Vibrator Æg

Et vibrator æg er det ideelle redskab til intense lege i soveværelset og frække oplevelser udenfor hjemmet. Alene kan du nyde de kraftfulde vibrationer fra ægget, og sammen med en partner kan legetøjet blive en del af forspil og sex. Det er ikke kun derhjemme, de kompakte og veldimensionerede vibrator æg, kan komme til styrke den sensuelle tiltrækning mellem jer. På indkøb, restaurant eller på en bytur kan kvinden have ægget oppe i sig, mens legetøjet fjernstyres af partneren.

GRATIS FRAGT
Lelo Intimina KegelSmart Elektronisk Bækkenbundstræner - Pink
Pris fra 879
GoGasm Pussy and Ass Balls Fjernbetjent Vibrator - Purple
Pris fra 599
TILBUD
Spar 99
Amaysin Ribbed Love Vibrator Æg Opladelig og Fjernbetjent - Blue
Pris fra 300
TILBUD
Spar 171
INMI Shegasm Tandem Teaser Vibrator Sæt - Pink
Pris fra 318
TILBUD
Spar 49
Fantasy for Her Fjernbetjent Vibrator Æg - Purple
Pris fra 200
TILBUD
Spar 132
Bang! Ultra Kraftfuldt Vibrator Æg - Purple
Pris fra 247
TILBUD
Spar 132
Bang! Ultra Kraftfuldt Vibrator Æg - Rose
Pris fra 247
TILBUD
Spar 132
Bang! Ultra Kraftfuldt Vibrator Æg - Blue
Pris fra 247
TILBUD
Spar 132
Bang! Ultra Kraftfuldt Vibrator Æg - Black
Pris fra 247
Marc Dorcel Secret Vibe Genius Plug - Rose
Pris fra 599
GRATIS FRAGT
LELO Lyla 2 Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg - Black
Pris fra 775
GRATIS FRAGT
LELO Lyla 2 Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg - Rose
Pris fra 775
Vis flere produkter

Sexlegetøjet, der er skabt til frække hemmeligheder og langvarig nydelse

Vibrator æg bliver mere og mere populære blandt kvinder og par. I takt med at flere får øjnene op for legetøjets alsidighed og kraftfulde egenskaber, designes der æg i flere varianter.

Uanset hvad dine seksuelle ønsker er, kan du finde et æg, der matcher dine krav og behov. Er du på udkig efter en lækker gave til din kæreste, er et æg det perfekte valg. Det kommer jer begge til gode, og du kan få de vildeste oplevelser med at styre din kæreste på afstand.

Æg egner sig til bondage og dominans/submission, hvor det kan bruges til at pirre og tage fuld kontrol over din kæreste.

Mangler weekenderne og hverdagene engang imellem lidt spænding, er et æg den løsning, I har brug for. Med et æg oppe i kvinden kan selv en uinteressant tur til købmanden blive den frækkeste oplevelse. På afstand kan du styre vibrationsniveauerne i ægget, så du kan iagttage din kæreste i offentligheden, mens hun stimuleres vaginalt.

Vælg din favorit blandt de mange muligheder

Der kan vælges design og look, som matcher enhver kvinde og personlighed. Uanset om du er til et stilrent og feminint look, eller om du foretrækker et råt og kinky design, er der muligheder for at få begge ønsker opfyldt.

Det kan være en god idé at sammenligne flere æg, før du beslutter dig for det rette produkt. Æggene varierer i designs, udformning og størrelser, og de er fremstillet med forskellige egenskaber.

Du skal særligt holde øje med følgende punkter, når du købe vibrator æg:

  • Størrelse på æg
  • Med eller uden ledning?
  • Fjernbetjening eller appstyret?
  • Materiale

Kvinder er forskellige, og de har forskellige præferencer, når det handler om at blive fyldt ud af vibrator æg. Flere af de populære æg designes i forskellige størrelser.

Det vigtigste punkt handler om, hvorvidt ægget er lavet med eller uden ledning. Skal legetøjet udelukkende bruges i soveværelset, kan et æg med ledning være et godt valg.

Når legetøjet skal bruges til hemmeligheder og anvendes til frække parlege, skal der vælges de fjernstyrede udgaver. Om det skal være med fjernbetjening eller app, er op til jer.

Fjernbetjent vibrator æg eller appstyret?

Når I ønsker fuld diskretion om jeres lille, vibrerende hemmelighed, er det en fordel at vælge et appstyret vibrator æg. Med det kan den ene part i forholdet styre æggets vibrationer på mobilen. Ingen mennesker kan se, om der besvares en SMS, eller om ægget indstilles til at vibrere på et mere intensivt niveau.

Er det første gang, I køber æg til parlege, kan en fjernbetjent model være en god begyndelse. Fordelen med de fjernstyrede udgaver er priserne. De er billigere i købspris sammenholdt med et appstyret æg.

I denne forbindelse skal I gøre jer tanker om, hvor meget ægget kommer til at blive brugt fremover.

Fjernbetjeningen bruger typisk batterier, der skal udskiftes fra tid til anden.

Når det forventes, at jeres vibrator æg skal bruges ofte, kan det være bedre med en appstyret udgave.

Det er ikke kun sammen med kæresten, du kan nyde den intense stimulation fra ægget.

Til onani er legetøjet genialt, da det kan bruges i kombination med andet legetøj, og da det er let og diskret at have liggende i sengebordsskuffen.