Håndjern og bånd

Når det kommer til bondage og fiksering, er håndjernene iblandt favoritterne hos både mænd og kvinder. Det funktionelle og frække sexlegetøj kan købes i mange varianter og designs. Til parret, der er nye med binding, kan et romantisk design med plys på indersiden af hver cuff være det rette valg. For jer, der kræver udstyr, som kan bruges til at binde den ene eller hinanden i forskellige positioner, kan de multifunktionelle udgaver med lænker og O-ring være det bedste valg. Uanset hvad jeres ønsker, behov og krav til holdbarhed er, kan I købe bondage håndjern, som nok skal give jer de frækkeste oplevelser med dominans og submission.

Bijoux Indiscrets Frou Frou Satin Håndjern
Pris fra 129
Sinful Deluxe Satin Bindebånd - Sort
Pris fra 79
GRATIS FRAGT
Moi The BDSM Sex Stol 2.0 - Sort
Pris fra 6.995
Obaie Imiteret Læder Ankel Manchetter - Sort
Pris fra 199
Obaie Imiteret Læder Håndleds Manchetter - Sort
Pris fra 199
TILBUD
Spar 80
Fetish Fantasy Lovers Fantasy Sæt - Sort
Pris fra 99
Quickie Cuffs Silikone Håndjern Medium - Sort
Pris fra 79
Bonbons Silky Sensual Handcuffs Bindebånd - Sort
Pris fra 99
Fifty Shades of Grey Totally His Soft Handcuffs - Sølv
Pris fra 179
Maze by Indiscrets Håndleds Manchetter - Sort
Pris fra 229
Maze by Indiscrets Håndleds Manchetter - Brun
Pris fra 229
Creative Conceptions Fetish Fun Game Brætspil - Lilla
Pris fra 229
Vis flere produkter

Vælg håndjern til bondage fra de bedste producenter på markedet

Håndjern er det mest udbredte tilbehør til bondage. Populariteten gør, at mange af de førende producenter af legetøj og tilbehør til sex og forspil fremstiller de tidløse bondage håndjern. De designes i masser af forskellige varianter, så der kan findes et sæt til ethvert par uanset fantasier og erfaringer.

Der kommer hele tiden nye varianter til, da udvalget konstant forandrer sig. Det smarte ved cuffs er, at de kan bruges i en hvilken som helst seksuel sammenhæng, det skal være.

Det kan være det frække element for jer, der ønsker afveksling i sexlivet. Når den ene part bagbindes, bliver selv et lille kærtegn til en intens påvirkning.

Når I køber bondage håndjern fra de bedste producenter, får I sexudstyr, der kan bruges igennem lang tid.

Om tilbehøret skal anvendes til stimulerende forspil eller til at eksperimentere med rollespil, er helt op til jer.

Håndjern med plys er den romantiske gave til kvinden

Når der købes sexlegetøj som gave, er det vigtigt, at du er opmærksom på designet. Med en romantisk og seksuel gave kan du ikke blot komme til at udleve dine fantasier om at binde din kæreste fast. Du slipper også for at tage snakken op omkring dine lyster, der handler om at tage lidt af kontrollen over hende.

Håndjern med plys er den mest romantiske måde at lægge op til sex, hvor I sammen kan eksperimentere med kærlig magt.

Det er ikke alle kvinder, der tænder på kinky, rå og hardcore sex. Til kæresten, der er til blid bondage, er cuffs med plys et oplagt valg.

Materialet, der gør hele forskellen

Har I allerede brugt de klassiske håndjern af metal, og vil I have udstyr til flere udfordringer, kan det være en god idé at vælge de moderne cuffs, der er lavet af silikone.

De traditionelle bondage håndjern er lavet af metal. De er et godt valg for jer, der tænder på binding i blid form. Når der skal købes mere slidstærkt og holdbart tilbehør til sex, vil håndjern af silikone kunne tilgodese jeres krav til holdbarhed.

Silikone cuffs er både behagelige at have på, samtidig med at de er umulige at få til at gå i stykker. Det er en stor fordel, når udstyret skal bruges til spanking, fetish eller BDSM. Her skal hvert et element og sextilbehør være lavet til at kunne håndtere maksimal modstand.

Køb bondage håndjern og andet tilbehør til binding

I begyndelsen kan det være tilstrækkeligt at bruge cuffs. Med dette udstyr kan I skabe gode oplevelser med at binde og blive bundet. Når der er brug for ekstra udfordringer, kan I tage blindfolds i brug, eller I kan avancere til mere rå og rustikke håndjern.

Kombinationsmulighederne er uendelige. I kan bruges alt fra glidecreme over vibratorer til mand eller kvinde samt fetish legetøj, når I først har de bondage håndjern, der passer perfekt til jeres sexliv.

Når I er nysgerrige på at prøve flere grænser af med bondage, skal I vælge håndjern med lænke og O-ring. Dette produkt kan anvendes sammen med halsbånd og lænke, der kan fastgøre anklerne.