Store kondomer

Du kender sikkert den gamle talemåde, at det er ”gørelsen og ikke størrelsen”, men når du kondomshopper har størrelsen faktisk en væsentlig betydning. Er du stor mellem benene, skal du nemlig købe ind derefter.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
Lelo Hex Respect XL Kondomer 12 stk - Klar
Pris fra 149
Pasante King Size XL Kondomer 12 stk - Klar
Pris fra 49
RFSU Grande XL Kondomer 15 stk - Klar
Pris fra 129
Durex London Ekstra Store Kondomer 100 stk - Klar
Pris fra 349
Protex X-Large Kondomer 10 stk. - Klar
Pris fra 39
Skins Extra Large Kondomer 12 stk - Klar
Pris fra 69
Pasante King Size XXL Kondomer 144 stk - Klar
Pris fra 249
SKYN Large Latexfri Kondomer 10 stk - Klar
Pris fra 129
Fair Squared XL 60 Veganske Kondomer 8 stk - Klar
Pris fra 89
Glyde Supermax Veganske Kondomer 10 stk - Klar
Pris fra 99
Skins Extra Large Kondomer 16 stk - Klar
Pris fra 99
Skins Extra Large Kondomer 4 stk - Klar
Pris fra 29
Vis flere produkter

Glem ikke kondomet

Du er højest sandsynligt også opmærksom på, hvor vigtigt det er, at du beskytter dig under sex. Ubeskyttet sex kan både føre til en lang række sexsygdomme og til uønsket graviditet. Der er flere grunde til, at du under samleje altid skal huske at beskytte dig med kondom:

  • Kondomer beskytter både mod graviditet og sexsygdomme
  • Kondomer fås i mange forskellige størrelser og materialer
  • Kondomer findes mange steder til rimelige priser.

Der er ingen undskyldning for at glemme kondomet. Det gælder blot om at finde en model, der har den rette pasform og den helt rigtige størrelse.

Store kondomer til store fyre

Hvis du er veludrustet, er du sandsynligvis mere end eftertragtet af dine potentielle partnere. Selvom de færreste vil indrømme det, er mange nemlig særligt tiltrukket af en mand, hvis udstyr har en solid størrelse. En stor penis har bestemt sine fordele, men den har også den ene ulempe, at det godt kan synes svært at finde et kondom, der passer til den. Er du single, kan du ikke regne med, at engangspartnere har kondomer liggende, som er store nok til, at du faktisk kan bruge dem. Derfor er det vigtigt, at du selv har de rette kondomer på dig.

Kondomer i store størrelser

Det er essentielt, at du altid bruger kondomer, der passer ordentligt til dig. Hvis kondomet er for småt, vil det gøre ondt, når du bruger det, og risikoen for, at det sprænger, forhøjes dertil, hvis kondomet ikke har den rette størrelse.

Mange tror, at kondomet skal vælges ud fra længden på den erigerede penis. Dette er dog en misforståelse. Når du vælger et kondom, er det nemlig din penis’ diameter, der afgør kondomstørrelsen. Har din penis en diameter på mere end 6 cm., når den er stiv, skal du højest sandsynligt have fat i nogle store kondomer. Husk at det godt kan betale sig at afprøve et par forskellige modeller, før du lægger dig helt fast på et produkt.

Store kondomer til små priser

Store kondomer behøver ikke at ruinere dig. Som med mange andre produkter gælder det for kondomer, at de ofte bliver billigere, jo flere du køber af dem. Og det skal ikke være skamfuldt for dig at købe stort ind – det betyder altså ikke, at du er afhængig af sex. Det betyder bare, at du er ansvarsfuld og bevidst om din økonomi.

Hvis du gerne vil spare lidt penge, kan du med fordel bestille dine store kondomer i løsvægt. Løse kondomer er nemlig en del billigere end de kondomer, som leveres indpakket.

Et par huskeregler til dig der bruger kondom

Uanset din størrelse og dit sexlivs karakter er der et par ting, du skal huske på, hvis du jævnligt bruger kondom. Først og fremmest er det vigtigt, at du aldrig bruger kondomer, som har nået deres udløbsdato. Dernæst kan det anbefales, at du altid tjekker, om kondomet er sprunget, efter du har brugt det. Vil du være helt sikker på, at dine kondomer har en ordentlig kvalitet, skal du sikre dig, at de er CE-mærkede. Det lille mærke er din garanti for, at kondomerne overholder de krav, som der stilles til kondomer i Danmark. Sidst, men ikke mindst, kan det klart betale sig at kombinere kondomet med en god glidecremen. Cremen mindsker tørhed, den forebygger rifter og ubehag, og den vil garanteret gøre oplevelsen mere behagelig og markant sjovere for begge parter.