Vibrerende Strap-on

Hvis du drømmer om at tilføre dit sexliv en ny og ekstremt fræk oplevelse, så er en vibrerende strap-on et super godt bud på en stykke sexlegetøj, som kan være enormt lækkert for både dig og din partner at bruge. I dag kommer strap-ons i en lang række af former og størrelser, hvormed der altså er rig mulighed for at kigge de mange modeller igennem, sådan at du kan finde en strap-on, som tiltaler både dig og din partner. Læs derfor med herunder og bliv klogere på de frække fordele, som du kan opnå med en vibrerende strap-on.

baseks Wave Klassisk Dildo Vibrator - Rose
Pris fra 139
TILBUD
Spar 157
Sinful Soft Opladelig Realistisk Dildo Vibrator - Black
Pris fra 292
Willie City Fjernbetjent Realistisk Dildo Vibrator 22 cm - Nude
Pris fra 549
Power Stud Dobbelt Penetrator Vibrator - Black
Pris fra 269
Malesation Homeboy Hollow Strap-on Vibrator - Black
Pris fra 439
Willie City Fjernbetjent Realistisk Dildo Vibrator 24 cm - Nude
Pris fra 299
GRATIS FRAGT
Doc Johnson Body Extensions BE Naughty - Black
Pris fra 1.295
TILBUD
Spar 164
King Cock Realistisk Vibrerende Dildo med Kugler 23 cm - Nude
Pris fra 385
GRATIS FRAGT
King Cock Elite Dual Density Fjernbetjent Vibrerende Dildo 25 cm - Nude
Pris fra 795
Fetish Fantasy Hollow Strap-On Vibrator Sort - Black
Pris fra 419
Bad Kitty Strap-On Duo Vibrator
Pris fra 349
TILBUD
Spar 129
Fantasy for Her Strapless Strap-on med Vibrator - Purple
Pris fra 520
Vis flere produkter

Vibrerende strap-ons kan skabe nydelse for alle

Hvis du endnu ikke kender til den vibrerende strap-on, så er det på tide, at du kommer til det. Strap-ons, som kan vibrere, er nemlig en helt fantastisk måde, hvorpå du kan udforske både din egen, såvel som din sexpartners krop og nydelse. En vibrerende strap-on vil nemlig stimulere jer begge to på én gang, hvilket altså er en kæmpe fordel.

Når du og din partner bruger en strap-on med harness, så vil den ene af jer være iført denne sele, hvorpå der sidder en dildo, som så vil blive brugt til at penetrere den anden med. Når en strap-on kan vibrere, så er det altså dildoen, som vibrerer, men dette vil også stimulere personen, som har selen på.

Noget er det bedste ved en vibrerende strap-on er, at den kan bruges af alle par. Dermed kan den altså bruge både af par bestående af to kvinder, to mænd eller en mand og en kvinde. Det kan nemlig være super pirrende og stimulerende at bruge en strap-on for både mænd og kvinder, hvormed du altså sagtens kan bruge en strap-on uanset dit og din partners køn.

Find den perfekte strap-on

Når du tager et kig på udvalget af vibrerende strap-ons, så vil du sikkert hurtigt erfare, at der findes et kæmpe udvalg af strap-ons i alverdens forskellige former og designs. Dermed har du og din partner altså rig mulighed for at finde lige netop den strap-on, som I er allermest nysgerrige på at prøve sammen.

Hvis du ikke har eksperimenteret med en vibrerende strap-on før, så kan det være en god ide at starte med en mindre størrelse, sådan at oplevelsen ikke bliver for overvældende. Dette er specielt en god ide, hvis du ønsker at dyrke analsex, men netop ikke har prøvet dette før. Er du eller din partner derimod vant til at blive penetreret, så kan du sagtens slå dig løs og eksperimentere med nogle af de større størrelser.

En vibrerende strap-on har desuden netop den fordel, at den kan vibrere. Dermed kan du altså opnå former for stimulation, som end ikke en ægte penis kan give. Begge parter vil kunne mærke vibrationerne, men specielt kvindernes klitoris og G-punkt vil blive ekstra stimuleret af vibrationerne, hvilket kan give nogle vilde orgasmer.

Sexlegetøj til både i og udenfor soveværelset

Når du har sex i soveværelset, så er det ofte nemt at opbevare sexlegetøjet tæt på, hvormed størrelsen ikke gør så meget. Hvis du og din partner derimod gerne vil have sex andre steder, så kan det være lidt besværligt at skulle tage større og mere indviklede stykker af legetøj med. Derfor kan du naturligvis også finde vibrerende strap-ons, som er nemme at tage med udenfor soveværelset.

Hvis du f.eks. ikke ønsker at skal bakse rundt med en harness – eller selen som den også kaldes – så er det muligt at få strap-ons, som monteres ved at begge partner bliver penetreret. På den måde bliver det endnu nemmere at montere en strap-on, sådan at I hurtigt er klar til at slå jer løs, når I får lyst.