Rabbit Vibrator: Sinful Rabbit Vibrator Original – TESTVINDER

Sinful Rabbit Vibrator er af den originale slags. Altså den du kender men til en langt billigere pris. Det er et brand der lægger stor vægt på funktionalitet og kvalitet og derfor kan du være sikker på at du får den nydelse du har brug for, da produktet har været igennem indgående tests, inden den rammer deres egne hylder. Se alt fra Sinful.

Kåret som testvinder i Ekstrabladet 2016

I 2016 i en stor test af sexlegetøj, blev denne Rabbit vibrator kåret som den suveræne vinder og det er der en god grund til. På indersiden har den 3 rækker kugler, som roterer og masserer skedeindgangen for maksimal nydelse og derudover får du udvendigt de vibrerende kaninøre der perfekt rammer klitoris og giver en intens oplevelse.

Køb eller læs mere om Sinful Rabbit Vibrator lige her

6×6 Rotationer og vibrationer

Vibratoren kan indstilles i 6 forskellige mønstre og det samme kan de roterende stål kugler der sammen med den kraftige motor giver dig den nydelse du ønsker og længes efter. Du kan kombinerer de mange muligheder så kuglerne roterer sammen med den ønskede vibration og giver derfor uanede mønstre og vibrationer.

Mange siger at det er denne Rabbit der startede det vi kender som “orgasme garantien”. Måske kender du den fra Sex In The City, som du kan se i videoklippet herunder. Det var det afsnit der i serien er blevet set flest gange og herefter eksploderede salget af Rabbit Vibratorer – Sinfuls er videreudviklingen der giver lidt mere kraft og saft.
Se videoen nederst i denne indlæg.

Vi er vilde med den. Efter at have prøvet denne vibrator og sammenlignet den med andre af samme type. Både dem med stål kugler og med perler (som ikke anbefales) så er vi nået frem til den klare dom. Den er det værd. Du får præcis det du ønsker og til en virkelig god pris. Sinful branded er helt klart et vi ser frem til at prøve mere af

Detaljer om og info om Sinful Rabbit Vibrator

Materiale: Tpr Af Høj Kvalitet.
Ftalatfri: Ja.
Latexfri: Ja.
Længde: 26 Cm.
Bredde: 4 Cm.
Vandtæt: Nej.
Batteritype: 4 X Aa-Batterier (Medfølger Ikke).
Vibrationsprogrammer: 6.
Rotationsprogrammer: 6.
Lydniveau: Over Middel.
Interface: 4 Knapper.
Brugermanual: Engelsk.

https://www.youtube.com/watch?v=3rCW_BePiyM

Som altid gør vi opmærksom på at når vi anmelder produkter som dette så siger forbrugerombudsmanden at vi skal skrive at det er reklame. Så det gør vi naturligvis!