Bedøvende kondomer

Vil du gerne holde lidt ekstra i sengen? Med bedøvende kondomer har du en let og effektiv måde, hvorpå du kan forlænge dine seksuelle oplevelser. Du behøver ikke frygte, at du mister følelsen eller ikke kan nyde akten. De bedøvende kondomer har nemlig ingen indvirkning på hverken din eller din partners nydelse, men forlænger den i stedet. Her kan du se nogle af de spændende muligheder, der er på markedet. Tilfælles har de, at de giver dig ekstra kontrol og udholdenhed i sengen.

GRATIS FRAGT
Durex Mutual Climax Bedøvende Kondomer 10 stk    - Clear
Durex Mutual Climax Bedøvende Kondomer 10 stk - Clear
Pris fra 79
GRATIS FRAGT
Durex Mutual Climax - Bedøvende Kondomer 10 stk.
Durex Mutual Climax - Bedøvende Kondomer 10 stk.
Pris fra 99
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 20
Durex Performa Bedøvende Kondomer 12 stk.
Durex Performa Bedøvende Kondomer 12 stk.
Pris fra 119
GRATIS FRAGT
Sono Delay Gel
Sono Delay Gel
Pris fra 169

Sikker sex med ekstra kontrol

Kondomer er altid et godt valg, når det kommer til prævention. Det er den eneste præventionsform, der ikke kun beskytter mod uønsket graviditet, men som samtidigt også beskytter mod kønssygdomme. Det gør kondomet, fordi det skaber en barriere mellem kønsorganerne, så seksuelt overførte sygdomme ikke kan overføres via slimhinderne.

Med et bedøvende kondom dyrker du derfor sikker sex, men du får samtidigt den bonus, at du opnår ekstra kontrol over din udløsning. Det gør kondomet let og enkelt ved at være tilsat et let bedøvende middel, der giver dig mere styring med din udløsning, så du kan holde længere.

Derfor virker bedøvende kondomer

Du behøver ikke frygte mærkelige indholdsstoffer, der påvirker din erektion, hvis du bruger de bedøvende kondomer. Kondomerne indeholder et meget mildt bedøvende middel, der ikke hindrer din nydelse eller den seksuelle oplevelse. I stedet hæmmer den bedøvende effekt, at du får udløsning, før både du selv og din partner er tilfredsstillet.

Indvendigt i kondomet er en særlig creme, der indeholder det bedøvende middel. Når det kommer i kontakt med penis, vil huden optage cremen. Virkningen er meget kortvarig og udelukkende så længe, at du har kondomet på. Når du tager kondomet af, vil virkningen hurtigt aftage igen. Du vil derfor ikke opleve langtidseffekt efter brug af de smarte kondomer.

Få større udholdenhed med bedøvende kondomer

Det er skønt at opleve den kriblende nydelse af klimaks, men kommer den for tidligt, så kan det hurtigt spolere en fræk aften. Med bedøvende kondomer undgår du, at du rammer dit klimaks, før din partner er med.

Har du planlagt en romantisk aften med din partner, og er der lagt i kakkelovnen til en ekstra fræk omgang, så kan det være hensigtsmæssigt at benytte kondomer, der hindrer for tidlig udløsning. I kan nemlig få meget mere tid til at nyde den intime stund, uden at du behøver bekymre dig om, at legen stopper for tidligt.

De bedøvende kondomer sørger for, at din udløsning forsinkes, så du har mulighed for at brillere i sengen. De er derfor et rigtig godt valg til dig, der ofte oplever at få udløsning for tidligt.

Bekæmp for tidlig udløsning let og enkelt

Mange mænd døjer med at de får udløsning for tidligt i den seksuelle akt. Det kan være en pinlig oplevelse, når der var lagt op til den store omgang, men I knapt nåede at komme i gang. Der findes et væld af produkter på markedet, der kan hjælpe mod for tidlig udløsning, men bedøvende kondomer er en nem og hurtig måde at opnå ekstra kontrol.

Med de bedøvende kondomer kan du få ekstra selvtillid, når det kommer til sex, hvilket kan have en selvforstærkende effekt på din evne til at føle dig godt tilpas og lytte til din krops signaler.

En stor fordel ved at kunne holde udløsningen tilbage er, at din partner med garanti vil nyde at kunne følge med dig. Der er derfor langt større chance for at opnå fælles klimaks, når du benytter dig af de nemme og effektive bedøvende kondomer.