Latexfri kondomer – Et allergivenligt valg

Kondomet er en praktisk, hurtig og effektiv måde at beskytte ikke kun dig selv, men også din partner på. Det er dog ikke alle, der kan tåle de meget udbredte latexkondomer. Vil du have et allergivenligt alternativ, så er latexfri kondomer en nem måde at dyrke både sikker og latexfri sex. Oveni er de latexfri kondomer ofte tyndere, så du opnår endnu mere følelse med din partner. Vi har samlet forskellige latexfri kondomer herunder, så du kan se, hvad der er af muligheder på markedet.

GRATIS FRAGT
SKYN 5 Senses Latexfri Kondomer 5 stk    - Clear
SKYN 5 Senses Latexfri Kondomer 5 stk - Clear
Pris fra 69
GRATIS FRAGT
Femidom 3pc
Femidom 3pc
Pris fra 79
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 20
So Sensitive
So Sensitive
Pris fra 89
GRATIS FRAGT
ID Lube ID Glide Vandbaseret Glidecreme 120 ml    - Clear
ID Lube ID Glide Vandbaseret Glidecreme 120 ml - Clear
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
Durex Real Feel Kondomer 8 stk
Durex Real Feel Kondomer 8 stk
Pris fra 109
GRATIS FRAGT
Durex Natural Feel Kondomer
Durex Natural Feel Kondomer
Pris fra 109
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 20
Manix SKYN Original Latexfri Kondomer 10 stk    - Clear
Manix SKYN Original Latexfri Kondomer 10 stk - Clear
Pris fra 110
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 20
SKYN Extra Lube Latexfri Kondomer 10 stk    - Clear
SKYN Extra Lube Latexfri Kondomer 10 stk - Clear
Pris fra 110
GRATIS FRAGT
Skyn Condoms Original 10-pack
Skyn Condoms Original 10-pack
Pris fra 119
GRATIS FRAGT
Skyn Condoms Large 10-pack
Skyn Condoms Large 10-pack
Pris fra 119
GRATIS FRAGT
Skyn Condoms Extra Lube 10-pack
Skyn Condoms Extra Lube 10-pack
Pris fra 119
GRATIS FRAGT
Manix SKYN Large Latexfri Kondomer 10 stk
Manix SKYN Large Latexfri Kondomer 10 stk
Pris fra 119
Vis flere produkter

Fordelen ved latexfri kondomer

Der findes et utal af kondomer på markedet, om du kan lide dem helt tynde, med ekstra stimulerende riller eller sjove smage. Dog er en stor del af markedet domineret af latex kondomer, der dog ikke er en god løsning til allergikere. Der er nemlig en del mennesker, der er allergiske overfor latex og slår ud i forskellige grader.

Det er selvfølgelig altid en god ide at anvende latexfri kondomer, hvis du eller din partner har allergi overfor latex. Særligt i kønsområdet kan det være både ubehageligt og decideret smertefuldt, hvis du reagerer på latex. Sørg derfor for at undgå latexkondomer, hvis du har en allerede konstateret allergi eller oplever en sviende eller brændende fornemmelse, når du dyrker sex med almindelige latexkondomer.

Et tyndere kondom for ekstra intimitet

Latex har været en favorit indenfor kondomproduktion, fordi det er et holdbart og nemt materiale. Der er dog kommet et væld af nye muligheder for at lave gode kondomer i andre allergivenlige, men tilsvarende materialer. Sensoprene er ofte det foretrukne materiale til de latexfri kondomer, som giver samme gode beskyttelse, holdbarhed, men et endnu tyndere kondom.

Udover at du undgår at udløse en allergisk reaktion, så er latexfri kondomer derfor ofte tyndere end de almindelige latexkondomer. Mange vælger kondomet fra, fordi de føler, at det nedsætter følsomheden og dermed fjerner noget af nydelsen.

Vil du gerne have så god føling med din partner som muligt, så er et tyndt kondom et godt valg. Det giver en ekstra dimension af intimitet, når ingen af jer kan mærke kondomet under akten, men derimod blot kan nyde den skønne oplevelse sammen. Du kan derfor opnå en meget intim følelse af hud-mod-hud, hvis du vælger de tynde latexfri kondomer.

Dyrk sikker sex

Hvis du vil være sikker på at dyrke helt sikker sex, så er kondomet det bedste valg. Udover at beskytte mod uønskede graviditeter, så giver kondomet nemlig en ekstra beskyttende hinde over kønsorganerne. Denne barrierer forhindrer smitten af kønssygdomme, hvilket andre former for prævention ikke gør.

Det er derfor altid en god ide at anvende kondom med en partner, hvis I ikke begge er blevet testet inden den seksuelle akt, eller hvis I har flere sexpartnere. På den måde opnår du den bedste beskyttelse mod uønskede overraskelser.

Et allergivenligt valg er altid en god ide

Møder du en sød kvinde eller mand i byen, kan du ikke altid vide dig sikker på, om personen kan tåle latex eller ej. Derfor er det altid en god ide at vælge latexfri kondomer, hvis du skal have dem med på farten, på festival, i byen eller på ferie. På den måde undgår du at give en eventuel sexpartner en allergisk reaktion, fordi I blev fanget af øjeblikket.

Det er derfor altid en god ide, at du vælger de latexfri kondomer, hvis du skal have sex både med partnere, du ikke ved alting om, men også, hvis du helt vil undgå risikoen for selv at udvikle en reaktion. Latexfri kondomer er nemlig en både sikker og helt allergivenlig måde at dyrke beskyttet sex på.