Vandbaseret Glidecreme

Den vandbaserede glidecreme er favoritten over dem alle. Det er en brugervenlig, effektfuld og alsidig creme, der bruges både med og uden sexlegetøj. Cremen har både funktionelle og praktiske fordele, der kommer dig til gode, uanset om du er single eller i forhold. Der findes et stort produktvalg af de populære glidecremer, der er baseret på vand. Hvilke du skal vælge, afhænger af dine ønsker i forhold til mængde og egenskaber, og hvad cremen skal bruges til.

GRATIS FRAGT
Mshop Private Collection Lube Sachet 4ml
Mshop Private Collection Lube Sachet 4ml
Pris fra 13
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 35
Sinful Small Anal Teaser Butt Plug     - Black
Sinful Small Anal Teaser Butt Plug - Black
Pris fra 15
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 40
Private Play Luksus Anal Glidecreme
Private Play Luksus Anal Glidecreme
Pris fra 19
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 14
Satisfyer Naughty  -  Onani Æg
Satisfyer Naughty - Onani Æg
Pris fra 25
GRATIS FRAGT
Private Play Kondom Regular Fit 10 stk
Private Play Kondom Regular Fit 10 stk
Pris fra 29
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 57
Mshop Care Lube Vandbaseret 50ml
Mshop Care Lube Vandbaseret 50ml
Pris fra 32
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 13
Sinful Pleasure Handjob Sleeve       - White
Sinful Pleasure Handjob Sleeve - White
Pris fra 37
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 20
Private Play Glidecreme 100 ml
Private Play Glidecreme 100 ml
Pris fra 39
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 20
Satisfyer Crunchy  -  Masturbator Egg
Satisfyer Crunchy - Masturbator Egg
Pris fra 39
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Palora Vandbaseret Glidecreme 100 ml
Palora Vandbaseret Glidecreme 100 ml
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Just Glide Anal-50 ml
Just Glide Anal-50 ml
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Just Glide -50 ml.
Just Glide -50 ml.
Pris fra 39
Vis flere produkter

Gode glideegenskaber uanset om der bruges sexlegetøj eller ej

Den helt store årsag til at vælge en glidecreme, der er baseret på vand, er, at du får de mest fleksible anvendelsesmuligheder med denne produkttype. Du skal ikke bekymre dig om at skulle tjekke materialerne på dit sexlegetøj, når cremen skal bruges til at intensivere nydelsen fra en vibrator eller gøre det frækkere at bruge en dildo.

Bruger du en silikonebaseret glidecreme, skal du være opmærksom på, hvorvidt dit pirrende legetøj er lavet af silikone. Det vil ødelægge overfladen og dermed funktionen af dit silikonelegetøj, hvis du bruger en glidecreme af samme middel i kombination med hinanden.

Du kommer ikke til at gå ned på glideegenskaber, når du vælger de nyeste og bedste, vandbaserede glidecremer. Selvom de silikonebaserede produkter er kendt for at give glideeffekter i længst tid, kan de vandbaserede udgaver være lige så velfungerende.

Undgå praktiske gener under sololeg eller sex

Vil du kunne nyde sex uden praktiske forstyrrelser, vil en vandbaseret glidecreme være det rette valg. Den vil trænge stille ind i huden, og den efterlader derfor ingen fedtede overflader. Med en silikonebaseret creme vil det være nødvendigt at tage bad lige efter sex, så den fedtede hud kan blive ren igen.

Det kan forstyrre og ødelægge den intime og seksuelle kontakt mellem jer, når I bliver nødt til at klare rengøring af kroppen efter sex.

Sundheds- og hygiejnemæssigt er de vandbaserede produkter også at foretrække. Stort set alle produkter er fremstillet uden parabener og parfume. Disse stoffer vil ikke kun irritere huden, men også forstyrre miljøet i underlivet.

Når du er på udkig efter en glidecreme, der skal bruges ofte, er det de vandbaserede udgaver, du skal vælge.

Køb vandbaseret glidecreme i et hav af varianter

Skal din glidecreme være økologisk? Eller har du brug for et produkt med smag, der kan gøre oralsex endnu mere lækker at give?

Uanset hvad dine behov og ønsker er, findes der det helt rette produkt til dig. Der er mange producenter, der fremstiller du populære og uundværlige cremer til par og singler.

Det er ikke kun typen af creme og dens egenskaber, du kan vælge imellem. Det er også designet af den flaske, bøtte eller tube, cremerne fremstilles i, du skal forholde dig til.

Vi kan have forskellige behov, når det kommer til dosering af glidecreme. For nogle er det betydningsfuldt, at cremen hurtigt og effektivt kan doseres. Her vil en spray være et perfekt valg.

Vil du have en rejsevenlig udgave, kan tuberne være at foretrække. De kan lukkes 100% til, så du ikke skal bekymre dig om spild.

Når du køber et af de største produkter med op til 500ml eller 1000ml, vil du få en vandbaseret glidecreme i flaske.

Vælg vandbaseret glidecreme og udforsk dig selv eller hinanden

Glidecremer sælges til skarpe priser. De billigste udgaver koster under 100 DKK., der vil være et godt valg hos både nybegynderen og dig, der vil afprøve en ny variant.

Det er langt fra kun par, der kan få glæde af de bløde, våde og friktionsfrie effekter. Som single kan du lege med en langt mere intens nydelse, når du bruger enten hænder, fingre eller sexlegetøj til selvforkælelse.