Dobbelt Dildo

Vil du og din partner skrue dobbelt op for nydelsen? Så er en dobbelt dildo med sikkerhed noget for jer. En dobbeltdildo har to ender, der begge kan bruges til penetration. Her kan du læse meget mere om, hvordan du bruger en dobbelt dildo, prisen på legetøjet, de forskellige typer på markedet og rådgivning om, hvilke størrelser du kan vælge.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
Strap U Mighty Rider Vibrerende Strap-on - Sort
Pris fra 599
Strap U Mighty Rider Vibrerende Strap-on - Blå
Pris fra 599
Power Stud Dobbelt Penetrator Vibrator - Sort
Pris fra 269
GRATIS FRAGT
Doc Johnson Kink Dual Flex Fjernbetjent Dobbelt Dildo - Sort
Pris fra 929
GRATIS FRAGT
Inmi Double Team Fjernbetjent Dobbelt Dildo - Lilla
Pris fra 929
Zado Dobbelt Dildo Gag - Sort
Pris fra 599
King Cock Double Penetrator Dobbelt Dildo 21 cm - Nude
Pris fra 379
King Cock Two Cocks One Hole Dildo 21 cm - Nude
Pris fra 379
GRATIS FRAGT
Vixen Creations Peacemaker Dobbelt Dildo - Nude
Pris fra 1.295
GRATIS FRAGT
Vixen Creations Peacemaker Dobbelt Dildo - Lilla
Pris fra 1.295
Fun Factory Share Strap-on Dildo Silikone - Sort
Pris fra 599
You2Toys Crystal Clear Dobbelt Dildo - Klar
Pris fra 249
Vis flere produkter

Hvad bruges en dobbelt dildo til?

En dobbelt dildo er perfekt til erotiske oplevelser med en partner. Du kan anvende en dobbelt dildo i et heteroseksuelt forhold, med en partner af samme køn eller sammen med flere partnere samtidigt. De to penetrerende ender ligger op til erotiske oplevelser, du hidtil kun har turde drømme om. Mange modeller kommer med to lige store hoveder, mens andre modeller kommer med et stort hoved til vaginal penetrering og et mindre, der egner sig til anal penetrering.

Du kan naturligvis også bruge en dobbelt dildo, når du trænger til noget kvalitetstid alene. Det forudsætter ikke en partner. I stedet kan du selv anvende begge sider af dildoen. Du kan både bruge denne type af dildo vaginalt og analt. De u-formede dobbelt-dildoer ligger nemlig op til fuld nydelse med dobbelt penetrering alene.

Med andre ord er en dobbelt dildo et af de mest fleksible stykker legetøj på markedet. Husk altid rigeligt med glidecreme, når du anvender sexlegetøj. Det sikrer den frækkeste oplevelse.

Hvilken type af dobbelt dildo skal jeg vælge?

Hvilken dildo du vælger, kommer i høj grad an på dine seksuelle præferencer og din smag.

De fleste dildoer er fremstillet i gummi. Det skyldes, at du med en dobbelt dildo typisk har et fleksibelt behov for, at dildoen kan anvendes af flere partnere eller åbninger samtidigt. Det kræver, at dildoen er bøjelig og kan tilpasses legen, uanset om du er alene eller sammen med en partner. Hvis du eksempelvis foretrækker en naturtro dobbelt dildo, vil du opdage, at disse ofte fremstillet i gummi. Sørg altid for at vælge en dildo af latexfri gummi. Disse er hudvenlige og mest skånsomme mod din hud, indvendigt som udvendigt.

Hvis du ikke vil gå ned på udstyr, så kommer de dobbelte dildoer også i glas af høj kvalitet. I de senere år har dildoer fremstillet i stål og glas vundet stort indpas i de danske natbordsskuffer, fordi oplevelsen lige er dét mere eksklusiv. Samtidigt holder disse typer af dildoer typisk længe, så de er bestemt prisen værd. En dobbelt dildo i glas eller metal er til dig, der gerne vil have en oplevelse udover det sædvanlige, værdsætter et smukt og dekorativt design og ved, hvad du vil have.

Andre typer af dildoer

Når vi taler om dobbelt dildoer, så er der normalt tale om én dildo med to hoveder. Der findes dog også en anden form for dobbelt dildo, nemlig hvor de to penetrerende ender er sat fast på en sugekop. Disse dildoer er til dig, der gerne vil fyldes helt ud og ikke gå på kompromis med din egen nydelse.

Sugekoppen gør denne type af dobbelt dildo velegnet til at bruge i badet, og enkelte modeller kommer tilmed med indbygget vibrator. Det er et godt alternativ til dig, der gerne vil prøve kræfter med dobbelt penetration, men som ikke har erfaring med dobbelt dildoer.

Hvilken størrelser findes der?

Dit seksuelle behov adskiller sig med sikkerhed fra naboens. Derfor kan du også finde et bredt sortiment af dildoer, der kan tilfredsstille enhver lyst.

Hvis det er første gang, du skal eksperimentere med en dobbelt dildo, kan du med fordel vælge en mindre og fleksibel model, der er fremstillet i gummi. Hertil anbefales en diameter på mellem 2,5 – 3,5 centimeter.

Er du rutineret, og ved, hvad du vil have, findes der modeller med en længde på op til 30 centimeter. Standard-diameteren for dobbelte dildoer er mellem 3,7 centimeter og 4,5 centimeter.

Som med alle andre former for sexlegetøj, findes der naturligvis radikale afvigelser i både størrelse, form og farve, så alle kan få deres seksuelle fantasier ført ud i livet. Derfor finder du med sikkerhed også en dobbelt dildo, der kan opfylde dine drømme og lyster.

Hvad koster en dobbelt dildo?

Som på alt andet sexlegetøj, er det svært at give en facitliste over, hvad en dobbelt dildo koster. Dog er denne type af sexlegetøj generelt relativt billigt.

Hvis du ønsker at afprøve en billig model, for at se, om denne type sex er noget for dig, findes der modeller helt ned til 150 kroner. Disse kommer typisk i PVC-materiale.

Hvis du er til lidt mere standhaftige og kraftige modeller, skal du regne med at betale mellem 200 – 250 kroner. Dobbelt dildoer af glas koster typisk fra 300 kroner og opad.