Anal Vibrator

Omkring endetarmsåbningen sidder en masse nerveender, der kan pirres på den helt perfekte måde med en vibrator. Fremfor at bruge fingrene kan du opnå mere frihed ved at bruge et specialdesignet sexlegetøj, der kan indstilles med forskellige vibrationsprogrammer. En vibrator til anal stimulering kan bruges alene, eller den kan være det frække element under sex. Der er mange vibratorer til mænd og kvinder at vælge imellem. Du skal blandt andet undersøge størrelse, materiale og funktioner, når du vil have den bedste anal vibrator.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
Spar 110
Amaysin Vibrerende Medium Butt Plug - Grøn
Pris fra 149
Sinful Oppustelig Vibrator - Blå
Pris fra 499
Fetish Fantasy Series Fetish Fantasy Hollow Strap-on Vibrator  - Nude
Pris fra 349
TILBUD
Spar 120
Hueman Black Hole Anal Vibrator med Penis Ring - Mørkeblå
Pris fra 379
Fetish Fantasy Series Fetish Fantasy Double Delight Strap-On med Vibrator - Sort
Pris fra 549
Fantasy C-Ringz Silikone Double Penetrator Rabbit - Lilla
Pris fra 449
Sinful Triple Teaser Fjernbetjent Vibrator - Sort
Pris fra 489
Love To Love Godebuster Anal Plug med Sugekop Stor - Sort
Pris fra 399
You2Toys Triple Teaser Vibrerende Strap-On - Sort
Pris fra 499
baseks Vibrerende Begynder Anal Plug - Lilla
Pris fra 149
Sinful Vibrerende Anal Plug Small - Sort
Pris fra 159
baseks Vibrerende Anal Plug Medium - Lilla
Pris fra 139
Vis flere produkter

Køb den bedste vibrator til dig selv eller kæresten

En vibrator kan bruges af enhver uanset alder og køn. Det er det uundværlige og mest populære sexlegetøj, der er med til at fremme de dybe og pulserende orgasmer. Sammen med en kæreste eller en sexpartner kan I få de hedeste oplevelser sammen, når en vibrator tager sig af de erogene zoner hos enten manden, kvinden eller begge parter.

En vibrator er perfekt til selvforkælelse, eller den kan blive favoritten i beholdningen af fælles udstyr til sex, erotisk massage og forspil.

Når den bedste anal vibrator skal købes, skal du holde øje med følgende:

  • Design og udformning
  • Størrelse (Både længde og tykkelse på bredeste punkt)
  • Med eller uden fjernbetjening
  • Omfang af indstillinger
  • Materiale
  • Pris

Det store produktudvalg gør det muligt for enhver mand, kvinde og par at finde det helt rette sexlegetøj, der opfylder fantasier og de personlige behov.

Vælg anal vibrator i forhold til dine erfaringer

Er det første gang, du køber analt sexlegetøj, er det en god idé at vælge de mindste udgaver. Du kan købe en lille anal vibrator i en masse forskellige designs.

De populære og stimulerende vibratorer til mænd og kvinder designes i aflange udgaver, modeller med bølger/perler og med form som et æg. Vil du have ekstra nydelse og påvirkning af den følsomme anus, kan det være det rette med en udgave, der har riller på overfladen af det stykke, der skal indføres.

For de fleste mænd og kvinder kræver det tilvænning at blive fyldt op. Når du har vænnet dig til en lille vibrator, kan du avancere til en større model eller én, der har et tykkere skaft til indføring.

Få frihed til at lege med en fjernstyret analvibrator

En anal vibrator er ideelt som sexlegetøj til forspil. Den ene part kan tage kontrollen over den anden ved at styre, hvor intense og hurtige vibrationerne skal være.

Vil I have maksimal frihed og rum til at eksperimentere med hinanden, skal I vælge de genopladelige vibratorer med fjernbetjening.

Disse kan bruges i løbet af dagen, når I er alene hjemme, eller det kan være det perfekte redskab i forbindelse med bondage og BDSM-lege.

På afstand kan du tage den fulde styring over din kæreste og bestemme, hvordan han eller hun skal påvirkes seksuelt.

Vibratorer til anal stimulering i alle prisklasser

En stor vibrator i luksuriøst design og med mange indstillinger, et genopladeligt vibratorsæt, en vibrerende rimmer, buttplugs eller en ergonomisk designet vibrator?

Mulighederne er mange, og der kan købes anal vibratorer i alle prislejer.

Som nybegynder i anal massage kan det være det rigtige at vælge en budgetvenlig og enkel vibrator, som du kan skabe dig dine første, gode erfaringer med. I takt med at du vænner dig til oplevelsen og lærer dine lyster og behov at kende, kan du købe en mere eksklusiv model, der i højere grad tilfredsstiller dine behov.

Som erfaren med analsex kan du gå efter de moderne vibratorer, der er fremstillet i et fleksibelt og bøjeligt design og med masser af funktioner.

De mest velfungerende vibratorer er designet med den nyeste teknologi på området. Her befinder der sig indvendige ’perler’, der vil bevæge sig op og ned inde i skaftet.