Kondomer

For de fleste mænds og kvinders vedkommende var kondomet det første tilbehør og udstyr til sex, der blev stiftet bekendtskab med. Selvom vibratorer og dildoer er nydelsesfulde, er prævention den vigtigste type af sextilbehør på markedet. Som single er prævention uundværligt. Du kan købe kondomer i alverdens størrelser, farver og designs. Rillet, med smag, ekstra tynde for maksimal følelse, bedøvende eller med knopper? Valget er op til dig.

GRATIS FRAGT
Pasante Unique Latexfri Kondomer 72 stk - Clear
Pris fra 799
Joydivision Aquaglide Glidecreme 1000 ml - Clear
Pris fra 349
Skins Extra Large Kondomer 12 stk - Clear
Pris fra 69
GRATIS FRAGT
Skins Ultra Tynde Kondomer 500 stk - Clear
Pris fra 899
Protex X-Large Kondomer 10 stk. - Clear
Pris fra 39
London Ekstra Store Kondomer 100 stk - Clear
Pris fra 349
Skins Dots & Ribs Kondomer 12 stk - Clear
Pris fra 69
London Kondomer 100 stk - Clear
Pris fra 299
Skins Flavoured Condoms 12 pcs - Clear
Pris fra 69
Skins Forskellige Kondomer 12 stk - Clear
Pris fra 69
Skins Extra Large Kondomer 4 stk - Clear
Pris fra 29
EXS Jumbo Extra Large Kondomer 24 stk - Clear
Pris fra 99
Vis flere produkter

Køb kondomer til ethvert seksuelt behov

Det er ikke kun i forhold til sikkerhed og beskyttelse mod kønssygdomme og graviditet, at præventionen har betydning. I dag finder du et stort udvalg af kondomer, der kan købes i masser af varianter.

Du kan vælge dén type, som passer til dine ønsker.

For mange mænd er præventionen lig med nedsat følelse. Sådan behøver det ikke at være, når du vælger de nyeste designs på markedet.

Med de ultratynde kondomer kommer du knap nok til at mærke, at du bruger præventionen. Disse kan være det rette valg for dig, der ikke vil have den nydelsesfulde sex spoleret.

Har du derimod brug for en løsning, hvor du kan holde ud igennem længere tid, skal du gå efter de bedøvende udgaver. Det smarte ved disse Delay kondomer er, at du hverken kommer til at opleve nedsat sexlyst eller forringet præstation. Tværtimod.

Med et Delay produkt kommer du til at kunne udnytte dine evner og dit seksuelle potentiale til fulde.

Vær opmærksom på størrelsen og designet

Mænd har mindst lige så mange individuelle behov, som der findes forskellige udgaver af kondomer.

Det er langt fra ligegyldigt, hvilken type prævention du køber. Størrelse og design har stor indflydelse på anvendeligheden og dermed sikkerheden. Et kondom skal sidde tilpas stramt uden at blokere for blodgennemstrømning. Er det for stort, vil der være risiko for, at det ’rulles af’ under sex. Og er det for lille, er der risiko for, at det springer.

Derfor skal du fokusere på størrelsen, når du vil beskytte sig selv og din partner.

Uanset hvilken type kondom du vælger, finder du dem i alle ønskelige størrelser lige fra Small til XL. Typisk vil der være angivet de præcise dimensioner for omkreds og længde, når du læser produktbeskrivelserne.

På den måde kan du være sikker på at købe dén variant, der er den bedste til dig.

Latexkondomer er det billige valg – og stimulerende for sexlivet

De bedste kondomer er dem, der er lavet af latex. Det er et slidstærkt og fleksibelt materiale, der kan bruges til alle tænkelige stillinger. Latex er et budgetvenligt materiale, der kan formes i alverdens forskellige designs.

Det kan være en fordel at vælge produkter, hvor der er tilsat glidecreme på overfladen. Med dem skal du ikke til at afbryde sex for at hente din egen glidecreme frem fra badeværelset.

Den tilførte creme er med til at skabe den mest autentiske oplevelse, og det gør sex endnu mere nydelsesfuldt for begge parter.

Kinky, frække, almindelige, sexede eller smagfulde?

Kondomer findes til ethvert par og single. Vil I lege med den seksuelle stimulation, skal I prøve de rillede udgaver eller dem med knopper langs hele overfladen.

Skal præventionen kunne bruges til oralsex, kan det være en variant med smag, der er det bedste valg. Det kan være smag af jordbær eller vanilje afhængigt af, hvad din partner foretrækker.

Det behøver langt fra være nogen kedelig affære at dyrke sikker sex. Med det kæmpe produktudvalg er der beskyttelse, som kan bruges til romantiske oplevelser og til kinky sex.

Alle produkter er pakket i en praktisk æske, som er nem at opbevare diskret derhjemme. Det kan være sammen med dit øvrige sexlegetøj, så du altid har dit tilbehør lige ved hånden.