Halsbånd

Med et bondage halsbånd er det let at gøre jeres kinky dominanslege endnu mere pirrende. Et halsbånd vil nemlig lynhurtigt vise, hvem der har magten i relationen. Bondage halsbånd er både oplagte til jer, der lige er begyndt at eksperimentere med blid kontrolleg, men de er også oplagte til de erfarne BDSM-udøvere. Herunder kan du se mange forskellige typer af halsbånd, der kommer i mange materialer og designs. Det er helt op til dig, hvad der ser mest fristende ud til dine kinky lege.

GRATIS FRAGT
Cottelli Halsbånd Sort med glittersten
Cottelli Halsbånd Sort med glittersten
Pris fra 59
GRATIS FRAGT
Cottelli Collection Hals Rem med Snøre Sort
Cottelli Collection Hals Rem med Snøre Sort
Pris fra 89
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 33
obaie Imiteret Læder Halsbånd med D-Ring   - Black
obaie Imiteret Læder Halsbånd med D-Ring - Black
Pris fra 97
GRATIS FRAGT
Bad Kitty Bondage Tørklæde
Bad Kitty Bondage Tørklæde
Pris fra 109
GRATIS FRAGT
Zado Metal Kæde 15 cm   - Sølv
Zado Metal Kæde 15 cm - Sølv
Pris fra 109
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 50
Desir Metallique Collar Silver
Desir Metallique Collar Silver
Pris fra 119
GRATIS FRAGT
Cottelli Kropskæde Sort
Cottelli Kropskæde Sort
Pris fra 119
GRATIS FRAGT
Sex & Mischief Hjertehalsbånd med Lås    - Sort
Sex & Mischief Hjertehalsbånd med Lås - Sort
Pris fra 119
GRATIS FRAGT
Cottelli Jewels - Blonde halsbånd sort
Cottelli Jewels - Blonde halsbånd sort
Pris fra 119
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 125
obaie Ægte Læder Klassisk Snor   - Black
obaie Ægte Læder Klassisk Snor - Black
Pris fra 125
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 125
Master Series Vixen Læder Halsbånd med Rhinsten   - Red
Master Series Vixen Læder Halsbånd med Rhinsten - Red
Pris fra 125
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 125
Master Series Vixen Læder Halsbånd med Rhinsten   - Clear
Master Series Vixen Læder Halsbånd med Rhinsten - Clear
Pris fra 125
Vis flere produkter

Følelsen af magt og afmagt med bondage halsbånd

Bondage halsbånd har altid været populært i BDSM-verdenen. Det er en nem og enkel måde at starte med at eksperimentere, hvis man er nybegynder. Samtidig er det næsten obligatorisk i de forhold, hvor dominans er en fast del af de frække udfoldelser.

Der er noget skønt underdanigt over at være tvunget til at bære et halsbånd for at vise sit tilhørsforhold. Følelsen af halsbåndet giver den submissive en oplevelse af at være kontrolleret. Det kan derfor være meget pirrende at mærke halsbåndet sidde stramt om halsen, når I udforsker den spændende verden af fetich-lege.

Med en hængelås og nøgle bliver det endnu mere kinky, når den dominerende låser halsbåndet og beholder nøglen. På den måde bliver det nemlig ekstra tydeligt, hvem der bestemmer.

Et lækkert accessorie til dominanslegen

Et bondage halsbånd er et frækt accessorie, der gør looket ekstra stimulerende visuelt. Det kan let kombineres med frække outfits, hvor det sætter prikken over i’et.

Det er derfor en smagssag, hvordan designet skal være. Det kan nemlig være afgørende for legen, om det er et klassisk hundehalsbånd, et blødt og blidt halsbånd i materialer såsom neopren eller et kinky læderhalsbånd med nitter.

Om du er til et helt simpelt halsbånd uden pynt, eller bondage halsbåndet skal være ekstra stimulerende med nitter eller andre former for designelementer kommer an på jeres lyster. Du kan endda få udgaver, hvor der med bogstaver står ”slave” eller ”submissiv”, der for alvor signalerer magtforholdet.

Hvilket bondage halsbånd er bedst?

Det er helt op til dig og din partner, hvilket bondage halsbånd, der giver den helt rigtige følelse. Derfor er det jeres lyster og lege, der afgør, hvad det rigtige bondage halsbånd er til jer.

Læderhalsbåndet

Læder kan føles meget behageligt mod huden, mens det samtidigt giver det helt rigtige klassiske look indenfor BDSM. Kombineret med nitter og metaldele giver det et mere råt look. Der er mange, der nyder både følelsen og udseendet af læder, der er en fetich i sig selv.

Metalhalsbåndet

Du kan også få flotte metalhalsbånd, der først vil føles kolde mod den bare hud, men hurtigt varme op af kropsvarmen. Metallet har også en ekstra dimension af noget eksklusivt, der for alvor låser den submissive inde.

Neoprenhalsbåndet

Skal det være i den blide ende for nybegynderne, hvor udseendet ikke er afgørende, kan et neoprenhalsbånd være et godt begynderhalsbånd. Neoprenen er behagelig og komfortabel, mens det samtidigt giver den rigtige følelse af at være underlagt den dominerenes kontrol.

Sæt snor på din partner

De fleste halsbånd giver mulighed for, at der kan kobles en snor på. Hermed kan den dominerende tvinge bæreren rundt på gulvet eller fiksere den submissive fast. Bondage halsbåndet er derfor oplagt til kontrollege, hvor den dominerende overtager magten helt. Det kan være dejligt ydmygende, når man bliver tvunget rundt i manegen med en snor.

Om du foretrækker at klikke en klassisk hundesnor eller måske en tung metalkæde i bondage halsbåndet er op til jeres lyster. Den tunge kæde kan nemlig give en ekstra følelse af at være helt i kontrol, mens hundesnoren er en ekstra ydmygende mulighed.