Kropsudsmykning

Vil du have sensuel udsmykning af kroppen, har du masser af valgmuligheder. Er du til beklædning, kan du vælge kostumer, og vil du skabe et erotisk look, kan du vælge lingeri. Det frække valg er kropsudsmykning i form af små ’klistermærker’, der kan sættes på brystvorter, og som kan købes til både mænd og kvinder. Det er det pikante og ekstravante valg, når du vil overraske kæresten og tænde ekstra op for den intense stemning i soveværelset.

GRATIS FRAGT
Fort Troff Doc Johnson Tendril Thruster Mini Sexmaskine  - Blå
Fort Troff Doc Johnson Tendril Thruster Mini Sexmaskine - Blå
Pris fra 0
GRATIS FRAGT
Fort Troff Doc Johnson Tendril Thruster Mini Sexmaskine  - Rød
Fort Troff Doc Johnson Tendril Thruster Mini Sexmaskine - Rød
Pris fra 0
GRATIS FRAGT
Nipple Covers Heart Red
Nipple Covers Heart Red
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Nipple Sticker Cross Black
Nipple Sticker Cross Black
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Cottelli Nipple Stickers Hjerter
Cottelli Nipple Stickers Hjerter
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Cottelli Nipple Stickers Hjerter    - Rød
Cottelli Nipple Stickers Hjerter - Rød
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Cottelli Nipple Stickers Kryds
Cottelli Nipple Stickers Kryds
Pris fra 49
GRATIS FRAGT
baseks Glitter Nipple Covers 3 sæt   - Mixed colours
baseks Glitter Nipple Covers 3 sæt - Mixed colours
Pris fra 59
GRATIS FRAGT
baseks Nipple Cover Klistermærker 3 Pack   - Nude
baseks Nipple Cover Klistermærker 3 Pack - Nude
Pris fra 59
GRATIS FRAGT
baseks Nipple Cover Klistermærker 3 Pack   - Black
baseks Nipple Cover Klistermærker 3 Pack - Black
Pris fra 59
GRATIS FRAGT
baseks Nipple Cover Klistermærker 3 Pack   - Red
baseks Nipple Cover Klistermærker 3 Pack - Red
Pris fra 59
GRATIS FRAGT
Cottelli Nipple Stickers    - Sort
Cottelli Nipple Stickers - Sort
Pris fra 59
Vis flere produkter

Dekorer kroppen med de frækkeste stickers

Til kvinder kan det være de seksuelle og romantiske hjerter, der lige nøjagtigt kan dække brystvorterne, der er det rette valg. Eller du kan vælge de mere kinky kryds, der nok skal få din kæreste i gear.

Uanset hvilken form for kropsudsmykning du vælger, fungerer sextilbehøret som hudvenlige klistermærker (eller ”stickers” som produkttypen er bedre kendt som).

Stickers er den mest enkle, effektive og pirrende måde at vække både opmærksomhed og lyster i parforholdet på. Fremfor at bruge tid på at iklæde dig et helt kostume eller sætte korsage, lingeri eller hofteholdere helt korrekt, kan du på få sekunder dekorere kroppen med stickers.

Foruden de praktiske aspekter får du også glæde af alsidigheden ved de populære stickers, der kan dække brystvorterne hos både mænd og kvinder.

Kropudsmykning i praktiske sæt

Når du køber de bedste stickers, vil du få 2 sæt frække og pikante klistermærker. De vil ofte have forskellige overfladelooks, så du kan vælge mellem forskellige udtryk.

Det kan være det rå og blanke ”wetlook” i sort farve, der vil være genialt til BDSM-legene, mens de røde klistermærker kan være til de romantiske aftener derhjemme.

Kropsudsmykningen er lavet af hudvenlige materialer, så du (eller din partner) kan holde til at bære stickers igennem længere tid.

De sættes let og enkelt på brystvorten som følge af det dobbeltklæbende materiale. Du skal således ikke til at vride dig af smerte, når klistermærket skal af den følsomme kropsdel igen.

Mix, match, dekorér og eksperimentér

Hvordan du leger med udsmykningen af kroppen, er helt op til din fantasi. Du kan dække dine brystvorter til med stickers, samtidig med at du bærer frækt lingeri. Det kan være hofteholdere eller en bundløs trusse.

Udsmykningen kan bruges igen og igen, og det kan finde anvendelse til både de eksperimenterende og grænsesøgende dominanslege, ligesom det kan pirre din kæreste til den romantiske aften.

Det er ikke kun brystvorterne, der på sensuel manér kan skjules. Du kan købe forskellige udgaver af selvklæbende stickers til kroppen, så du kan designe det look, der matcher dine inderste fantasier.

Køb kropssmykke som den perfekte gave til hende

Du kan købe kropsudsmykning som den sexede overraskelse, eller du kan købe de populære og sensuelle kropsdekorationer som en personlig gave til kæresten.

Vil du forkæle hende med et smykke, der højst sandsynligt ikke findes i hendes smykkeskrin i forvejen, skal du vælge et smukt, feminint og sensuelt klitorissmykke. Smykket kræver ikke piercing, og det vil uden tvivl komme til at få favoritstatus hos både dig og hende.  

Smykket er det oplagte valg, når du vil forære hende en kærlig og personlig gave, som får hende til at føle sig som en gudinde.

Kropsolie med glimmereffekt til de kinky sexlege

Vil du lade din egen krop være den smukke udsmykning, skal du bruge en hudvenlig og antibakteriel kropsolie med glimmer. Glimmereffekten får dine former og intime dele til at træde endnu mere pirrende frem, og olien kan både give næring og fugt til huden.

Til det frække forspil er kropsolien med glimmereffekt et ideelt valg. Det kan bevidst smøres på klitoris eller bryster, så dine kvindelige fordele får maksimal opmærksomhed.

Det unikke ved kropsudsmykningen er, at det er billige produkter, der har kæmpe effekt.