Stål Dildo

Der findes en dildo til enhver smag, men ståldildoer er til den kræsne køber. Her er nemlig tale om et stykke udsøgt sexlegetøj, som du kan få glæde af i mange år. Ståldildoer er populære valg for dig, der ønsker at nyde toppen af vaginal stimulering, at ramme g-punktet eller gerne vil prøve kræfter med analt sexlegetøj.

GRATIS FRAGT
You2Toys Crystal Dildo 20 cm
You2Toys Crystal Dildo 20 cm
Pris fra 199
GRATIS FRAGT
Kiotos - Buet Stål Dildo
Kiotos - Buet Stål Dildo
Pris fra 549
GRATIS FRAGT
Stor Stål Dildo - 30,5 cm
Stor Stål Dildo - 30,5 cm
Pris fra 599
GRATIS FRAGT
Stål Dildo G&P Punkts Stimulator
Stål Dildo G&P Punkts Stimulator
Pris fra 699
GRATIS FRAGT
njoy Pure Wand G & P punkts stimulator   - Silver
njoy Pure Wand G & P punkts stimulator - Silver
Pris fra 1.095
GRATIS FRAGT
njoy Eleven Stål Dildo       - Sølv
njoy Eleven Stål Dildo - Sølv
Pris fra 2.995

Fordele ved en ståldildo

Hvis du er på udkig efter din næste dildo, behøver du ikke at lede meget længere. I hvert fald ikke, hvis du er til uovertruffen kvalitet og fræk leg, der holder. Mange er fejlagtigt afskrækket fra at bruge ståldildoer, fordi stålet kan virke koldt og upersonligt, men det er dog ikke tilfældet. Føles dildoen kold, kan du med fordel varme den op med hænderne før brug. Dildoen af stål vil hurtigt blive opvarmet af din krop ved brug.

Der er en lang række fordele ved at investere i en solid ståldildo:

  • Ståldildoer har en usædvanlig lang holdbarhed, så du får mange års glæde ud af dit køb.
  • Du får et udsøgt design, der er smidigt og elegant at bruge.
  • Denne form for dildo er nem at rengøre. Du kan nøjes med at bruge desinficerende sæbe.

Hvis dit sexliv skal gå glidende og let som en leg, kan du sagtens anvende glidecreme på din ståldildo. Denne form for dildo er nemlig ganske kompatibel med både vand- og silikonebaserede glidecremer, hvilket gør den let at bruge.

Foruden en meget alsidig og holdbar dildo, får du dermed også et stykke sexlegetøj, som er nemt at anvende. På grund af den solide struktur, er du altid sikret et fast greb om dildoen, mens du bruger den.  Stålet giver dig en mere kontrolleret brug.

Kold eller varm leg

Det robuste stål hindrer dog ikke hed leg, og du kan også anvende ståldildoerne i badet. Faktisk hjælper det varme vand under bruseren eller i badekarret med at opvarme materialet, så det føles behageligt mod huden.

Hvis du ønsker en ekstra pirrende oplevelse, kan du få hårene til at rejse sig og give et ekstra kuldegys. Det gør du ved at lægge ståldildoen på køl inden brug. Det kan være en nervepirrende udfordring for dig selv, eller en kold overraskelse for din partner til en dag, hvor der skal ske noget nyt i sengen.

Et kunstnerisk design

En dildo behøver ikke bare være praktisk og klare jobbet. Den må også gerne se pæn ud og have et kunstnerisk udtryk. Dildoer af stål er typisk udført i et smukt og elegant design, der gør den intime oplevelse yderst delikat.

De fleste ståldildoer er håndpolerede, hvilket giver dem deres karakteristiske glatte overflade, som du nærmest kan spejle dig i.

En givende investering

Ståldildoer er fremstillet i et robust materiale og holder i mange år. Du kan selv være med til at forlænge dit sexlegetøjs levetid ved at opbevare din dildo efter hensigten. Det betyder blandt andet, at du husker at rengøre den grundigt efter hvert brug. Sørg også altid for, at du opbevarer din ståldildo i den medfølgende pose eller æske.

Ståldildoer til alle dine lyster

De fleste ståldildoer er fremstillet til vaginalt brug. Det spotter du blandt andet på den kurvede form, der gør den perfekt til at tilfredsstille dine vildeste lyster.

Ståldildoer er særligt populære til at stimulere g-punktet, da den robuste form er nem at dirigere hvorhen dine vildeste fantasier drømmer om. Mange ståldildoer er lavet med en eller flere kugler for enden, som øger presset og dermed følelsen omkring dit g-punkt.

Der fremstilles også ståldildoer til anal leg. Disse er lidt tyndere i omkreds, men her vil du også kunne finde spændende teksturer, der pifter eventyrene i soveværelset op.

Tosidede ståldildoer

Hvis du for alvor vil krydre dit sexliv, bør du prøve en af de mange tosidede ståldildoer. Denne form for dildo gør det muligt at bruge dildoen vaginalt såvel som analt. Det giver flere muligheder, og I kan endda være to om at bruge dildoen på samme tid. De tosidede dildoer er også en god idé for dig, der ikke ønsker et større arsenal af sexlegetøj, men derimod ønsker at investere i et par trofaste klassiker.

Andet sexlegetøj i stål

Hvis ståldildoer falder i din smag, kan du udvide din legetøjssamling med andet sexlegetøj i samme genre. Du kan nemlig også få vibratorer, buttplugs og analkugler i stål. Således er du sikker på, at hele dit kit altid er optimalt og af bedste kvalitet.