Prostata Stimulering

Ved berøring af prostata kan du eller din mand komme til at opleve forstærkede orgasmer og intens nydelse i forbindelse med massage af det lille, følsomme punkt. Prostataen sidder et par centimeter oppe i anus, og den kan i egenskaber og effekter sammenlignes med kvinders G-punkt. Derfor kaldes prostata ofte for mandens P-punkt. Du kan vælge forskelligt sexlegetøj til prostata stimulering, der med sikkerhed kommer til at blive din favorit.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
Spar 120
Sinful Vibrerende Fjernbetjent Prostata Stimulator med Penisring - Sort
Pris fra 279
GRATIS FRAGT
Tantus General Onyx Silikone Dildo 25 cm - Sort
Pris fra 849
NMC Jolly Buttcock Anal Dildo 17 cm - Rød
Pris fra 179
Tantus Acute Silikone Dildo - Lilla
Pris fra 299
Amaysin Slender Dildo Large 17,5 cm - Grøn
Pris fra 249
ManCage 10 Kyskhedsbælte med Butt Plug - Klar
Pris fra 599
Sinful Glas Dobbelt Dildo 21 cm - Klar
Pris fra 249
GRATIS FRAGT
njoy Pure Wand G & P punkts stimulator - Sølv
Pris fra 999
Loving Joy Silicone Selection Dildo 15 cm - Sort
Pris fra 199
baseks Gradient Glitter Large Blå Dildo 22,5 cm - Blå
Pris fra 279
Tantus Curve Super Soft Dildo 15,3 cm - Sort
Pris fra 449
Tantus Charmer Silikone Dildo 19 cm - Lilla
Pris fra 299
Vis flere produkter

Vælg mellem flere typer legetøj til prostata stimulering

Det er en fordel for dig, at du har mange valgmuligheder, når det kommer til at vælge udstyr, der skal bruges til prostata massage.

Du kan vælge mellem følgende typer af sexlegetøj til massagen:

  • Prostata stimulator
  • Prostata vibrator
  • Anal plug med P-punkt design

Hvilken type legetøj, du skal vælge, afhænger af dine erfaringer og dine ønsker i forhold til omfang af stimulation. En vibrator kan være et godt valg, når det er første gang, du køber sexlegetøj til prostata stimulering. Med dens bløde og roterende bevægelser får du stimulation, der er helt anderledes, end når du stimuleres på penis.

Vil du have maksimal nydelse, kan en stimulator være det rette valg. Den største forskel imellem vibratorer og stimulatorer er, at en prostata stimulator har dobbeltvirkende funktion. Når du vælger de nyeste udgaver af dem, vil de være lavet til både at ramme P-punktet og samtidig massere mellemkødet.

Du får det største omfang af stimulation, der kan nydes alene eller sammen med en partner.

En anal plug kan fås med vibrerende egenskaber og har den fordel, at den er skabt til at blive siddende bagi, så du har frie hænder til at lege med penis eller med din partner.

Sådan vælger du det rette sexlegetøj til prostata stimulering

Størrelses- og designmæssigt kan der være forskel på det legetøj, du skal vælge som nybegynder med prostatamassage. At blive fyldt lidt ud bagi kan være en fremmed oplevelse i begyndelsen, og derfor kan det være rarest at starte med en lille vibrator, stimulator eller buttplug.

Du kan bruge følgende punkter, når det bedste udstyr til stimulering af P-punktet skal købes:

  • Størrelse
  • Egenskaber i forhold til rotationer og vibrationer
  • Materiale
  • Vandtæt
  • Pris

Generelt skal du holde øje med længden af det stykke, der kan indføres. Det kan være en god idé at starte med en god og billig prostata vibrator eller stimulator, du kan bruge til at eksperimentere med i starten. I takt med at du opdager påvirkningen og lærer dine lyster og behov at kende, kan du avancere til en mere eksklusiv model.

Til dig, der allerede eksperimenterer med prostatamassage, kan en buttplug være et godt valg. Du kan lege håndfrit, eller du kan bruge flere typer sexlegetøj samtidigt.

Skal legetøjet til prostata stimulation kunne bruges i badet, skal du sørge for at gå efter de vandtætte udgaver.

Fjernbetjent prostata stimulator til frække parlege

En P-punks stimulator kan bruges til onani, forspil og sex. Skal der fyres ekstra op for den erotiske stemning i soveværelset, skal du overveje en fjernstyret prostata stimulator eller en appstyret udgave. Disse er perfekte til rollespil eller BDSM inspirerede lege.

Din kæreste eller sexpartner kan tage den fulde kontrol over din nydelse, når han eller hun styrer intensiteten af vibrationerne. Det giver jer frihed, når funktionerne af sexlegetøjet styres via mobilen eller en fjernbetjening. I kan tage en dildo i brug, eller I kan bruge udstyr til bondage og binding, når fetish fantasierne skal udleves.

Når du vælger en af de moderne vibratorer til prostata stimulering, får du fjernbetjent legetøj, der har op til knap 70 vibrationskombinationer. Du får frækt og sensuelt udstyr, du kan lege med i lang tid frem, og som kan blive kilden til, at du kommer til at nyde mere dybe og langvarige orgasmer i fremtiden.