Positionspuder

Når I eksperimenterer med nye sexstillinger, kender I helt sikkert til besværlighederne ved at få lagt hovedpuderne rigtigt, så de ligger perfekt og giver den nødvendige fylde. Fremover kan I slippe for generne og i stedet for bruge positionspuder, der er specialdesignet og formet til at give støtte til en masse forskellige stillinger.

Fetish Fantasy Position Master
Fetish Fantasy Position Master
Har du nogensinde ønsket dig et frækt sexmøbel men aldrig haft pladsen? Hvis ja, så er Fetish Fantasy Position Master løsningen. Puden er lavet af et kraftigt materiale, og de to håndtag på siderne gør, at I kan nyde mange forskellige stillinger. Er let a
Pris fra 229,00
Fetish Fantasy Ultra Position Master
Fetish Fantasy Ultra Position Master
Har du nogensinde ønsket dig et frækt sexmøbel, men aldrig haft pladsen? Hvis ja så er denne oppustelige sexstillingpude løsningen. Puden er lavet af et kraftigt materiale, og de fire håndtag på siderne gør, at I kan nyde mange forskellige stillinger. Er
Pris fra 449,00
Liberator Flip Ramp Sexpude
Liberator Flip Ramp Sexpude
Udforsk nye stillinger eller gør de gamle favoritter endnu bedre med sexpuden Liberator Flip Ramp. Den flotte pude yder perfekt støtte og komfort, så I kan opnå præcis de vinkler, som får optimal nydelse frem i jer begge, og så legen kan fortsætte i timev
Pris fra 1.295,00
Liberator Jaz Sexpude
Liberator Jaz Sexpude
Vil I gøre jeres yndlings sexstillinger endnu bedre eller prøve helt nye stillinger? Så er Liberator Jaz er den perfekte sexpude til jer!  Den kileformede pude gør, at I kan opleve stillinger fra helt nye vinkler – prøv f.eks. missionær stillin
Pris fra 699,00

Skab maksimal komfort med sexpuder

Det kan være anstrengende for kvinden at ligge på maven og sørge for, at numsen hele tiden stritter opad. Denne stilling er perfekt til stimulation af G-punktet, men positionen stiller også krav til udholdenhed.

Vil du have de mest komfortable og nydelsesfulde vilkår for at kunne stimulere din kvinde helt optimalt, skal I bruge en kileformet positionspude.

Denne udgave er det mest udbredte og populære design af positionspuder, der er skabt af hudvenlige og slidstærke materialer.

Som kvinde slipper du for at bruge kræfter på at holde dig i en bestemt position, hvilket kan anstrenge både lænd og arme.

Derfor skal I bruge positionspuder

Der er flere grunde til, at de faste og slidstærke puder er uundværlige til sex. Først og fremmest giver puderne mere komfort. Dette gælder særligt for kvinden, når det drejer sig om at få stimuleret G-punktet med enten dildo eller penetration. En sexpude giver den fasthed, som der er brug for, når en kropsstilling skal opretholdes i længere tid á gangen.

En almindelig hoved- eller pyntepude er for luftig og vil falde sammen, når der lægges tyngde fra kropsvægt ovenpå den.

I kan blandt andet se frem til følgende fordele, når I bruger de praktiske og ergonomiske puder:

  • I kan begge slappe bedre af under sex
  • I får frihed til at eksperimentere med nye sexstillinger
  • Sextilbehøret kan bruges af ethvert par
  • Puderne er lavet med fast fylde, der ikke mister volumen
  • Puderne kan anvendes lige fra missionærstilling til de mere avancerede positioner
  • Betrækkene er vaskbare, så hygiejnen kan holdes i top

De bedste puder på markedet er lavet i diskrete designs, der mest af alt minder om en ergonomisk støttepude til kontorstolen. Det er en stor fordel, da jeres positionspude således kan opbevares i soveværelset, uden nogen vil lægge mærke til den.

Sådan vælger du den bedste pude

Der er forskellige udgaver og varianter af de betydningsfulde og faste puder at vælge imellem.

Hvilke du skal købe, vil afhænge af dine erfaringer med at bruge puderne og dine krav til anvendelsesmuligheder.

Når det er første gang, puden skal købes, kan det være en fordel at vælge den klassiske, kileformede udgave. Den kan bruges til missionær samt et hav af andre sexstillinger.

Sørg for at holde øje med disse specifikationer, når du køber positionspuder:

  • Dimensioner
  • Design
  • Aftageligt betræk

Om det skal være en stor eller en mere kompakt pude, er helt op til dig at bestemme. Det er en smagssag, og din beslutning kan blandt andet afgøres af, om puden skal være let at tage med på ferier. Er dette tilfældet, er det en praktisk fordel at vælge en kompakt pude i lille eller mellemstor størrelse.

Designmæssigt findes der de velkendte kileformede puder og de avancerede udgaver, der er sammensat af flere puder. For det eksperimenterende, grænsesøgende og nysgerrige par, vil de moderne puder være det rette valg. Her kan det fleksible og formbare design hele tiden tilpasses de stillinger, I vil lege med.

Uanset hvilke dimensioner og designs du vælger, skal du sikre dig, at betrækkene på dine positionspuder kan lynes af.

Der vil helt naturligt afgives sved på pudens overflade, og der kan komme rester af glidecreme eller sæd på betrækket. De nyeste sexpuder er lavet med aftageligt betræk, der kan vaskes i maskinen ved 40 grader.

Den regelmæssige vask er både med til at højne hygiejnen, og rengøringen er med til at forlænge levetiden på jeres lækre sextilbehør.