Små kondomer

Sex er en uundværlig del af livet. Men sex kan også have visse følger, som de fleste helst vil undgå. Derfor bør du altid sørge for at mindst ét kondom på dig. Så er du nemlig godt rustet, hvis lysten skulle melde sig.

Durex Love Kondomer 8 stk
Durex Love Kondomer 8 stk
Nu kan I få en dejlig stram og sikker sex oplevelse med Love kondomerne fra Durex. Love kondomerne er ekstra smalle med en bredde på kun 52,5 mm, så I trygt kan give den gas i alle jeres yndlings stillinger. Kondomet bliver, hvor det skal. De har naturlig
Pris fra 69,00
EXS Snug Fit Kondomer 12 stk
EXS Snug Fit Kondomer 12 stk
Ønsker du en strammere pasform? Så er EXS Snug Fit kondomer lige noget for dig. Kondomerne er 3 mm smallere end regulære kondomer og er velegnet til mænd, hvor kondomet til tider glider af under samleje. Snug Fit sidder tættere, hvilket betyde
Pris fra 49,00
Glyde Slimfit Veganske Kondomer 10 stk
Glyde Slimfit Veganske Kondomer 10 stk
Få mest mulig nydelse med de veganske Glyde Slimfit kondomer. Slimfit størrelsen gør at de sidder lidt tættere og strammere end andre kondomer, hvilket giver mange mænd en bedre og mere sikker oplevelse. Med Glydes patenterede "Double Dipping" t
Pris fra 99,00
My-Size Kondomer
My-Size Kondomer
Nu kan du få et kondom, der er skræddersyet til dig. Prøv My-Size Kondomerne og få en endnu bedre samt mere behagelig sexoplevelse. Med et kondom i den helt rigtige størrelse vil du få større følsomhed under samleje og øget sikkerhed. Det bliver desuden n
Pris fra 59,00
My-Size Kondomer
My-Size Kondomer
Nu kan du få et kondom, der er skræddersyet til dig. Prøv My-Size Kondomerne og få en endnu bedre samt mere behagelig sexoplevelse. Med et kondom i den helt rigtige størrelse vil du få større følsomhed under samleje og øget sikkerhed. Det bliver desuden n
Pris fra 59,00
Pasante Trim Kondomer 12 stk
Pasante Trim Kondomer 12 stk
Pasante Trim tynde kondomer er en smule smallere end regular kondomer. De er cylinderformet og er konstrueret og udviklet til at give en strammere følelse. Trim Kondomer er velegnet til ham, der finder kondomer i en regelmæssige størrelse lidt for poset.
Pris fra 39,00
Pasante Trim Kondomer 144 stk
Pasante Trim Kondomer 144 stk
Med Pasante Trim Kondomer 144 stk løber du ikke tør, når der er lagt i ovnen til mange timers hed og sikker lagengymnastik. Kondomet er en smule tyndere end et standard kondom. Med sin cylinderform er det udvilket til at give dig en særlig stram følelse.
Pris fra 229,00
Secura Nature Feeling Kondomer 12 stk
Secura Nature Feeling Kondomer 12 stk
Er I klar til en dejligt stram og intens oplevelse med Secura Nature Feeling kondomerne? Kondomerne er ekstra smalle, så I trygt kan give den gas i alle jeres yndlings stillinger. Kondomet bliver, hvor det skal. I får naturligvis den samme høje grad af kv
Pris fra 49,00
Secura Nature Feeling Kondomer 24 stk
Secura Nature Feeling Kondomer 24 stk
Er I klar til en ekstra stram og intens oplevelse med Secura Nature Feeling kondomerne? Kondomerne er ekstra smalle, så I trygt kan give den gas i alle jeres yndlings stillinger. Kondomet bliver, hvor det skal. I får naturligvis den samme høje grad af kva
Pris fra 79,00

Derfor skal du altid bruge kondom

Den eneste egentlige grund til at undlade at bruge kondom er, hvis du er i et monogamt parforhold. Ubeskyttet sex med forskellige partnere kan nemlig både føre uønskede graviditeter, HIV, herpes, gonore og klamydia med sig. Kondomer har mange fordele:

  • I modsætning til alle andre præventionsmidler beskytter kondomer på én gang med sexsygdomme og uønsket graviditet
  • Markedet for kondomer er enormt, og kondomer findes både i en lang række forskellige materialer og størrelser
  • Køber du ind i store mængder, kan du ofte finde kvalitetskondomer til billige og overkommelige priser.

Hvis du er single, er der kort sagt ingen undskyldning for ikke at bruge kondom. Dog skal du naturligvis være opmærksom på, at du finder en model, der har den rette størrelse og den rigtige pasform.

Find den rigtige pasform

Det er ikke nødvendigvis nemt at finde kondomer i den rette pasform. Er du en kvinde med et aktivt sexliv, bør du købe et par forskellige modeller og have dem liggende i din natbordsskuffe. Så er du rustet til enhver form for partner.

Hvis du er mand, bør du blot finde én model, der passer ordentligt til dig. Og dette er rigtig vigtigt. Hvis kondomet er for stort, ryger det sandsynligvis af under samlejet. Hvis det er for småt, vil det gøre ondt på dig, når du bruger det – og dette er bestemt ikke meningen.

Er du på udkig efter små kondomer, kan du glæde dig ved, at markedet for disse er bredt og varieret. Små kondomer findes i mange forskellige materialer, og dertil kan små kondomer fås med både smag, riller og andre lækre funktioner.

Du skal være opmærksom på, at det ikke er længden på din penis, der afgør, hvilken størrelse du skal bruge. Derimod er det omkredsen af din erigerede penis, der bestemmer kondomstørrelsen.

Små kondomer passer som regel til en penis, der måler omkring 4,5 cm. i diameteren.

Find de billigste kondomer

Som med mange andre produkter gælder det for små kondomer, at det oftest bedst kan betale sig at købe ind i betydelige mængder. Og du skal langt fra skamme dig over at købe mange kondomer på én gang. Dette betyder nemlig bare, at du er bevidst om din økonomi.
Kondomer, der leveres i løsvægt, er som regel mere prisvenlige end de kondomer, der leveres indpakket. Selvom kondomernes lave pris godt kan være uforståelig, behøver prisvenligheden ikke at være et tegn på kompromitteret kvalitet. De særligt prisvenlige modeller er ofte blot fremstillet i en del af verdenen, hvor produktionsomkostningerne er beskedne.

Det skal du huske, når du køber kondomer

Hvad end du er fast forbruger af regular, store eller små kondomer, er der et par ting, som du skal være opmærksom på, når du har sex med kondom. Du bør for det første altid sikre dig, at kondomet ikke er udløbet. Det kan også anbefales, at du du altid tjekker, om kondomet er sprunget under samlejet, når det er forbi.

Hvis du gerne vil optimere oplevelsen for begge parter, kan du overveje at kombinere kondomet med en god glidecreme. Cremen mindsker både tørhed og risikoen for rifter eller smerter under sex. Sidst, men ikke mindst, skal du sikre dig, at de valgte kondomer er CE-mærkede. Så er du sikker på, at kondomerne overholder retningslinjerne for kondomer i Danmark.