Penisring til begyndere

Penisringen har været på markedet i mange år, og der er efterhånden tonsvis af muligheder. Den helt normale og ældste form for penisring – der selvfølgelig er blevet videreudviklet med årene – har det formål er give manden en længere varende og fyldigere erektion, hvilket gavner partnere i forholdet, men den intensiverer også oplevelsen for manden, hvorfor det er en tosidet fornøjelse. Placer blot penisringen ved roden af penissen og oplev en større og hårdere erigeret penis samt en øget kontrol over din udløsning. Vælg mellem flere forskellige penisringe til begyndere og find den, der passer bedst til dig og dit forhold.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
Sinful Penisring Sæt 3 stk - Sort
Pris fra 89
Mr. Membr Penisring Sæt 3 stk - Sort
Pris fra 89
Sinful Extra Thick Silikone Penisring Sæt 3 stk - Sort
Pris fra 109
baseks Triple Penisring Sæt - Flere farver
Pris fra 69
Sinful Penisring med Prostata Stimulator - Sort
Pris fra 129
baseks Triple Fun Penisring Sæt - Klar
Pris fra 69
baseks Fleksibel Penisring - Grå
Pris fra 29
Sinful Booster Justerbar Lasso Penisring - Sort
Pris fra 89
Sinful Premium Silikone Penisring Sæt 3 stk - Sort
Pris fra 139
CalExotics COLT Snug Tugger Dobbelt Penisring - Sort
Pris fra 99
Mr. Membr Dobbelt Penisring - Sort
Pris fra 129
Tease & Please FuckMe Kinky Spil til Par - Pink
Pris fra 249
Vis flere produkter

Hvilke typer af penisringe til begyndere kan jeg købe?

Der findes tonsvis af forskellige slags penisringe til begyndere, hvilket bestemt ikke gør det nemmere at finde den helt rette. Nybegynderen bevæger sig altså ud i en verden af forvirring og forskellige valg, der alle har hver deres fordele og ulemper, som du skal være skarp til at skelne imellem. Dog kan det gøres nemmere at navigere med lidt viden om typer.

Der skelnes som udgangspunkt mellem tre forskellige typer indenfor penisringe til begyndere.

Den første og den ældste type penisring, der findes, er den helt normale. Dette er ofte blot en ring af silikone, som du placerer ved roden af penissen, og dermed får du en bedre kontrol over din udløsning, samt en hårdere og større erektion. Dette gavner især din partner, men da penis ringen også gør oplevelsen mere intens, vil det også gavne dig i høj grad.

Derudover findes der også to penisringe, der minder meget om hinanden; nemlig den batteridrevet og den opladelige. Forskellen på disse er simpel og ligger nærmest i navnene. Den ene er nemlig drevet af batterier, mens den anden kan lades op utallige gange. Her handler det grundlæggende set om præferencer imellem disse to typer.

Tilfælles har de, at udover den klassisk egenskab, som den normale penisring også har, så er langt de fleste vibrerende, hvilket gavner både dig og din partner. Vibrationerne på de forskellige penisringe vil ofte være forskellige; nogle vil have forskellige tempi og vibrationsmønstre, som du kan vælge imellem, mens andre blot vil have en vedvarende vibration.

Hvis du vælger en penisring med forskellige vibrationsmønstre, vil der ofte medfølge en fjernbetjening – hvilket gør det muligt for din partner at tage kontrollen og styre din stimulans – eller også vil der være knapper på selve produktet, som du kan kontrollere vibrationerne med.

Hvordan vælger jeg den rigtige penisring?

Det kan være svært at vælge den rigtige penisring, hvis du ikke har prøvet dem før, og du er ny i verden af sexlegetøj, som flere og flere efterhånden begynder at udforske. Dog er der nogle ting, som kan gøre det nemmere.

Først og fremmest kan det anbefales, at du vælger mellem de tre muligheder. Det kan måske være meget rart at vænne sig til produktet ved først at købe den normale penisring til begyndere og senere prøve en, der kan vibrere, når du er komfortabel med den simple udgave. Dog kan det også være, at du blot vil springe ud i det og have hele oplevelsen i første produkt, og så kan du vælge en af de andre.

Når du først har valgt typen, kan det være en god ide at læse om nogle af de forskellige slags, der findes, for at få en ide om, hvad du søger. Herudfra kan du lave en liste over kriterier – nødvendige egenskaber og dem, der blot er en fordel – hvorefter du kan gennemgå dine muligheder og vælge den, der krydser flest af på din liste.

Hvis der er flere, der krydser kriterierne af, kan du altid afprøve den ene efter den anden og veksle imellem de forskellige.