Lingeri tilbehør

Når du er hoppet i det ekstra frække sæt lingeri, så er det ofte et fuldendt look, du går efter. Her kan lingeri tilbehør være det, der sætter prikken over i’et. Med tilbehør kan du gøre dit sæt endnu mere gennemført, om det er for at nyde synet af dig selv i spejlet, for at pirre en partner eller tage på besøg i en fræk klub. Hvis du vil have de sidste dele, der samler dit flotte sæt lingeri eller dit kostume, så kan du se et udvalg af forskelligt lingeri tilbehør herunder.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
Spar 40
Nortie Merian Selvsiddende Strømper med Bred Blondekant Plus Size - Sort
Pris fra 89
TILBUD
Spar 10
Leg Avenue Blonde Strømper med Blondekant - Sort - One Size
Pris fra 39
TILBUD
Spar 10
Leg Avenue Net Ankel Strømper - Sort - One Size
Pris fra 29
TILBUD
Spar 30
baseks Lange Røde Satin Handsker - Rød
Pris fra 49
TILBUD
Spar 30
Leg Avenue Rhinsten Sløjfe Nipple Covers - Rød
Pris fra 119
Bye Bra Body Tape - Nude
Pris fra 229
Le Désir Jingle Glitter Nipple Stickers og Strømper - Rød - One-Size
Pris fra 299
Cottelli Strømper til Hofteholder - Sort - M
Pris fra 99
Cottelli Strømper til Hofteholder - Sort - XS
Pris fra 99
Cottelli Strømper til Hofteholder - Sort - 3XL
Pris fra 99
Bye Bra Pull-Ups Selvsiddende Bh M - Nude
Pris fra 149
Bye Bra Pull-Ups Selvsiddene Bh XL - Nude
Pris fra 149
Vis flere produkter

Frække strømper til hofteholderen

Med en flot hofteholder er det obligatorisk, at de er i selskab med et par ekstra flotte strømper. De selvsiddende kan også let kombineres med et sæt lingeri, hvis du vil have lidt lækkert på under en kjole til hverdag eller fest. Det er en beklædningsdel, der kan fås i så mange farver og designs, at der altid er et flot par, der vil passe rigtig godt til dit sæt lingeri eller kostume.

Der er også mange mænd, der tænder på et par flotte ben, der tager sig ekstra godt ud. Her kan lingeri tilbehør være med til at fremhæve den del af din krop, hvis du gerne vil sætte ekstra spotlight på dem.

Masker for ekstra mystik

En maske er med til at kamuflere, hvem der gemmer sig bagved. De kan bruges hjemme i soveværelset, hvis du gerne vil kaste lidt ekstra mystik over jeres leg med et effektivt stykke legende lingeri tilbehør. Det kan nemlig give en ekstra pirrende dimension, hvor du kan lege forskellige roller.

Hvis du skal til en fræk fest og ikke vil genkendes, er masker også en god ide. Der er noget særligt mystisk ved at gemme halvdelen af ansigtet bag en forførende maske, og du kan få dem i mange flotte og elegante designs. Hvis du er til det helt simple, så er en sort og klassisk maske et godt valg, men du kan også få flotte blondemasker, der matcher dit lækre sæt lingeri.

Lingeri tilbehør til de frække shows

Skal du bruge dit lingeri tilbehør som en del af et frækt show for din partner, så er et par handsker og nipple covers gode rekvisitter.

Et par lange handsker er et meget elegant lingeri tilbehør. De fuldender dit look, hvis du kombinerer dem med en lang kjole over dit frække undertøj. Når du klæder dig forførende af, kan du langsomt trække handskerne af som til et privat burlesque-show.

Hvis du laver et show, og det sidste lingeri skal af, så er det altid en overraskelse med nipple covers. I Danmark er vi ikke så vant til dem, men i USA bliver de brugt meget på stripklubber, hvor de ikke må vise fuld nøgenhed. Nipple covers er derfor lingeri tilbehør, der er kommet til gennem de seneste år, men de er bestemt et frækt touch til et lækkert outfit.

Halsbånd og håndledsmanchetter

Må det godt blive i det sorte univers, så er halsbånd og håndmanchetter en fræk måde at vise dit tilhørsforhold. Det er lingeri tilbehør, der både passer flot til særligt sort lingeri og læder, men som også har et helt konkret brugsformål i jeres kinky lege. Særligt hvis du vil opfordre din partner til at dominere dig, vil det være det perfekte lingeri tilbehør, der let kan tages i brug, når lysterne stiger.

Du kan let finde både halsbånd og håndledsmanchetter, der matcher, hvis du vil bruge dem sammen. De helt klassiske udgaver er i sort læder med metaldele, men du kan også få mange andre flotte farver, hvis du vil matche dem til dit lingeri.