Klitoris Stimulator

En lay-on vibrator er en lille handy vibrator, der er beregnet til at ligge på kvindens venusbjerg, og derfra levere gode kraftige vibrationer. Vores vibratorer er specielt udvalgt, både på grund af dets gode design, men også ud fra kvalitet.

Fifty Shades Freed Sweet Release Klitoris Stimulator
Pris:
779,00

Læs mere »

Mød din nye bedste legekammerat og oplev klitoris orgasmer, der giver dig, hvad navnet lover, Sweet Release! Et orgasmefyldt bekendtskab. Genopladelig og vandtæt

INMI Shegasm Focused Klitoris Stimulator
Pris:
349,00

Læs mere »

Få en ekstra intens onanioplevelse med Shegasm Focused Klitoris Stimulator, der stimulerer klitoris via pulserende trykbølger. Genopladelig via USB-kabel.

INMI Shegasm Pro Klitoris Stimulator
Pris:
499,00

Læs mere »

Få en ekstra intens onanioplevelse med Shegasm Pro Stimulatoren, der stimulerer klitoris via vacuum og pulserende trykbølger. 3 udskiftelige hætter medfølger. Vandtæt og genopladelig.

LELO Sona Cruise Sonic Klitoris Stimulator
Pris:
749,00

Læs mere »

Sæt nydelsen på cruise-control og få dybe klitoris orgasmer med den eksklusive Sona Cruise Sonic. Med pirrende lydbølger. Vandtæt og opladelig.

LELO Sona Sonic Klitoris Stimulator
Pris:
478,00

Læs mere »

Få de mest formidable klitoris orgasmer nogensinde med den eksklusive Sona Sonic Klitoris Stimulator fra LELO. Med pirrende lydbølger. Vandtæt og opladelig.

Satisfyer 1 Klitoris Stimulator - PRISVINDER
Pris:
143,00

Læs mere »

Få en anderledes intens onanioplevelse med Satisfyer 1 vibratoren, der stimulerer klitoris via pulserende trykbølger. 11 Vibrationsvarianter. Vandtæt for fræk leg under bruseren.

Satisfyer 2 Klitoris Stimulator
Pris:
194,00

Læs mere »

Få de mest intense orgasmer med Satisfyer 2 Klitoris Vibratoren, der stimulerer klitoris via pulserende trykbølger.

Satisfyer Pro Deluxe Next Generation Klitoris Stimulator
Pris:
348,00

Læs mere »

Få en ekstra intens og lækker onanioplevelse med Satisfyer Pro Deluxe Stimulatoren, der stimulerer klitoris via pulserende trykbølger. Genopladelig og vandtæt.

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator
Pris:
398,00

Læs mere »

Med den nye rabbit kombineres den populære Satisfyer suction teknologi med skønne G-punkts orgasmer fra den elegante rabbit. Vandtæt og genopladelig. De 2 motorer kontrolleres nemt, hver for sig, og byder på et utal af vibrations- og stimulations variatio

Satisfyer Pro Plus Vibration Klitoris Stimulator
Pris:
398,00

Læs mere »

Med den nye stimulator kombineres den populære Satisfyer suction teknologi med effektfulde vibrationer. Vandtæt og genopladelig.

The Kissing Rabbit Opladelig Vibrator
Pris:
1.095,00

Læs mere »

Med The Realistic Rabbit Vibrator har The Rabbit Company ønsket at give dig det bedste af flere verdener. En effektiv silikone rabbit med markeret penishoved. Opladelig via medfølgende USB-kabel. 3 motorer og adskillige vibrations variationer.

Womanizer +Size Klitoris Stimulator
Pris:
1.288,00

Læs mere »

Få skønne orgasmer med Womanizer +Size Klitoris Stimulatoren. Nyt og endnu mere brugervenligt design med længere håndtag for lang tids behagelig og fræk leg. Pirrer klitoris med trykbølger. Genopladelig og vandtæt.

Womanizer 2GO Klitoris Stimulator
Pris:
799,00

Læs mere »

Nu kan du endelig få nydelsesfuld tilfredsstillelse i lomme størrelse med den elegante Womanizer 2GO i sofistikeret læbestift design. Perfekt til håndtasken! 6 pirrende intensitets niveauer. Opladelig og vandtæt.

Womanizer Delight Box Gaveæske til Hende
Pris:
949,00

Læs mere »

Giv hende gaven, der bliver ved med at give med Womanizer Delight gaveæsken. Lomme udgave af Womanizer. Sweet Smile Dual Vibe vibrator. Perfekt gaveidé!

Womanizer InsideOut Dobbelt Stimulator
Pris:
1.295,00

Læs mere »

Tag den elskede Womanizer følelse til nye højder med InsideOut, som stimulerer dit G-punktet med pirrende vibrationer og klitoris med pulserende luft. Køb her.

Womanizer Pro W500 Klitoris Stimulator - PRISVINDER
Pris:
998,00

Læs mere »

Womanizer stimulerer klitoris ved hjælp af et pirrende lufttryk der på en og samme tid både puster og suger på klitoris.

Womanizer Pro40 Klitoris Stimulator - PRISVINDER
Pris:
594,00

Læs mere »

Womanizer Pro40 er en unik og revolutionerende klitoris stimulator, der pirrer dig med pulserende trykbølger. Vandtæt og genopladelig.

Womanizer Starlet Klitoris Stimulator
Pris:
499,00

Læs mere »

Få den kendte og populære Womanizer følelse i en handy og rejsevenlig udgave. Starlet stimulerer din klitoris med pulserende trykbølger. Opladelig via micro USB. 4 stimulerings variationer.

Womanizer W500 Pro Gold Klitoris Stimulator - PRISVINDER
Pris:
1.699,00

Læs mere »

Køb den revolutionerende Womanizer W500 Pro i en eksklusiv guld udgave. Pirrer klitoris med trykbølger. Genopladelig. Prisvindende sexlegetøj.