Silikonebaseret Glidecreme

Vil du have en drøj, alsidig og god glidecreme, skal du vælge en silikonebaseret udgave. Den største forskel imellem de forskellige cremer handler om, hvilket middel de er baseret på – vand eller silikone. Silikonen giver den betydningsfulde fordel, at der skal bruges mindre creme for at opnå de glidende og friktionsfri effekter.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 35
Sinful Small Anal Teaser Butt Plug   - Black
Sinful Small Anal Teaser Butt Plug - Black
Pris fra 15
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 20
Original Bodyglide - 30 ml
Original Bodyglide - 30 ml
Pris fra 49
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 10
Woman Bodyglide - 30 ml
Woman Bodyglide - 30 ml
Pris fra 59
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 20
Sinful BumBum Small Veri Peri Silikone Butt Plug  - Purple
Sinful BumBum Small Veri Peri Silikone Butt Plug - Purple
Pris fra 59
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Bootylicious - The Stick
Bootylicious - The Stick
Pris fra 69
GRATIS FRAGT
Liquid Silk - 50 ml
Liquid Silk - 50 ml
Pris fra 69
GRATIS FRAGT
Durex Extra Safe Kondomer - 10 Stk.
Durex Extra Safe Kondomer - 10 Stk.
Pris fra 69
GRATIS FRAGT
EXS Black Latex Kondomer 12 stk   - Sort
EXS Black Latex Kondomer 12 stk - Sort
Pris fra 69
GRATIS FRAGT
TENGA Egg Lotion Glidecreme 65 ml   - Clear
TENGA Egg Lotion Glidecreme 65 ml - Clear
Pris fra 69
GRATIS FRAGT
Durex Play Tingeling - Vandbaseret Glidecreme Med Boblende Effekt
Durex Play Tingeling - Vandbaseret Glidecreme Med Boblende Effekt
Pris fra 69
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 25
Sinful Silk Silikone Glidecreme 100 ml   - Clear
Sinful Silk Silikone Glidecreme 100 ml - Clear
Pris fra 74
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 25
Sinful Super Soft Silikone Stroker   - Blue
Sinful Super Soft Silikone Stroker - Blue
Pris fra 74
Vis flere produkter

Derfor er silikonebaseret glidecreme et godt valg til både vaginal- og oralsex

Uanset om du leger selv, eller om du er sammen med din kæreste, kommer den silikonebaserede creme jer begge til gode. Med en vandbaseret glidecreme skal der oftere tilføres ny smørelse, da cremen lettere trænger ind i huden. Selvom det er en fordel, at cremen ikke fedter, vil de vandbaserede udgaver være dem, der hurtigst slipper op.

Det kan være en forstyrrelse under sex, når der løbende skal bruges ekstra creme.

Med en silikonebaseret creme får du mest frihed og fleksibilitet. Cremen kan bruges til solohygge, og den kan anvendes til både vaginal- og oralsex.

Den maksimale glideevne tillader jer at lege uforstyrret, ugeneret og frit. I kan bruges jeres favoritter af sexlegetøj sammen med cremen, så I kommer til at opleve helt ny stimulation fra det fugtige element.

50ml eller 1000ml?

Den store brugervenlighed og den maksimal glideevne er de primære faktorer, der gør den silikonebaserede glidecreme til et hit. Du kan finde silikonebaseret glidecreme i alle ønskelige størrelser. Fælles for alle produkter er det praktiske design i en tube eller flaske, der gør det let og nemt for dig at dosere den mængde creme, du har brug for.

Der kommer hele tiden nye varianter af glidecreme til på markedet. De fleste singler og par har deres favoritter. Det kan være en bestemt variant, eller det kan være et særligt brand.

Vil du prøve en ny type creme, er det oplagt at vælge en variant på 50-100ml. Med disse størrelser får du tilpas mængde til at udforske effekterne, uden at du behøver betale ekstra.

Har du allerede en favorit, får du mest værdi og kvalitet for pengene ved at vælge silikonebaseret glidecreme på 150ml og opefter.

Du er fri for at købe creme med jævne mellemrum, når du bestiller produktvarianterne i de store flasker.

Køb 2-i-1 silikonebaseret glidecreme og massageolie

Det er ikke kun til onani og sex, at cremerne kan intensivere din seksuelle nydelse. Vælger du en af de nyeste udgaver, får du et kombineret produkt, der kan bruges både til erotisk massage og til penetration.

All-in-one glidecremen er det perfekte valg, når du vil give din kæreste en romantisk og fræk overraskelse. Cremen kan bruges til at udforske og pirrer hele kroppen, og I skal ikke tænke på at have flere produkter stående ved sengen, da jeres multifunktionelle creme kan bruges til det hele.

Vælg spray, hvis du vil have den letteste dosering

De nyeste produktudgaver af silikonebaseret glidecreme er dem, der fungerer som sprays. Når det skal gå effektivt med at tilføre ekstra creme under sex eller forspil, kan det være en praktisk fordel at vælge en spray. Med en tradition tube skal der nogle gange klemmes ekstra, hvis cremen er ved at være opbrugt. Det kan være en afbrydelse af lækker og nydelsesfuld sex, når den ene part i forholdet skal bruge tid på at få ekstra creme ud af flasken.

Med en spray skal der blot trykkes på ’hovedet’, hvorefter du let, nemt og hurtigt kan pumpe den mængde creme ud, du ønsker.

Kombinér flere glidecremer og øg friheden

Sørg for at undgå brug af sexlegetøj, der er lavet af silikone, når du eller I bruger glidecreme af samme type. Den silikonebaserede creme vil langsomt skade og nedbryde materialet af jeres legetøj. Det bedste er at have både silikone- og vandbaseret creme tilgængelig derhjemme, så I til hver en tid har frihed til at lege, udforske, pirre og afprøve nye, seksuelle stimulationer.