Klitoris Stimulator

Med en stimulator kan du give dig selv eller din kæreste den mest intense og langvarige nydelse. De moderne og populære klitoris stimulatorer kan ikke kun give de velkendte vibrationer. De er skabt til at give en endnu mere dyb stimulationen som følge af den innovative teknologi, der er brugt til sexlegetøjet. Med luft- og trykbølger vil stimulationen kunne give dig orgasmer på et helt nyt niveau.

GRATIS FRAGT
Sinful USB Oplader P3    - Black
Sinful USB Oplader P3 - Black
Pris fra 29
GRATIS FRAGT
Love to Love - Sexy Vibe Klitoris Vibrator
Love to Love - Sexy Vibe Klitoris Vibrator
Pris fra 59
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Satisfyer Mini Klitoris Vibrator Sort 12 cm
Satisfyer Mini Klitoris Vibrator Sort 12 cm
Pris fra 69
GRATIS FRAGT
baseks Power Pocket Klitoris Vibrator   - Purple
baseks Power Pocket Klitoris Vibrator - Purple
Pris fra 89
GRATIS FRAGT
You2Toys bullet vibrator 8 cm - Klitoris Vibrator
You2Toys bullet vibrator 8 cm - Klitoris Vibrator
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
Gaia Eco Bullet Vibrator    - Green
Gaia Eco Bullet Vibrator - Green
Pris fra 109
GRATIS FRAGT
Gaia Eco Bullet Vibrator    - Blue
Gaia Eco Bullet Vibrator - Blue
Pris fra 109
GRATIS FRAGT
Gaia Eco Bullet Vibrator    - Pink
Gaia Eco Bullet Vibrator - Pink
Pris fra 109
GRATIS FRAGT
Rocks Off 80 mm 7 Speed Klitoris Vibrator
Rocks Off 80 mm 7 Speed Klitoris Vibrator
Pris fra 124
GRATIS FRAGT
baseks Butterfly Kiss Klitoris og G-punkts Vibrator  - Purple
baseks Butterfly Kiss Klitoris og G-punkts Vibrator - Purple
Pris fra 129
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 25
Rocks Off 80mm Klitoris Vibrator - TESTVINDER
Rocks Off 80mm Klitoris Vibrator - TESTVINDER
Pris fra 136
GRATIS FRAGT
Rocks Off Bamboo Klitoris Vibrator - Rosa
Rocks Off Bamboo Klitoris Vibrator - Rosa
Pris fra 149
Vis flere produkter

Med en klassisk vibrator kan de kraftfulde vibrationer komme til at bedøve den følsomme klitoris. En klitoris stimulator er nøje udviklet til at give den mest afstemte påvirkning uden at røre klitoris direkte. Sexlegetøjet findes i forskellige varianter. Fælles for alle stimulatorer er designet omkring hovedet samt teknologien med enten tryk- eller luftbølger.

Det helt unikke ved stimulatorerne er, at de kan give dig flere orgasmer i træk, da klitoris ikke ’bedøves’, efter den har været berørt igennem længere tid.

Vælg den perfekte stimulator til dig selv eller kæresten

Du har mange valgmuligheder, når det kommer til at vælge stimulator til klitorismassage. Der er flere punkter, du kan holde øje med, når den bedste model skal udvælges:

 • Funktion i forhold til sugeevne og vibrationsintensitet
 • Mærke
 • Pris
 • Ergonomi
 • Særlige egenskaber (Appstyring, vandtæthed, g-punkts design)

Uanset om du er ny med sexlegetøjet, eller om du allerede bruger en stimulator, kan du finde en udgave, der passer til dine ønsker og behov. Som nybegynder kan det være en fordel at vælge en klassisk stimulator til en budgetvenlig pris. Den kan du bruge til at skabe dig dine første erfaringer med enten alene eller sammen med en partner.

Kender du til legetøjet, og vil du have en avanceret model, kan det være det rigtige at købe en appstyret stimulator, der kan tænde ekstra op for forspillet derhjemme. Derudover kan en klitoris stimulator med appstyring give dig maksimal frihed og nydelse, når du er alene.

Det er en god idé at være opmærksom på designs og udformning af legetøjet. Der er forskel på, om stimulatoren skal bruges alene eller sammen med en partner. Og der er forskel på, hvilket design vi hver især foretrækker.

Giv hende den bedste gave, der kommer jer begge til gode

Sexlegetøj kan være den perfekte gave til en særlig anledning eller som fræk og kærlig overraskelse. Når du giver hende en klitoris stimulator, forærer du hende et sexlegetøj, der kan forbedre jeres sexliv. Som en del af et forspil kan stimulatoren bruges til at få hende til at opleve helt nye dimensioner af seksuel påvirkning.

Flere af de populære stimulatorer er lavet i lækre, frække og stilfulde designs, som kan blive enhver kvindes favoritlegetøj.

De bedste stimulatorer er dem, der er lavet med den nyeste Pleasure Air teknologi. Det er luftbølger, der skaber bevægelser og kraftfulde svingninger, som kan komme jer begge til gode. Vælger du en stimulator med et slankt design, er den let at bruge under sex. Den kan placeres omkring klitoris fra forskellige vinkler, og vibrationerne vil påvirke jer begge.

Køb klitoris stimulator, der matcher dit prisniveau

Der er mange producenter, der fremstiller de populære stimulatorer til kvinder og parlege. Du finder sexlegetøjet i alle prisklasser. Hvilken teknologi, de forskellige modeller er udstyret med samt produkternes designs, vil være de største parametre, der afgør prisen.

Når du vælger en kvalitetsstimulator, får du personligt sexlegetøj, der kommer til at give dig glæde, nydelse og de mest ekstatiske orgasmer i mange år frem.

De bedste udgaver er lavet af ftalatfri silikone, der er et blødt og hudvenligt materiale, der hurtigt opvarmes af kroppen.

Der kommer hele tiden nye klitoris stimulatorer til, så du kan blive ved med at eksperimentere, og I sammen kan få de frækkeste oplevelser.