Vandbaseret Glidecreme

Den vandbaserede glidecreme er favoritten over dem alle. Det er en brugervenlig, effektfuld og alsidig creme, der bruges både med og uden sexlegetøj. Cremen har både funktionelle og praktiske fordele, der kommer dig til gode, uanset om du er single eller i forhold. Der findes et stort produktvalg af de populære glidecremer, der er baseret på vand. Hvilke du skal vælge, afhænger af dine ønsker i forhold til mængde og egenskaber, og hvad cremen skal bruges til.

Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml - Clear
Pris fra 79
baseks Aqua Glide Vandbaseret Glidecreme 200 ml - Clear
Pris fra 99
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml - Clear
Pris fra 89
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 200 ml - Clear
Pris fra 129
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 200 ml - Clear
Pris fra 149
Sinful Anal Relax Gel 50 ml - Clear
Pris fra 109
Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 200 ml - Clear
Pris fra 149
Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 75 ml - Clear
Pris fra 99
MR.MEMBR Vandbaseret Glidecreme 200 ml - Clear
Pris fra 99
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 50 ml - Clear
Pris fra 59
Sinful Regular Kondomer 100 stk - Clear
Pris fra 229
Lubido Vandbaseret Glidecreme 250 ml - Clear
Pris fra 99
Vis flere produkter

Gode glideegenskaber uanset om der bruges sexlegetøj eller ej

Den helt store årsag til at vælge en glidecreme, der er baseret på vand, er, at du får de mest fleksible anvendelsesmuligheder med denne produkttype. Du skal ikke bekymre dig om at skulle tjekke materialerne på dit sexlegetøj, når cremen skal bruges til at intensivere nydelsen fra en vibrator eller gøre det frækkere at bruge en dildo.

Bruger du en silikonebaseret glidecreme, skal du være opmærksom på, hvorvidt dit pirrende legetøj er lavet af silikone. Det vil ødelægge overfladen og dermed funktionen af dit silikonelegetøj, hvis du bruger en glidecreme af samme middel i kombination med hinanden.

Du kommer ikke til at gå ned på glideegenskaber, når du vælger de nyeste og bedste, vandbaserede glidecremer. Selvom de silikonebaserede produkter er kendt for at give glideeffekter i længst tid, kan de vandbaserede udgaver være lige så velfungerende.

Undgå praktiske gener under sololeg eller sex

Vil du kunne nyde sex uden praktiske forstyrrelser, vil en vandbaseret glidecreme være det rette valg. Den vil trænge stille ind i huden, og den efterlader derfor ingen fedtede overflader. Med en silikonebaseret creme vil det være nødvendigt at tage bad lige efter sex, så den fedtede hud kan blive ren igen.

Det kan forstyrre og ødelægge den intime og seksuelle kontakt mellem jer, når I bliver nødt til at klare rengøring af kroppen efter sex.

Sundheds- og hygiejnemæssigt er de vandbaserede produkter også at foretrække. Stort set alle produkter er fremstillet uden parabener og parfume. Disse stoffer vil ikke kun irritere huden, men også forstyrre miljøet i underlivet.

Når du er på udkig efter en glidecreme, der skal bruges ofte, er det de vandbaserede udgaver, du skal vælge.

Køb vandbaseret glidecreme i et hav af varianter

Skal din glidecreme være økologisk? Eller har du brug for et produkt med smag, der kan gøre oralsex endnu mere lækker at give?

Uanset hvad dine behov og ønsker er, findes der det helt rette produkt til dig. Der er mange producenter, der fremstiller du populære og uundværlige cremer til par og singler.

Det er ikke kun typen af creme og dens egenskaber, du kan vælge imellem. Det er også designet af den flaske, bøtte eller tube, cremerne fremstilles i, du skal forholde dig til.

Vi kan have forskellige behov, når det kommer til dosering af glidecreme. For nogle er det betydningsfuldt, at cremen hurtigt og effektivt kan doseres. Her vil en spray være et perfekt valg.

Vil du have en rejsevenlig udgave, kan tuberne være at foretrække. De kan lukkes 100% til, så du ikke skal bekymre dig om spild.

Når du køber et af de største produkter med op til 500ml eller 1000ml, vil du få en vandbaseret glidecreme i flaske.

Vælg vandbaseret glidecreme og udforsk dig selv eller hinanden

Glidecremer sælges til skarpe priser. De billigste udgaver koster under 100 DKK., der vil være et godt valg hos både nybegynderen og dig, der vil afprøve en ny variant.

Det er langt fra kun par, der kan få glæde af de bløde, våde og friktionsfrie effekter. Som single kan du lege med en langt mere intens nydelse, når du bruger enten hænder, fingre eller sexlegetøj til selvforkælelse.