Strap-On Dildo

Står I som par, og vil prøve noget, der ligger langt udenfor den normal missionærstilling? Så er en strap on dildo måske præcis det, I står og mangler, for at føle I prøver grænserne til det ypperste. Sexlegetøj er for nogle et tabubelagt emne; det kan være pinligt for nogen at snakke om sex i det hele taget, og for dem bliver det især pinligt, hvis legetøj skal til at blandes ind i dansen. Men sådan skal det slet ikke være.

GRATIS FRAGT
Sportsheets O-ringe til Harness       - Black
Sportsheets O-ringe til Harness - Black
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
Willie City Strap-On Dual Dildo 15,3 cm     - Nude
Willie City Strap-On Dual Dildo 15,3 cm - Nude
Pris fra 129
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 60
Strap-On Dong large
Strap-On Dong large
Pris fra 149
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 60
Strap-On Harness
Strap-On Harness
Pris fra 149
GRATIS FRAGT
Strap-On Dong Medium
Strap-On Dong Medium
Pris fra 169
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Doc Johnson Vac-U-Lock Dong Dildo 18 cm     - Nude
Doc Johnson Vac-U-Lock Dong Dildo 18 cm - Nude
Pris fra 169
GRATIS FRAGT
Anal Fantasy Double Trouble Strap-On
Anal Fantasy Double Trouble Strap-On
Pris fra 179
GRATIS FRAGT
Fetish Fantasy Strap-On Ribbed Double Trouble Sort
Fetish Fantasy Strap-On Ribbed Double Trouble Sort
Pris fra 179
GRATIS FRAGT
baseks Metallic Blue G-Punkts Dildo 14,1 cm    - Blue
baseks Metallic Blue G-Punkts Dildo 14,1 cm - Blue
Pris fra 179
GRATIS FRAGT
ToyJoy Get Real Strap-on Harness Sort
ToyJoy Get Real Strap-on Harness Sort
Pris fra 189
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 50
You2Toys Switch - Latex Strap-On Dildo
You2Toys Switch - Latex Strap-On Dildo
Pris fra 199
GRATIS FRAGT
Hitsens 5 Dildo
Hitsens 5 Dildo
Pris fra 199
Vis flere produkter

Sex er en måde, hvorpå du og din partner kan lære hinanden at kende, mærke hinandens kroppe og opnå nydelse – og sexlegetøjet bidrager kun hertil. Derfor skal I ikke være bange for at kaste jer ud i selv de mest utraditionelle former for sex – selv hvis rollerne pludselig byttes om.

Den helt normale

Hvis det er første gang I bevæger jer ud i sexlegetøj – eller sexlegetøj, der ikke er en vibrator – kan det være en god idé at starte simpelt ud. I kan nøjes med at købe en helt normal dildo, der eventuelt senere hen kan sættes i et bælte.

Strap on dildoer behøves nemlig ikke kun at blive brugt som strap on. Mange af dem kan også let bruges ganske almindeligt, hvis I skulle føle behovet for det. Dermed handler det blot om, at I sammen finder frem til, hvilke ting I har lyst til at prøve, så I kan købe det rigtige produkt.

Dildoen kan bruges på flere forskellige måder. Det kan være manden, der tilfredsstiller kvinden, det kan være en dildo, der kan bruges analt, i hvilket tilfælde kvinden også kan tilfredsstille manden, og det kan være på en helt tredje og endnu mere kreativ måde, som I selv finder ud af, virker for jer.

Når det kommer til sex, er der ingen regler, og det I ser eller hører andre gøre, behøver ikke virke for jer – ligesom det, der virker for jer, måske ikke virker for andre.

Hvis I endnu ikke er helt trygge ved brugen af en dildo, kan I derfor nemt starte ud i det små og stadig opnå nydelse.

Tag skridtet videre med en strap on

Når først I har eksperimenteret med en dildo, begynder I måske at få mod på at udforske hele den verden, som dildoen indebærer. Og det er her en strap on dildo kommer ind i billedet.

Strap on dildoen kan fås i mange forskellige former, farver, størrelser og så videre. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Under strap-on-dildokategorien hører dildoer, der kan sættes fast på et bælte, men der findes også andre slags, hvor bæltet følger med og har taget ekstra funktioner med sig.

Der findes blandt andet strap on dildoer, der giver nydelse til hende der bærer den, såvel som partneren, hun bruger den på. Den er altså dobbeltstimulerende, da den stimulerer bæreren vaginalt, samtidig med at partneren også nyder oplevelsen.

Den udvidede udgave af dette koncept – der også er ideel, hvis I er to kvinder sammen – er en strap on, hvor to dildoer er sat sammen ved roden. Her stimuleres I begge vaginalt, samtidig med at I hele tiden er tæt på hinanden.

En tredje mulighed er en strap on dildo, der ligesom de to andre variationer stimulerer begge parter. Forskellen ved denne tredje variation er så, at denne ikke spændes fast omkring livet. Den kvindelige giver har den korte del oppe i sig, så både klitoris og g-punktet stimuleres hver gang hun støder med dildoen og stimulerer sin partner enten vaginalt eller analt.

Strap on med vibrator

Sidst i kategorien har vi strap on dildoen, der vibrerer. Her vil både manden og kvinden, eller begge kvinder opleve himmelske orgasmer enten som resultat af kvinden med strap on dildoens udførelse af legen eller af vibratoren, der stimulere både vaginalt og ved klitoris.

Dette kan blandt andet gøres ved, at strap on dildoen giver modtageren mulighed for at styre og forkæle giveren ligeså vel, da der medfølger en fjernbetjening, som kontrollerer vibrationerne i dildoen. Eller det kunne være en strap on dildo, der let kan bæres af både mænd og kvinder, hvortil der ligeledes medfølger en vibrator, der styrer de trinløse vibrationer.

Alle strap on dildoer kan benyttes af de fleste par – uanset om der er tale om mand/kvinde eller kvinde/kvinde, og der er altså noget for alle. Hvad der passer bedst til jer, ved kun I, og derfor må I prøve jer frem.