Penisringe med vibrator

Du kender allerede de pirrende penisringe, der kan forlænge din erektion og gøre din rejsning mere kraftfuld. Har du brug for sexlegetøj, der kan skabe en helt ny dimension i forbindelse med sex, og som kan forbedre dine orgasmer? En penisring med vibrator er det perfekte valg af tilbehør til dig selv eller manden, som med sikkerhed bliver en favorit i sengen.

TILBUD
Spar 89
Rimba Penisring med Analkugle - Silver - M
Pris fra 510
TILBUD
Spar 89
Rimba Penisring med Analkugle - Silver - L
Pris fra 510
TILBUD
Spar 89
Rimba Penisring med Analkugle - Silver - S
Pris fra 510
TILBUD
Spar 64
Je Joue Mio Vibrating Cock Ring - Purple
Pris fra 585
TILBUD
Spar 64
Je Joue Mio Vibrating Cock Ring - Black
Pris fra 585
TILBUD
Spar 27
Sinful Extra Thick Silikone Penisring Sæt 3 stk - Black
Pris fra 82
TILBUD
Spar 105
Fun Factory Nos Penisring - Black
Pris fra 424
TILBUD
Spar 105
Fun Factory Nos Penisring - Turquoise
Pris fra 424
TILBUD
Spar 99
Amaysin Fjernbetjent Vibrerende Love Penisring - Bordeaux
Pris fra 300
TILBUD
Spar 74
Amaysin Vibrerende Love Ring Opladelig - Dark Blue
Pris fra 225
TILBUD
Spar 37
MR.MEMBR Lasso Penisring Sæt - Black
Pris fra 112
TILBUD
Spar 74
Amaysin Soft Luxy Vibrerende Love Ring - Green
Pris fra 225
Vis flere produkter

Penisringe med vibratorer til enhver mand uanset erfaring

Den helt store fordel ved ringene er, at de kan bruges af enhver mand. Penisringe er et alsidigt, effektfuldt og kompakt sexlegetøj, der kan forbedre dit sexliv og dine oplevelser med at nyde solohygge.

Når du vælger ringene med vibrator, får du (eller din parter) mulighed for at øge den sensuelle påvirkning. Bruges legetøjet til sex, vil vibrationerne komme jer begge til gode. De vibrerende og pulserende effekter fra ringen vil stimulere jer begge, og I kan eksperimentere med forskellige stillinger med intensiveret nydelse.

Uanset hvad dine erfaringer er med sexlegetøj, kan du finde den penisring med vibrator, der matcher dine lyster og seksuelle behov.

Hold øje med design og tykkelse, når den bedste penisring med vibrator skal købes

Som nybegynder med brug af penisring får du størst glæde og mest fornøjelse ved at vælge de justerbare og fleksible ringe. Her får du en tilpas blød ring, der former sig efter din penis. Når du lærer fornemmelsen at kende, kan du eksperimentere med et hav af forskellige typer af penisringe.

Du kan vælge ringe med dobbeltfunktion, hvor både penis og pung strammes op, eller du kan gå på opdagelse iblandt de specielle designs af ringe med rillede overflader.

Det er ikke kun ringens diameter, der har betydning for din fornøjelse. Tykkelsen på ringen vil også influere på, hvor kraftfuld opstramningen af penissen er.

De fleste ringe er lavet af medicinsk silikone. Det er et slidstærkt, fleksibelt og hudvenligt materiale, der er behagelig at have tæt på kroppen i længere tid á gangen.

Om ringen skal bruges ofte eller engang imellem kan have betydning for, om du skal gå efter de genopladelige penisringe eller dem, der anvender små knapbatterier.

Batteridreven eller genopladelig?

Når du køber penisring med vibrator, er det værd at gøre dig tanker om, hvor ofte du forventer at bruge legetøjet. Kommer tilbehøret til at være en fast del af udstyret til sex og forspil, kan det være mest fornuftigt at vælge en genopladelig penisring med vibrator.
Her vil motoren være integreret i designet, og der vil følge et smart, lille USB-stik med til dit produkt. På den lange bane kommer du til at spare penge ved at vælge de mest moderne, opladelige penisringe. Du slipper for løbende udgifter til batterier, og du undgår at havne i den situation, hvor du har glemt batterier på et lækkert weekendophold med kæresten.

Har prisen stor betydning for dig, kan du vælge penisring, der bruger batterier. Her er vibratoren synlig, og den fungerer ved brug af et AAA-batteri eller et lille knapbatteri.

Uanset hvad dine ønsker er i forhold til prisleje og fleksibilitet, får du mange valgmuligheder med begge typer af penisringe med vibratorer.

Køb penisring med vibrator, når manden skal forkæles

En penisring med vibrator er det helt rette valg, når du vil overraske din kæreste eller mand med en fræk, lille gave, der vil komme jer begge til gode.

Mens andet sexlegetøj til mænd kan kræve erfaring, er penisringe det sikre valg. Legetøjet kan bruges til forspil, og vælger du en ring med vandtæt design, kan vibrationerne udforskes sammen i badet.

Der er dømt pirrende, stimulerende og frække oplevelser, når han bærer ring, der kan indstilles i forskellige vibrationsstyrker.

Er det legetøj til bondage og BDSM lege, du er på udkig efter, vil en fjernbetjent penisring med vibrator kunne opfylde både dine behov og hans lyster for at blive domineret.