Halsbånd

Bad Kitty Large Metal Halsbånd med O Ring
Stilfuldt metal halsbånd med O-ring til den strenge opdragelse. Med O-ringen til rem eller sele. Perfekt til pirrende dominans.
Pris fra 299,00
Kiotos Cleopatra Låsbar Metal Halsbånd med O-ring
Hold din egyptiske gudinde fastspændt med dette smukke kvinde halsbånd med O-ring. Låsbart med jeres egen hængelås. Smuk udsmykning.
Pris fra 299,00
Kiotos Gladiator Låsbar Metal Halsbånd med O-ring
Stilfuldt herre halsbånd i flot gladiator stil med O-ring. Låsbart med jeres egen hængelås. Perfekt til hård leg eller som udsmykning.
Pris fra 249,00
Master Series Combination Lock Slave Halsbånd
Pris fra 599,00
Master Series Spiked Slave Halsbånd
Skal din ulydige slave have genopfrisket, hvem der bestemmer? Med Master Series Spiked Slave Halsbånd får du let ved at sætte dagsordenen
Pris fra 499,00
Obaie Imiteret Læder Halsbånd med D-Ring
Obaie Imiteret Læder Halsbånd med D-Ring er perfekt til dominans lege og rollespil. Justerbare størrelse. Blød inderside. Med D-Ring.
Pris fra 129,00
Obaie Imiteret Læder Halsbånd med Kæde
Obaie Imiteret Læder Halsbånd med Kæde er perfekt til kinky dominans lege. Halsbånd med blød inderside. Aftagelig metal kæde. Justerbar størrelse.
Pris fra 179,00
Rimba Halsbånd med Lås
Rimba Halsbånd med Lås er ideelt, hvis du vil ha' et halsbånd med et ekstra råt look. Halsbåndet er forstærket med metal på ydersiden og leveres inkl. en robust hængelås i metal.
Pris fra 349,00
Rimba Læder Halsbånd Justerbart
Hvis du vil ha' et halsbånd i et ekstra råt look, er Rimba Læder Halsbånd Justerbart perfekt til dig. Det brede læderhalsbånd tilpasses nemt i størrelsen og har en D-ring til f.eks. fiksering.
Pris fra 399,00
Sex & Mischief Shadow Restraint med Halsbånd og Manchetter
Udforsk nye bondage stillinger til jeres blide SM lege med Shadow Restraint fra Sex & Mischief. Klassisk sort nylon halsbånd forbundet med håndleds manchetter. Unisex og justerbart
Pris fra 199,00
Spartacus Halsbånd med Brystklemmer Sort
Halsbånd med brystklemmer til pirring og stimulation af brystvorterne. Designet i et super stilet og diskret design.
Pris fra 399,00
Spartacus Locking Collar Læder Halsbånd med 3 Ringe
Spartacus Locing Collar er et robust og lækkert halsbånd i kvalitetslæder. De 3 O-ringe gør det nemt, at fastgøre halsbåndet til f.eks. manchetter, kæde eller snor og giver mange variationsmuligheder i dominanslegen.
Pris fra 449,00
Spartacus Læder Halsbånd med D-ring
Spartacus læder halsbånd er et enkelt og lækkert halsbånd i kvalitetslæder. Velegnet til dominanslege. Med D-ring til fiksering med f.eks. manchetter eller snor.
Pris fra 299,00
Spartacus Læder Snor til Halsbånd
Spartacus Læder Snor Til Halsbånd er en 120 cm lang lædersnor, der kan give en ekstra fræk effekt under dominans, hvor en af jer lader sig underkaste. Halsbåndet passer til D-ringe og O-ringe, der er over 4 mm i indvendig diameter.
Pris fra 179,00
Spartacus Mistress Halsbånd
Med Spartacus Mistress Halsbånd sender du et klart signal til din partner om, at du er den dominerende og gerne tager kontrollen over hans eller hendes nydelse. Halsbåndet er unisex og kan tilpasses i størrelsen.
Pris fra 149,00
Spartacus Posture Collar Halsbånd
Spartacus Posture Collar er et robust og lækkert halsbånd i kvalitetslæder. Halsbåndet kan f.eks. bruges til dominanslege, enten for sig selv eller f.eks. med en snor eller kæde til fiksering.
Pris fra 469,00
Spartacus Slave Halsbånd
Med Spartacus Slave Halsbånd sender du et klart signal til din partner om, at du gerne vil domineres. Halsbåndet er unisex og kan tilpasses i størrelsen.
Pris fra 149,00
Spartacus Submissive Halsbånd
Med Spartacus Submissive Halsbånd sender du et klart signal til din partner om, at du gerne lader dig underkaste i frække dominanslege. Halsbåndet er unisex og kan tilpasses i størrelsen.
Pris fra 149,00
Sportsheets Halsbånd med Brystklemmer
Halsbåndet giver ikke blot et pikant udtryk. De justerbare brystklemmer er også det perfekte redskab til nydelsesfulde belønninger eller smertelige afstraffelser
Pris fra 169,00
Sportsheets Læder Halsbånd med Snor
Halsbåndet er justerbart og kan passe en hals med en omkreds på op til 43 cm.
Pris fra 249,00
SToys Sort Læder Halsbånd
SToys Sort Læder Halsbåndet er glat og blødt på indersiden og det kan desuden justeres i 8 størrelser, så det passer til alle.
Pris fra 249,00
Strict Leather Heretics Fork Halsbånd
Udvid jeres dominans lege med det kendte Heretics Fork halsbånd. Fikserer bærerens hoved med pirrende gaffel ved kraveben og hage. Ægte læder og rustfrit stål.
Pris fra 399,00
Zado All Over Chain Lænkesæt
Fængslende smukt lænkesæt fra Zado til fræk bondage og dominans. Med læder halsbånd, håndleds- og ankelmanchetter. Forbindes med metalkæde.
Pris fra 499,00
Zado Bredt Læder Halsbånd med O-ring
Det brede læder halsbånd fra ZADO er ideelt til pirrende fetish og dominans leg. Med O-ring. Råt design med nitter.
Pris fra 229,00
Zado Læder Halsbånd med D-ringe
ZADO læder halsbåndet med D-ringe er perfekt til kinky dominansleg. Råt look med nitter. Behageligt at have på.
Pris fra 179,00
Zado Læder Halsbånd med O-ring
Stilfuld metal halsbånd med O-ring. Lukkes med skrue og kan kun åbnes ved brug af umbraco nøgle.
Pris fra 169,00
Zado Læder Halsbånd med Snor
Halsbåndet med snor fra ZADO er lavet i læder af høj kvalitet. Råt look. Perfekt til frække fetish og dominans lege.
Pris fra 139,00