Dobbelt strap-on

Dobbelt strap-ons er et tiltagende populært fænomen blandt verdens eventyrlystne sexudøvere. Dette skyldes blandt andet, at de fleste dobbelt strap-ons:

 • Fungerer helt uden brug af bånd og seler
 • Stimulerer flere åbninger på én gang
 • Giver nye muligheder for seksuel udforskning.

Er dine seksuelle solostunder efterhånden blevet trivielle og kedsommelige? Trænger sexlivet mellem dig og din partner til et friskt pust? Så er en dobbelt strap-on bestemt noget for dig.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 39
Willie City Strap-On Dual Dildo 15,3 cm   - Nude
Willie City Strap-On Dual Dildo 15,3 cm - Nude
Pris fra 90
GRATIS FRAGT
Anal Fantasy Double Trouble Strap-On
Anal Fantasy Double Trouble Strap-On
Pris fra 179
GRATIS FRAGT
baseks Dobbelt Strap-On Harness med Dildoer
baseks Dobbelt Strap-On Harness med Dildoer
Pris fra 269
GRATIS FRAGT
You2Toys Double Strap-On med Dobbeltfunktion
You2Toys Double Strap-On med Dobbeltfunktion
Pris fra 299
GRATIS FRAGT
Fetish Fantasy Series Double Delight Strap-On
Fetish Fantasy Series Double Delight Strap-On
Pris fra 379
GRATIS FRAGT
Fetish Fantasy Series Fetish Fantasy Dobbelt Strap-on   - Sort
Fetish Fantasy Series Fetish Fantasy Dobbelt Strap-on - Sort
Pris fra 379
GRATIS FRAGT
Fetish Fantasy Series Fetish Fantasy Double Delight Strap-on   - Lilla
Fetish Fantasy Series Fetish Fantasy Double Delight Strap-on - Lilla
Pris fra 379
GRATIS FRAGT
You2Toys Justerbar Dobbelt Strap-on
You2Toys Justerbar Dobbelt Strap-on
Pris fra 399
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 74
You2Toys Fjernbetjent Strap-on Duo    - Purple
You2Toys Fjernbetjent Strap-on Duo - Purple
Pris fra 416
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 74
Sportsheets Dual Penetration Thigh Strap-On   - Black
Sportsheets Dual Penetration Thigh Strap-On - Black
Pris fra 416
GRATIS FRAGT
You2Toys Justerbar Dobbelt Strap-on 15 cm   - Sort
You2Toys Justerbar Dobbelt Strap-on 15 cm - Sort
Pris fra 439
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 210
Fun Factory Share Lite Double Dildo Deep Sea Blue
Fun Factory Share Lite Double Dildo Deep Sea Blue
Pris fra 489
Vis flere produkter

Seleløs sjov

Fælles for de fleste strap-ons til dobbelt penetrering er, at de er fremstillet uden seler. Dette betyder, at de ikke bindes fast på dig eller din partner, men at de derimod holdes på plads ved hjælp muskulaturen i bækkenbunden. De fleste foretrækker de seleløse modeller, men hvis du er nybegynder, er en selevariant måske den rette løsning for dig. Du kan altid skifte den ud, når du har fået større kontrol over bækkenbunden og vænnet dig til følelsen af legetøjet.

Sådan fungerer en dobbelt strap-on

Der findes rigtig mange former for strap-ons til dobbelt penetrering. Uanset dine behov kan du derfor nemt finde en model, der passer godt til dig.

I ethvert heteroseksuelt forhold gælder det, at den ene penetrerer, mens den anden bliver penetreret. Med en dobbelt strap-on kan I dog nyde følelsen af at penetrere hinanden samtidig. Størstedelen af dobbelt strap-ons er udstyret med en dildo og prostata-stimulator, hvilket gør dem særligt egnede til heteroseksuelle par. Dog kan denne form for dobbelt strap-on naturligvis også nydes af andre.

Det populære sexlegetøj findes også i udgaver, der kombinerer en dildo med et anal-plug. Disse modeller kan både benyttes af heteroseksuelle og homoseksuelle par. Desuden fås dobbelt strap-ons i udgaver med en dildo og to plugs, hvilket giver jer muligheden for at penetrere hele tre åbninger ad gangen.
Hvis du hovedsageligt er på udkig efter noget, der kan opfriske dit onaniliv, kan den rette løsning også meget vel findes i en dobbelt strap-on. En model med to dildoer, der er placeret tæt på hinanden, kan både bruges til at penetrere begge åbninger og til at dobbelt-penetrere den ene åbning. Med en strap-on til dobbelt penetrering er mulighederne med andre ord mere end mange. 

Dobbelt strap-on – dobbelt nydelse

Hvad end du vælger en model med seler, en model med to dildoer, én med dildo og plugs eller en helt fjerde, vil en dobbelt strap-on med garanti give et friskt pust til dit sexliv – og dét uanset om du er alene i sengen eller nyder lidt kvalitetstid sammen med din partner.

Hvis du ønsker at tilføje en ekstra dimension til den intense nydelse, kan du med fordel vælge en variant med vibrator. Denne funktion vil give penetreringen en lækker, vibrerende følelse, som helt sikkert vil resultere i endnu vildere orgasmer. 

For endnu sjovere leg

Hvis I gerne vil sikre jer, at I begge får det mest optimale ud af jeres dobbelt strap-on, anbefales det, at I bruger en god mængde glidecreme. For en sikkerheds skyld bør I anføre cremen på alle de dele af legetøjet, som bliver brugt til at penetrere. Glidecremen vil gøre det nemmere for jer at komme i gang og dertil optimere oplevelsen, når I bruger legetøjet. Bruger I en dobbelt strap-on, der er lavet af silikone, skal I at vælge en vandbaseret glidecreme. Husk desuden at rengøre legetøjet med et middel, der specifikt er udviklet til formålet. Så går rengøringsprocessen både nemt og hurtigt, og snart er I klar til næste omgang.