Halsbånd

Halsbånd med O-ring
Pris:
269,00

Læs mere »

Sort halsbånd med o-ring. Halsbåndet er behageligt at have på, da det er lavet i to lag nappa læder. Halsbåndet er justerbart fra 32 cm til 50 og har 6 forskellige justeringsmuligheder. Den kraftige O-ring har en indvendig diameter på 2,2 cm og en udvendi

Kiotos Cleopatra Låsbar Metal Halsbånd med O-ring
Pris:
299,00

Læs mere »

Hold din egyptiske gudinde fastspændt med dette smukke kvinde halsbånd med O-ring. Låsbart med jeres egen hængelås. Smuk udsmykning.

Kiotos Gladiator Låsbar Metal Halsbånd med O-ring
Pris:
299,00

Læs mere »

Stilfuldt herre halsbånd i flot gladiator stil med O-ring. Låsbart med jeres egen hængelås. Perfekt til hård leg eller som udsmykning.

Master Series Spiked Slave Halsbånd
Pris:
499,00

Læs mere »

Skal din ulydige slave have genopfrisket, hvem der bestemmer? Med Master Series Spiked Slave Halsbånd får du let ved at sætte dagsordenen

Maze by Bijoux Indiscrets Single Choker Halsbånd
Pris:
179,00

Læs mere »

Feminine perle håndjern fra Bijoux Plaisir til blid forførelse. Håndjernene kan også linkes fra kæden og bruges som (symbolske) armbånd.

Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsbånd
Pris:
199,00

Læs mere »

Vær elegant og sensuel på samme tid med Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsbåndet. Smuk justerbar choker med frækt pisk-lignende vedhæng i guldfarvet solid metalring. 100% vegansk kunstlæder.

Obaie Imiteret Læder Halsbånd med D-Ring
Pris:
129,00

Læs mere »

Obaie Imiteret Læder Halsbånd med D-Ring er perfekt til dominans lege og rollespil. Justerbare størrelse. Blød inderside. Med D-Ring.

Obaie Imiteret Læder Halsbånd med Kæde
Pris:
179,00

Læs mere »

Obaie Imiteret Læder Halsbånd med Kæde er perfekt til kinky dominans lege. Halsbånd med blød inderside. Aftagelig metal kæde. Justerbar størrelse.

Rimba Halsbånd med Lås
Pris:
349,00

Læs mere »

Rimba Halsbånd med Lås er ideelt, hvis du vil ha et halsbånd med et ekstra råt look. Halsbåndet er forstærket med metal på ydersiden og leveres inkl. en robust hængelås i metal.

Rimba Justerbart Læder Halsbånd
Pris:
229,00

Læs mere »

Lækkert læder halsbånd i blødt læder og med polstret inderside for større komfort.

Rimba Læder Halsbånd med O-Ring
Pris:
229,00

Læs mere »

Polstret læder halsbånd i blød, sort læder - perfekt til bondage og dominans lege. Det lækre Rimba Læder Halsbånd Med O-Ring fås i to størrelser.

Scandal Halsbånd med Snor
Pris:
379,00

Læs mere »

Scandal Halsbånd Med Snor er et eksklusivt og sofistikeret sexlegetøj til par, der til eksperimentere med bondage og underkastelse.

Sex & Mischief Ring Leash Kæde
Pris:
99,00

Læs mere »

Klar til at udleve din indre Domina eller Master? Gør det muligt med Sex & Mischief Ring Leash Kæde. Med stor O-ring håndtag. 112 cm lang.

Spartacus Gummi Halsbånd
Pris:
299,00

Læs mere »

Spartacus Gummi Halsbånd er et robust og lækkert halsbånd, der f.eks. kan bruges til dominanslege. Halsbåndet kan bruges til fiksering og til at sætte en snor i. Fremstillet i tyk kvalitets gummi.

Spartacus Halsbånd med Brystklemmer Sort
Pris:
399,00

Læs mere »

Halsbånd med brystklemmer til pirring og stimulation af brystvorterne. Designet i et super stilet og diskret design.

Spartacus Locking Collar Læder Halsbånd med 3 Ringe
Pris:
449,00

Læs mere »

Spartacus Locing Collar er et robust og lækkert halsbånd i kvalitetslæder. De 3 O-ringe gør det nemt, at fastgøre halsbåndet til f.eks. manchetter, kæde eller snor og giver mange variationsmuligheder i dominanslegen.

Spartacus Læder Halsbånd med D-ring
Pris:
299,00

Læs mere »

Spartacus læder halsbånd er et enkelt og lækkert halsbånd i kvalitetslæder. Velegnet til dominanslege. Med D-ring til fiksering med f.eks. manchetter eller snor.

Spartacus Læder Snor til Halsbånd
Pris:
179,00

Læs mere »

Spartacus Læder Snor Til Halsbånd er en 120 cm lang lædersnor, der kan give en ekstra fræk effekt under dominans, hvor en af jer lader sig underkaste. Halsbåndet passer til D-ringe og O-ringe, der er over 4 mm i indvendig diameter.

Spartacus Mistress Halsbånd
Pris:
149,00

Læs mere »

Med Spartacus Mistress Halsbånd sender du et klart signal til din partner om, at du er den dominerende og gerne tager kontrollen over hans eller hendes nydelse. Halsbåndet er unisex og kan tilpasses i størrelsen.

Spartacus Posture Collar Halsbånd
Pris:
469,00

Læs mere »

Spartacus Posture Collar er et robust og lækkert halsbånd i kvalitetslæder. Halsbåndet kan f.eks. bruges til dominanslege, enten for sig selv eller f.eks. med en snor eller kæde til fiksering.

Spartacus Slave Halsbånd
Pris:
149,00

Læs mere »

Med Spartacus Slave Halsbånd sender du et klart signal til din partner om, at du gerne vil domineres. Halsbåndet er unisex og kan tilpasses i størrelsen.

Spartacus Submissive Halsbånd
Pris:
149,00

Læs mere »

Med Spartacus Submissive Halsbånd sender du et klart signal til din partner om, at du gerne lader dig underkaste i frække dominanslege. Halsbåndet er unisex og kan tilpasses i størrelsen.

Sportsheets Halsbånd med Brystklemmer
Pris:
169,00

Læs mere »

Halsbåndet giver ikke blot et pikant udtryk. De justerbare brystklemmer er også det perfekte redskab til nydelsesfulde belønninger eller smertelige afstraffelser

Sportsheets Læder Halsbånd med Snor
Pris:
199,00

Læs mere »

Halsbåndet er justerbart og kan passe en hals med en omkreds på op til 43 cm.

SToys Sort Læder Halsbånd
Pris:
249,00

Læs mere »

SToys Sort Læder Halsbåndet er glat og blødt på indersiden og det kan desuden justeres i 8 størrelser, så det passer til alle.

Strict Leather Heretics Fork Halsbånd
Pris:
399,00

Læs mere »

Udvid jeres dominans lege med det kendte Heretics Fork halsbånd. Fikserer bærerens hoved med pirrende gaffel ved kraveben og hage. Ægte læder og rustfrit stål.

Strict Leather Locking Posture Collar Halsbånd
Pris:
499,00

Læs mere »

Fremtving en rank holdning med Posture Collar halsbåndet i ægte læder. Perfekt til dominansleg. Fås i 3 forskellige størrelser.

Zado All Over Chain Lænkesæt
Pris:
499,00

Læs mere »

Fængslende smukt lænkesæt fra Zado til fræk bondage og dominans. Med læder halsbånd, håndleds- og ankelmanchetter. Forbindes med metalkæde.

Zado Læder Halsbånd med D-Ring
Pris:
199,00

Læs mere »

Pift din kinky sexleg op med dette frække og rå læder halsbånd fra ZADO. Med D-ring. Justerbar størrelse. Behageligt at have på.

Zado Læder Halsbånd med D-ringe
Pris:
179,00

Læs mere »

ZADO læder halsbåndet med D-ringe er perfekt til kinky dominansleg. Råt look med nitter. Behageligt at have på.

Zado Læder Halsbånd med O-ring
Pris:
169,00

Læs mere »

Stilfuld metal halsbånd med O-ring. Lukkes med skrue og kan kun åbnes ved brug af umbraco nøgle.

 

 

Tilmeld dig & Vind

Hver måned har vi store konkurrencer med produkter og gavekort fra vores partnere.

 

Deltag helt gratis og helt automatisk

Tak. Du hører snart fra os

Gør som 100.000 andre

 

Modtag tips og trick - Lær hvad der virker og brug det igen og igen

Tusind tak. Du hører snart fra os