Onani Handjob

Når det kommer til onani, så er handjobbet en stabil klassiker, som rigtig mange mænd tyer til, når det er tid til lidt selvforkælelse. Hvis du dog er begyndt at kede dig lidt og trænger til at spice din masturbation lidt op, så findes der i dag et hav af forskellige typer af handjob sexlegetøj, som kan gøre det endnu mere pirrende at tilfredsstille sig selv. Tag derfor endelig et kig på det store udbud, som findes, sådan at du kan komme til at opleve nye pirrende oplevelser på egen hånd.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
Spar 30
Frisky Versa Tingler Finger Vibrator - Pink
Pris fra 149
TILBUD
Spar 262
Fun Factory Manta Penis Vibrator - Sort
Pris fra 487
TILBUD
Spar 50
Rocks Off Bad Boy Prostata Vibrator - Sort
Pris fra 349
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 336
Lelo F1S V2 Blue Pleasure Console Masturbator - Blå
Pris fra 1.309
TILBUD
Spar 150
Mr. Membr Intense Texture Penis Vibrator - Sort
Pris fra 299
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 150
Sinful Blowjob Penis Vibrator - Sort
Pris fra 649
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 276
PDX Elite Moto Blower Masturbator - Klar
Pris fra 819
TILBUD
Spar 262
Fun Factory Manta Penis Vibrator - Blå
Pris fra 487
TILBUD
Spar 262
Fun Factory Manta Penis Vibrator - Grøn
Pris fra 487
GRATIS FRAGT
Kiiroo Onyx+ Teledildonic Jessica Drake Masturbator - Sort
Pris fra 1.595
TILBUD
Spar 250
Mr. Membr Blowjob Maskine - Sort
Pris fra 349
Doc Johnson The Mangina Dildo og Masturbator - Nude
Pris fra 299
Vis flere produkter

Tag din onani-oplevelse til et helt nyt niveau med handjob sexlegetøj

Onani er ikke kun en pirrende og rar oplevelse – det er faktisk også meget sundt for dig. Derfor er det kun en god ide, at du lytter til din krop og sørger for at reagere på dine lyster, når de melder sig. Dog kan det godt blive en smule ensformigt, hvis du tyer til handjobbet hver gang. Dermed kan handjob sexlegetøj være med til at tilføje nogle nye fornemmelser og oplevelser til din masturbation, som kan være ganske forfriskende.

En af de store fordele ved at bruge handjob sexlegetøj er, at du kan give hånden en pause. Selvom det kan være god træning for håndleddet at give et handjob, så kan det altså også tilføje en del til din nydelse, når du i stedet blot kan støde ind i et onaniprodukt. På den måde kan du altså nå helt nye niveauer af fornøjelse, når du bruger handjob sexlegetøj.

Et hav af valgmuligheder

Markedet af onaniprodukter er i dag så stort, at du med garanti kan finde et handjob sexlegetøj, som falder lige i din smag. De mange produkter varierer utrolig meget i udseende, form og egenskaber, hvormed du har mulighed for at skabe stor variation i din masturbation, hvis du vælger at investere i flere forskellige produkter.

Nogle af de mest kendte former for håndjob sexlegetøj er de produkter, som bl.a. går under navnene pocket-pussy eller fleshligt. Disse produkter imiterer nemlig følelsen af at penetrere en vagina, hvilket kan være en stor ændring fra det almindelige handjob. Du kan ligeledes også finde lignende produkter, som imiterer anal- eller oralsex.

Du kan dog også finde produkter, som er langt mere abstrakte i deres design. F.eks. kan du købe såkaldte sleeves eller onanimaskiner, som gør alt det hårde arbejde for dig. Du kan dermed finde et hav af forskellige produkter, som alle kan tilbyde dig en helt unik handjob-oplevelse.

Brug handjob sexlegetøj alene eller sammen med en partner

Håndjobs er en form for sex, som har den fordel, at du kan gøre det alene eller sammen med en partner. Handjob sexlegetøj har dermed den samme fordel, da du nødvendigvis ikke skal være alene, når du bruger det – selvom det naturligvis også kan være lækkert.

Det kan være utroligt pirrende at eksperimentere med sexlegetøjet sammen med en partner og opleve, hvordan de vælger at bruge legetøjet på dig. Deres teknik varierer måske fra din egen, hvormed du igen kan opleve helt nye former for stimulering med handjob sexlegetøjet. På denne måde behøver du overhovedet ikke holde ved sexlegetøjet selv, hvilket kan være ekstra fornøjeligt.

Det er dermed kun fantasien, som sætter grænserne for, hvordan du kan bruge dit handjob sexlegetøj, da det netop er perfekt til sololeg, såvel som til at bruge sammen med en partner. Hvis du er blevet tændt på at opleve disse fantastiske former sexlegetøj, så er det bare med at tage et kig på det store udvalg, som findes, og så vælge lige netop det produkt, som tiltaler dig allermest. På den måde kan du hurtigt komme i gang med at opleve onani på et helt andet niveau.