Jul og højtider

Autoblow 2+ Blowjob Maskine
Pris:
694,00

Læs mere »

Autoblow 2+ er en revolutionerende blowjob maskine, der efterligner følelsen af oralsex.

Cottelli Blonde Half-Cup BH Plus Size
Pris:
299,00

Læs mere »

Smuk og fræk half-cup BH med åbne skåle fra Cottelli. Til dig med en fyldig barm, som ønsker at vise brysterne fra sin allerbedste side

Cottelli Bundløse Net strømper med Satin Bånd
Pris:
119,00

Læs mere »

Leder du efter feminine og sexede net strømpebukser, så har Cotelli lavet det oplagte valg til dig.

Durex Intense Orgasmic Gel 10 ml
Pris:
80,00

Læs mere »

Opnå øget følsomhed og ekstra intense orgasmer med Intense Orgasmic Gel fra Durex. Unik stimulerende formel. Virker skiftevis varmende, kølende og prikkende. 10 ml (nok til mindst 20 ganges brug).

Fleshlight Flight Aviator Onaniprodukt
Pris:
348,00

Læs mere »

Fleshlight Flight Aviator er et kompakt og stilfuldt medlem af Fleshlight Flight serien. Med stimulerende Aviator struktur indvendigt.

Fun Factory Cobra II Penis Vibrator - TESTVINDER
Pris:
889,00

Læs mere »

Cobra Libre II er en ny men opdateret udgave af den vildt populære Cobra penis vibrator fra Fun Factory.

Je Joue Ami Bækkenbundskugler 3 stk
Pris:
373,00

Læs mere »

Je Joue Ami Bækkenbundskugler er et sæt bestående af 3 bløde og yderst behagelige bækkenbundskugler udviklet i samarbejde med førende sexeksperter.

Pornhub Ultimate Bondage Sæt
Pris:
599,00

Læs mere »

Pornhub Ultimate Bondage Sæt er det ideelle sæt til jer, der vil eksperimentere med frække bondage lege. Kvalitets kunstlæder. 6-dele

Satisfyer Pro Penguin Next Generation Klitoris Stimulator - PRISVINDER
Pris:
274,00

Læs mere »

Få en sjov og anderledes intens onanioplevelse med den festlige Satisfyer Pro Penguin Next Generation Stimulator med pulserende trykbølger. 11 vibrationsmuligheder. Vandtæt og genopladelig via medfølgende USB-kabel.

Sinful Anal Begynder Boks med A-Z Guide
Pris:
249,00

Læs mere »

Sinful Anal Begynder Boks er perfekt til begyndere, der gerne vil eksperimentere med anal stimulation. Indeholder anal plug, glidecreme, relax spray og douche.

Sinful BumBum Silikone Butt Plug Sæt
Pris:
249,00

Læs mere »

Med det lækre BumBum Silikone Butt Plug Sæt fra Sinful er I klar til at udforske en verden af anale oplevelser. Sættet indeholder 3 anal plugs i forskellige størrelser, så du gradvist kan vænne dig til mere fyldig stimulation.

Sinful Jewel Silikone Butt Plug Medium
Pris:
179,00

Læs mere »

Er du klar til lidt mere fylde og intens anal stimulation? Så er Sinful Jewel Butt Plug Medium i silikone det helt rigtige til dig.

Sinful Opladelig Mini Magic Wand
Pris:
379,00

Læs mere »

Den lækre opladelige Mini Magic Wand fra Sinful er det bedste bevis på, at det ikke altid er størrelsen det kommer an på. Effektiv wand i praktisk mini version. 10 vibrations mønstre og 8 hastigheder.

TENGA Eggs 6 pack Onani Håndjob til Mænd
Pris:
198,00

Læs mere »

TENGA Eggs 6-pack er en sjov og genial gave ide til mænd. Tenga Egg 6-pack består af 6 diskrete onaniprodukter, alle med hver deres unikke design

We-Vibe Sensations Unite Collection Sæt
Pris:
899,00

Læs mere »

Bliv forenede i lækre, fælles orgasme oplevelser med dette Sensation Unite Collection sæt. Med Unite parvibrator og app styret Pivot penisring. Køb her.

Womanizer 2GO Klitoris Stimulator
Pris:
799,00

Læs mere »

Nu kan du endelig få nydelsesfuld tilfredsstillelse i lomme størrelse med den elegante Womanizer 2GO i sofistikeret læbestift design. Perfekt til håndtasken! 6 pirrende intensitets niveauer. Opladelig og vandtæt.

Womanizer Delight Box Gaveæske til Hende
Pris:
949,00

Læs mere »

Giv hende gaven, der bliver ved med at give med Womanizer Delight gaveæsken. Lomme udgave af Womanizer. Sweet Smile Dual Vibe vibrator. Perfekt gaveidé!