G-Punkt Dildo

En kvindes orgasme er ikke noget, der kommer let. Det kræver øvelse, kommunikation, og et kendskab til hendes krop. Og især sprøjteorgasmen er ikke noget, du bare lige får frem i hende. Det skal du gøre dig fortjent til. Og er der virkelig nogen, der har tid til det?

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 33
baseks Realistisk Multispeed Dildo Vibrator   - Pink
baseks Realistisk Multispeed Dildo Vibrator - Pink
Pris fra 97
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 38
baseks Probe Dobbelt Dildo    - Purple
baseks Probe Dobbelt Dildo - Purple
Pris fra 112
GRATIS FRAGT
Pipedream Dillio Slim - Realistisk Dildo 18 cm
Pipedream Dillio Slim - Realistisk Dildo 18 cm
Pris fra 119
GRATIS FRAGT
Bms Rain Bullet 7 Functions Silver 3in
Bms Rain Bullet 7 Functions Silver 3in
Pris fra 129
GRATIS FRAGT
Bms Breeze Power Bullet Black 5in
Bms Breeze Power Bullet Black 5in
Pris fra 129
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 50
You2Toys - Noir Dildovibrator
You2Toys - Noir Dildovibrator
Pris fra 129
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 100
Kiotos Glas-Dildo - Kurvet og Krøllet
Kiotos Glas-Dildo - Kurvet og Krøllet
Pris fra 149
GRATIS FRAGT
Crystal Clear Gennemsigtig Dildo - Lille
Crystal Clear Gennemsigtig Dildo - Lille
Pris fra 149
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 50
Amaysin Ribbed Dildo Vibrator    - Blue
Amaysin Ribbed Dildo Vibrator - Blue
Pris fra 149
GRATIS FRAGT
baseks Metallic Blue G-Punkts Dildo 14,1 cm  - Blue
baseks Metallic Blue G-Punkts Dildo 14,1 cm - Blue
Pris fra 179
GRATIS FRAGT
baseks Shiny Pink G-Punkts Dildo 13,9 cm  - Pink
baseks Shiny Pink G-Punkts Dildo 13,9 cm - Pink
Pris fra 179
GRATIS FRAGT
baseks Shiny Light Blue G-Punkts Dildo 13,9 cm  - Blue
baseks Shiny Light Blue G-Punkts Dildo 13,9 cm - Blue
Pris fra 179
Vis flere produkter

En g-punkt dildo er skabt til dig som elsker g-punkts stimulation og sprøjteorgasmer. Langt størstedelen af vores g-punktsdildoer har den samme karakteristiske udforming, nemlig et let bøjet form, som gør det muligt for dig at massere dit g-punkt. Med lidt øvelse finder du let dit g-punkt ved at føre din g-punktsdildo op i skeden med krumningen peget op imod din navle, for at få skønne g-punktsorgasmer.

Sådan kunne tankegangen på en mand, godt se ud. Og hvis det er sådan, din partner tænker, kan du godt få sparket gang i ham, så han tager sig sammen og prøver igen. Sex er nemlig ikke kun noget, manden skal nyde godt af. Det er en fællesaktivitet, et samarbejde.

Hvad kan den bidrage med?

Dog kan han godt reelt have svært ved at finde dit g-punkt, og det er selvfølgelig en ærlig sag. Med en
g-punkt dildo bliver det dog overhovedet ikke et problem. Introducer denne til jeres sexliv – så er du sikret en fantastisk orgasme hver gang. Og det behøves jo ikke være hele skuespillet; fortsæt som I plejer, bare hvor du er ekstra ekstatisk og endnu mere vild efter mere.

Hvis du er alene, er den selvfølgelig også relevant. Der er jo ingen, der ikke ønsker at forkæle sig selv fredag aften efter en lang uge på arbejdet – så er du jo også mere forberedt, når du endelig finder den eneste ene.

Men hvilken skal du vælge? Det får du hjælp til her.

G-punkt dildoen af silikone

G-punkt dildoen af silikone er nok den mest normale, og en god begynder-dildo, hvis ikke du har bevæget dig ud i den slags før. Der er mange forskellige slags, der alle har en let buet form, da det er sådan du bedst opnår orgasme via dit g-punkt. Vend buen op imod navlen, når du indfører dildoen i skeden, og mærk hurtigt forskellen, der vil sende dig helt op i himlen.

Blandt silikonedildoerne kan du blandt andet vælge mellem denne LELO Ella G-punkt Dildo, der har den perfekte krumning til at ramme g-punktet, samt et rent design med den sorte farve og glatte overflade.

Du kan også vælge denne NMC Curved Passion Realistisk Dildo, der som navnet antyder, har mere form som en realistisk penis, men som ligeledes giver himmelske orgasmer.

Er du hverken til det stilrene eller realistiske look, kan du også vælge denne Tantus Curve Silikone Dildo, der egner sig til både vaginalt og analt brug, og sammen med en harness.

G-punkt dildoen af glas

Ønsker du at bevæge dig ud i noget, der er lidt anderledes fra, hvad resten gør, så kan du også vælge en
g-punkt dildo af glas. Her kan du pirre din partner med varme eller kulde, da dildoen lettere tager imod forskellige temperaturer, og du vil få en helt anden fornemmelse af overfladen. Netop derfor kan det også være sjovt med begge dele, da begge har forskellige egenskaber.

Hvor silikonedildoen vil være mere bevægelig og medgørlig, får du en rå, fast dildo med en g-punkt dildo af glas. Med begge dele til rådighed kan du enten skifte efter dit humør, eller pirre din partner med bind for øjnene og et lille overraskelsesmoment som forspil til hele legen.

Forskellige muligheder inden for glas dildoen

Du kan blandt andet vælge mellem denne Sinful Groove Glas Dildo, der både er elegant og effektiv. Den buer i den typiske g-punkt dildo form, men adskiller sig med sit stimulerende kugledesign. Den kan bruges både analt og vaginalt, og er optimal i alle temperaturer alt efter, hvordan du ønsker at bruge dildoen.

En anden mulighed er denne Spartacus Blown Glas G-punkt Dildo, der passer perfekt til dig, der ønsker en fast og målrettet stimulering. Den kan ligesom forrige tilpasses den ønskede temperatur ved hjælp af et vandbad og grundet ringen i enden, er den nem og håndterbar at bruge. Med denne dildo, er du sikker på at ramme plet hver gang.

Sidst er der glas dildoen til dig, der også vil kunne mærke kærligheden, når du forkæler dig selv. Denne dildo adskiller sig ved, at den er lavet af kærlighedens krystal. Med The Heart Curve Rosen Quartz Dildoen kan du få en helt særlig og intim g-punkt oplevelse, der, grundet dildoens materiale, giver dig mulighed for at komme i kontakt med din helt indre kærlighed. Dens glatte og behagelige overflade giver ekstra nydelse, når du indfører den i skeden og den har det velkendte buede design, der rammer dit g-punkt hver gang.

Disse seks forskellige g-punkt dildoer har overkategorien tilfælles, men er stadig forskellige i deres design. Hvilken der er rigtig for dig, ved du kun selv, og du bliver derfor nødt til at mærke efter og vælge ud fra mavefornemmelsen.