Dildo

Her finder du vores store udvalg af en dildo til hende i alle former, farver og materialer. Vi har både klassiske dildoer med og uden vibrator og samt de mere specielle til g-punkts orgasmer eller til flere personer på samme tid. Vi har også dildoer med sugekop, som kan bruges i badet eller sat op på en væg, og adskillige slags strapon dildoer. Se også alle vores andre dildoer her

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 105
Sinful Space Fantasy Silikone Dildo 14 cm  - Mixed colours
Sinful Space Fantasy Silikone Dildo 14 cm - Mixed colours
Pris fra 45
GRATIS FRAGT
Magic Shiver Anal Dildo Sort
Magic Shiver Anal Dildo Sort
Pris fra 49
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 24
Willie City Realistisk Dildo med Sugekop 13 cm  - Nude
Willie City Realistisk Dildo med Sugekop 13 cm - Nude
Pris fra 55
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 27
Willie City Realistisk Sugekop Dildo 15 cm   - Nude
Willie City Realistisk Sugekop Dildo 15 cm - Nude
Pris fra 62
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 64
All Black 32 - Den Lille Uskyldige Dildo
All Black 32 - Den Lille Uskyldige Dildo
Pris fra 65
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Sportsheets Rings Set-4 Assorted Sizes(Singles) -
Sportsheets Rings Set-4 Assorted Sizes(Singles) -
Pris fra 69
GRATIS FRAGT
Cloneboy Refill Dildo Støbnings Pulver   - Hvid
Cloneboy Refill Dildo Støbnings Pulver - Hvid
Pris fra 69
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Willie City Realistisk Dildo med Sugekop 19 cm  - Nude
Willie City Realistisk Dildo med Sugekop 19 cm - Nude
Pris fra 69
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Willie City Realistisk Dildo Vibrator med Kugler 19 cm  - Nude
Willie City Realistisk Dildo Vibrator med Kugler 19 cm - Nude
Pris fra 69
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Willie City Realistisk Dildo 19 cm   - Nude
Willie City Realistisk Dildo 19 cm - Nude
Pris fra 69
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Willie City Realistic Multispeed Dildo Vibrator 24 cm  - Nude
Willie City Realistic Multispeed Dildo Vibrator 24 cm - Nude
Pris fra 69
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 25
baseks Jellies Realistisk Sugekop Dildo 19 cm  - Pink
baseks Jellies Realistisk Sugekop Dildo 19 cm - Pink
Pris fra 74
Vis flere produkter

Køb en til dig selv nu

Dildo. Find den rigtige til dig her

Dildoen er et fallosformet stykke sexlegetøj. Sexlegetøj i denne form har eksisteret siden stenalderen, hvor også de første blev fundet udgravninger i nyere tid.

Det de alle har tilfælles er at de er designet til at give kvinden stimulation enten direkte på klitoris ved at gnide frem og tilbage, eller ved at stimulerer skeden.

Mange tror fejlagtigt at en dildo har eller kan have vibrator, men så hedder det en dildovibrator eller bare vibrator.

De er stadig blandt det mest købte blandt sexlegetøj, men i dag ligner det heller ikke nødvendigvis en penis. I dag findes de som glasdildo, ståldildo eller formet i mere lækre materialer end de gjorde for bare 10-15 år siden.Hvordan bruger man en dildo?

Dildoen er en ofte penisformet ting, som du bruger til at stimulerer dig selv med. Den ene ende er oftest formet som et penishoved. Det anbefales du bruger glidecreme sammen med den så du opnår den bedste nydelse.

Dildoen føres ind i skeden/vagina eller gnides direkte på klitoris. Denne friktion vil give en følelse af velvære og for de fleste kan det udløse orgasme. Der findes flere typer orgasme, men de to bedst kendte er klitoris orgasme, hvor du stimulerer klitoris indtil orgasmen kommer. Den anden er vaginal eller skede orgasmen. Denne kommer af friktionen af skedeindgangen. Denne er der færre der får uden brug af vibrationer.

Hvad kan man bruge som alternativ?

En dildo bruges til at opnå orgasme eller selvtilfredsstillelse. Rigtig mange kvinder (mere end 60%) ejere end dildo eller vibrator (en dildo med indbyggede vibrationer i, med en lille motor).

Du kan i princippet bruge mange ting, som agurker, gulerødder eller lign. som en dildo. Vi fraråder dog dette på det kraftigste da de kan knække af i mindre stykker og dermed skade dig fordi du ikke kan få dem ud.

En dildo du køber (er faktisk ikke så dyre) er beregnet til formålet og ofte også formet meget bedre, så du får større nydelse.

Hvilken form er den mest optimale for en dildo

Det er meget individuelt, hvilken form der er bedst for dig. Hvis du er helt nybegynder, så forslår vi at du vælger en der enten er realistisk eller en der er beregnet til g-punktet. Her får du uden tvivl noget som du kan bruge i lang tid fremover og som giver dig nydelse hver gang.

Det vigtige er at du er ærligt over for dig selv om, hvad og hvorfor du gerne vil have en dildo. Nogle bruger den til udelukkende at få orgasme, hvor andre bruger den til massage og stille nydelse samt forspil.

Er du til g-punkts massage så er det den du skal vælge. Her kan du få nogle kraftige og længerevarende orgasmer

Den rigtige størrelse til mig

At vælge en ny legekammerat er ikke bare noget du gør. Derfor har vi også opdelt hele teamet i forskellige kategorier, så det er nemmere for dig at vælge. Skal den være stor, lille, kraftig, tyk eller skal den være bøjet til mit g-punkt.

Skal den være lavet af plastic eller i stål eller vil du have en i glas, som kan opvarmes eller nedkøles for endnu mere leg.

Skal den være farvestrålende eller skal den ligne end rigtig penis. Der er mange spørgsål og lige så mange svar. Kig i menuen og se alle de forskellige muligheder du har

De fleste danske kvinder siger at den skal være mellem 14,3 og 16 cm (Den del der kommer op i vagina) og her til med en omkreds på mellem 3,8 og 4,2 cm. Det er det der er gennemsnittet. Det betyder at du skal kigge efter en dildo med en længde på 20-24 cm. (der skal jo også være noget at holde i)

Vi har også en til dig!

Dildoer er et stort begreb der dækker over, i dag, rigtig mange former og funktioner. Vores fantasi og udlevelse er i dag langt mere udtrykt end for bare 10-15 år siden. I dag må det gerne være designet til ikke at ligne en penis. Derfor findes der i dag et hav af dildoer, som kan bruges til at opnå nydelse.

Vi anbefaler dig at bruge glidecreme sammen med dine dildoer, da det gør oplevelsen mere ubesværet og skøn. Husk også at rengøre dit sexlegetøj efter brug, f.eks. med en særlig spray til rengøring af sexlegetøj.

En billig dildo er stadig muligt

Da en dildo ikke har motor, så er prisen også derefter. De går ikke i stykker på samme måde og passer du på dem kan du have dem i mange år. Derfor kan de nemt finde dig en dildo til 100 kr. eller mindre.

Vi anbefaler dog at du kigger efter dem der er uden giftige stoffer. Ja de findes desværre stadig i de mere snuskede dele af branchen. Nej de ikke findes ikke hos os eller vores partnere som vi anbefaler. Du kan derfor være 100% sikker på at selvom den er billig så er den ikke dårlig.

Big, Huge og Kæmpe

De findes i mange forskellige former og størrelser, men nogle af dem kan være rigtig store og bruges til dem der gerne vil mærke det at være fyldt helt ud eller måske kan lide at det strammer lidt ekstra.

Du finder hele vores udvalg af kæmpe dildoer her

Anal Dildo

Det er ved at være længe siden, men det er trods alt i nyere tid at man også er begyndt at bruge Anal Dildo, i soveværelset.
Det er så til gengæld også blive en af de mest udbredte fordi det giver legen noget ekstra. Det er dog vigtigt at huske at på at man ikkebruger hvad som helst i numsen. Her skal der være stopklods på fordi det kan ske at de smutter op hvis ikke der er det.

Vibrationer

Er du mere til vibrationer så kan du tage et kig på alle vores andre modeller, hvor der er motor i. Dem finder du under Vibrator her