Sexlegetøj – Sundhed & Seksualitet

Hos os finder du nøje udvalgte produkter inden for Sexlegetøj og Erotik, der giver dig og din partner de bedste oplevelser sammen og hver for sig. Vi adskiller os fra andre ved at være neutrale i vores vurderinger af de forskellige sexlegetøjs produkter.

Vi har gjort det nemt for dig ved at anmelde og skrive om mange af produkterne samt at det er nemt delt op så du kan finde sexlegetøj til mænd, sexlegetøj til kvinder og og ikke mindst til par – og du kan finde sexlegetøj, som tilfredsstiller mange forskellige former for lyst. Stor guide og tilbud

Design og funktionalitet

Design og funktion er der også kommet stor fokus på og hos os finder du en lang række prisvindende produkter. Vi ved, at sexlegetøj kan være mange ting. Vi har derfor altid et bredt sortiment i høj kvalitet og til gode priser.

Så vi er sikre på, at vi også har noget, der matcher din lyst og dine fantasier. Hos os er vi også klar over, at sexlegetøj er en tillidssag. Hos os er du derfor altid i trygge hænder, når du er på udkig efter nyt legetøj til sengen. Vi er en dansk blog, der uden omsvøb og interesser anbefaler dig de bedste produkter ud fra kriterier  der sikre dig som forbruger. Vi er ikke en webshop og varerne sendes fra vores samarbejdspartnere, der er nøje udvalgt. Vi kigger blandt andet på, Kundeservice, leveringshastighed, garanti og ikke mindst udvalg og forretningens generelle bedømmelse.”

Billigt sexlegetøj

Priser på godt sexlegetøj kan variere fra under 100 kroner til mange tusinde kroner og det kan ærlig talt være lidt af en jungle at finde ud af, hvad der virker og hvad, der bare er billigt plastik. Det gør vi nemt ved at bedømme produktet for dig på forhånd.

Her behøver du heldigvis ikke at spekulere over det. For selvom vi også viser dig billigt sexlegetøj på, så er der ikke givet køb på kvaliteten. Med udvalget i partnere er du også sikret, hvis produktet går i stykker

Se alle tilbud her

Sexlegetøj til mænd, kvinder og par

Her kan du altid finde alt det nyeste indenfor sexlegetøj til mændtil kvinder og til par. Tidligere var langt det meste sexlegetøj henvendt til kvinder, men efterhånden begynder der at dukke mere og mere sexlegetøj op, som er designet til mænd eller til par-leg.

Bl.a. Lelo har lavet en lang række smukke, stilfulde og særdeles effektive produkter til par. Et eksempel på sexelegetøj, som er direkte rettet mod mænd, er de stilfulde Tenga onani-æg eller det nok så populære onani-legetøj, Fleshlight.

Hvad angår både sexlegetøj til kvinder, mænd og par, så bliver der hele tiden udviklet nyt, så der bliver mere og mere at vælge mellem, ligesom selve produkterne konstant bliver forbedret. Den udvikling følger vi selvfølgelig nøje, så hvad enten du er på jagt efter de nyeste modeller eller de sikre klassikere, er vi altid leveringsdygtige og up-to-date.

Mest populære sexlegetøj

Trænger du til ny inspiration i soveværelset, så kan det altid anbefales at kigge andre over skulderen. Og hvordan gør man så det, når det handler om sexlegetøj? Du går på udkig i vores ”Bestsellers”-kategori. Her kan du hele tiden følge med i, hvad andre vælger at investere i.

På den måde kan du blive opmærksom på nye typer af sexlegetøj, som du måske ikke var klar over fandtes, ligesom du hele tiden kan få ny inspiration til dit eget sexliv og til dine egne køb af sexlegetøj. Vidste du f.eks. at sexlegetøj fra Fifty Shades of Grey fortsat er noget af det mest populære sexlegetøj eller at penisringe og Tenga æg lader til at være nogle af favoritterne blandt vores mandlige kunder.

Sexlegetøj online

Hos os er sexlegetøj en tillidssag. Vi ved, at det kan være et følsomt emne og derfor fokuserer vi på at formidle information om sexlegetøj online på en sober og korrekt måde. Derfor kan du i ro og mag – og naturligvis helt diskret – sidde og kigge vores produkter igennem og beslutte dig for, hvad du har lyst til at prøve af.

Vi garanterer, at at vores sexlegetøj kan give dig oplevelser udover det sædvanlige. Så kig dig omkring og nyd den mere lystfulde side af at være på shopping. Når du beslutter dig for at bestille en vare, garanterer vi selvfølgelig, at levering også sker 100% diskret. Dette er ligeledes sikret gennem vores samarbejdspartnere

Dildoer – stort udvalg fra kendte mærker

En dildo er efterhånden blevet fast inventar i de voksnes legetøjskasser – hos både unge og ældre. Men en dildo er ikke længere bare en dildo.

Vi har selvfølgelig altid et stort udvalg af klassiske dildoer, men hos os kan du finde mange andre dildo-variationer: Kæmpedildoer, oppustelige dildoer, dildoer med indbygget vibrator, strap-on dildoer, dildoer med sugekop eller dildoer, man kan være flere om at bruge på én gang. Det er bare at dykke ned i kategorierne og lade fantasien folde sig ud. Hos os finder du også alle de bedste og mest kendte mærker indenfor dildoer, som f.eks. Fun Factory, Lelo og NJOY.

Kvalitets sexlegetøj

Hos os kan du altid regne med, at dit valgte sexlegetøj er af høj kvalitet. Hvad enten du fokuserer på materialevalg, på æstetik eller på virkning – eller på alle tre ting – så kan du altid finde dét, du leder efter, hos os.

Kvalitet kommer af gode materialer, gode designs og ikke mindst noget der kan holde. Skulle du være uheldig så er vores partnere udvalgt til at sikre at netop du får den bedste service.

Fordi vi bestræber os på at formidle sexlegetøj i god kvalitet, har vi også en række af de meste kendte og populære mærker indenfor sexlegetøj på hylderne, f.eks. Lelo, We vibe, Fifty shades of Grey, Baci og Fun factory.

Hos os kan vi gennem flere partnere vise dig det største udvalg af dildoer, sexlegetøj, lingeri, glidecreme og kondomer. Vi har mærker som Fleshlight, Lelo, We Vibe, Fifty Shades og Tenga samt mange mange flere. Vi er en dansk-ejet blog, der gerne vil sprede de gode vibrationer.

20 års erfaring med Sexlegetøj

Siden er en af flere blogs er ejet af Xcale.net. Når du handler via os får du derfor mere end 20 års erfaring med sexlegetøj. Erfaring er ikke det som har den bedste avance eller der hvor vi ved at der er mest at vinde for os. Nej hos os er det lige omvendt. Vi har forbrugeren i forsædet og derfor kigger vi på de produkter som giver dig mest. Holder længst og hos de partnere der kan give dig den bedste service – også efter et køb.

Xcale har mange andre blogs inden for andre brancher, men inden for sexlegetøj, findes også vores søster blog lovejoy.dk, som på en lignede måde til os formidler legetøjet på den bedst tænkelige måde.

Knibeøvelser – Få bedre sex

Når der tales om Knibeøvelser så ved nok de fleste kvinder hvad der tales om. Nemlig at træne bækkenbunden således at du får et bedre sexliv og bedre social liv uden gener fra utætheder. Der er ingen tvivl om hvor du skal hente din information og det er på knib.dk og særligt hvis du vil vide noget om bækkenbundskugler så er det stedet. Du kan også på den side læse om Inkontinens og se resultatet af hvad der sker hvis du ikke laver dine øvelser

Sexshop med masser af legetøj til voksne

En Sexshop er for mange bare en butik der handler med sexlegetøj, men sexshops er også meget mere end det. Det er stedet du kan søge råd og vejledning og det er netop det vi gerne vil sørge for at du får på den bedste tænkelige måde.

En Sexshop der er værd at besøge sørger for ordentlige forhold til dig som forbruger. Vi koncentrerer os her udelukkende om dem der findes online og der er mange. I Skrivende stund finder der mere end 150 webshops der i Danmark alene handler med sexlegetøj, lingeri og meget mere.

Vi samarbejder KUN med de bedste af de bedste. De er nøje udvalgt efter deres service, rådgivning og generelle online tilstedeværelse. Vi kigger f.eks. på

  • Trustpilot.dk
  • Yelp
  • Google anmeldelser
  • Priser
  • Udtalelser og anmeldelser på Facebook
  • Personlig rådgivning
  • Retur af varer og fortrydelse.

Alt dette er med til at give en sexshop et godt ry og dermed sikre at det er et sted som du kan handle trygt. Her på vores side har vi KUN sexshops der opfylder mange eller alle af disse kriterier.

Du kan altså trygt handle her og da vi ikke selv er en shop, så har vi ikke den store interesse i at vildlede dig, da vi jo gerne vil have at du kommer tilbage og læser flere af vores anmeldelser.