne, og de ligger derfor også i den høje ende af prisklassen. Du får dog en uhørt god kvalitet og et gennemført og ergonomisk design, hvor der er tænkt over hver eneste lille detalje. LELO er derfor til dig, der kun ønsker det bedste, når du leger under lagnerne. Herunder ser du et udvalg af LELOs produkter, der byder på lækker og pirrende stimulering i elegant design.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
Spar 100
Lelo Maison Close Fjer Manchetter - Sort
Pris fra 199
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 146
Lelo Elise 2 Opladelig Dildo Vibrator - Sort
Pris fra 1.149
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 146
Lelo Elise 2 Opladelig Dildo Vibrator - Lilla
Pris fra 1.149
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 268
Lelo Gigi 2 Opladelig G-punkts Vibrator - Lilla
Pris fra 827
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 298
Lelo Liv 2 G-punkts Vibrator - Mørkeblå
Pris fra 797
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 338
Lelo Mona 2 Opladelig G-punktsvibrator - Lilla
Pris fra 857
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 216
Lelo Lyla 2 Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg - Pink
Pris fra 879
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 216
Lelo Lyla 2 Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg - Lilla
Pris fra 879
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 216
Lelo Lyla 2 Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg - Sort
Pris fra 879
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 119
Lelo Tiani 2 Fjernbetjent Par Vibrator - Lilla
Pris fra 1.076
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 119
Lelo Tiani 2 Fjernbetjent Par Vibrator - Sort
Pris fra 1.076
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 446
Lelo Smart Wand Medium Vibrator - Sort
Pris fra 849
Vis flere produkter

Testvindende sexlegetøj

Hvis du er træt af billigt sexlegetøj, der ikke leverer varen, så bør du gå efter produkter fra mærket LELO. Ikke nok med at de producerer smukt og elegant sexlegetøj, så er det også testvindende produkter, der strømmer fra det anerkendte brand.

Mærket er skabt af de to svenske designere Eric Kalén og Carl Magnussen samt ingeniøren Filip Sedi. Allerede i 2003 var visionen at levere kvalitetssexlegetøj i flot design, og standarden er stadig lige så høj.

Selvom de startede med få produkter, er deres sortiment i dag stort, og du kan finde et bredt udvalg af legetøj. De har modtaget flere priser for deres design, der virkelig leverer æstetik. Deres produkter har også en funktionalitet, der med garanti giver en skøn stimulering til både ham, hende og parret.

Smukt design i høj kvalitet

Designerne hos LELO henter meget inspiration fra mode- og kunstverdenen i deres designvalg. Hvert produkt har en skulpturel kvalitet, der gør dem både smukke at se på og røre ved. LELO bruger nemlig de bedste materialer til deres designs, der derfor er helt kropssikre og samtidig giver en lækker overflade.

Ingen af deres produkter er skabt med henblik på at imitere den menneskelige anatomi. Du finder derfor ingen realistiske dildoer eller fleshlights i deres sortiment. I stedet er der fokus på æstetikken og funktionaliteten, så designet følger kroppens former så ergonomisk som muligt.

Små teknologiske vidundere

Én ting er designet, men det vigtige ved sexlegetøj er, at det leverer en nydelsesfuld oplevelse. Med produkter fra LELO er der tænkt over alle detaljerne, så teknologien er smukt integreret i legetøjet.

Når det kommer til teknologien, så er du garanteret det seneste nye. Du kan derfor få fjernbetjente vibratoræg, parvibratorer og prostata massager. Fjernbetjeningen er altid lige så elegant som legetøjet, så I kan lege i soveværelset eller tage den med ud i offentligheden til en pirrende leg.

Meget af deres legetøj er også vandtæt, så det både kan bruges i badet og let kan rengøres efter brug.

Både til ham, hende og dem

Når det kommer til sexlegetøj, så er der meget at byde på i LELOs sortiment. Du kan både finde flotte dildoer i lækkert design, pirrende masturbatorer til ham og analt sexlegetøj, hvis du eksperimenterer med stimulering på nye og spændende måder.

I dag kan du ligeledes finde eksklusive produkter såsom silkemanchetter, der føles fantastiske mod huden, massagelys, kondomer i høj kvalitet og bækkenbundskugler. Der er derfor rigtig meget at vælge mellem, når det kommer til deres udvalg af sexlegetøj.

LELO er ren selvforkælelse

Der er ingen tvivl om, at du med et produkt fra LELO kan føle dig i helt trygge hænder. Det leverer nemlig altid varen både i stimulering og design, så du kan nyde dit nye legetøj.

Om du bruger dit legetøj alene eller sammen med en partner, så er det ren selvforkælelse, når du trækker et produkt fra LELO frem. Det luksuriøse design og kvaliteten gør det nemlig til en ekstra nydelsesfuld oplevelse.