We-Vibe

Da We Vibe kom ud med deres første produkter, blev de banebrydende. De præsenterede nemlig en særlig type vibrator, der kan bruges, mens man har penetrativ sex. Med fokus på både det funktionelle og æstetiske parlegetøj har We Vibe igen og igen sendt både nye og opgraderede produkter på markedet, der leverer ekstra nydelse til ham, hende og parret. Er du på udkig efter kvalitetslegetøj, er det derfor oplagt at vælge We Vibe’s sexlegetøj. Du får nemlig den nyeste avancerede teknologi og funktionelle løsninger til jer begge.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 50
We-Vibe Touch Klitoris Vibrator - Lilla
Pris fra 649
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 376
We-Vibe Chorus App og Fjernbetjening Par Vibrator - Pink
Pris fra 1.119
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 376
We-Vibe Chorus App og Fjernbetjening Par Vibrator - Lilla
Pris fra 1.119
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 376
We-Vibe Chorus App og Fjernbetjening Par Vibrator - Blå
Pris fra 1.119
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 376
We-Vibe Chorus App og Fjernbetjening Par Vibrator - Mørkeblå
Pris fra 1.119
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 376
We-Vibe Chorus App og Fjernbetjening Par Vibrator - Koral
Pris fra 1.119
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 216
We-Vibe Date Night Special Edition Sexlegetøj Sæt - Grøn
Pris fra 1.279
GRATIS FRAGT
We-Vibe Bond Vibrerende Penisring med Fjernbetjening og App - Sort
Pris fra 949
GRATIS FRAGT
We-Vibe Unite Par Vibrator - Lilla
Pris fra 649
GRATIS FRAGT
We-Vibe Moxie Trusse Vibrator med Fjernbetjening og App - Turkis
Pris fra 999
GRATIS FRAGT
We-Vibe Rave G-punkts Vibrator - Lilla
Pris fra 799
GRATIS FRAGT
We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection - Flere farver
Pris fra 979
Vis flere produkter

Parvibratorer i høj kvalitet

Det, We Vibe er mest kendte for, er deres særlige parvibratorer. Disse er lavet i en særlig C-formet facon, så de ergonomisk sidder indvendigt i vagina og udvendigt lægger sig op over kvindens sensitive klitoris. Vibratoren sidder derfor komfortabelt og sikkert, selv når I dyrker sex.

Tændes der først for vibrationerne, vil hun derfor kunne nyde dem mod sit mest sensitive punkt, mens vibrationerne også forplanter sig i mandens penis. Det er derfor en helt særlig oplevelse, når I sammen deler fornemmelserne.

Sexlegetøj fra det kendte mærke er udført i de bedste materialer, så I kan føle jer helt trygge ved at anvende dem. De er nemlig både kropssikre og behagelige at bruge med deres særlige fokus på ergonomisk design.

Spændende sexlegetøj fra We Vibe

Efterhånden som mærket er blevet mere udbredt, er der også dukket flere forskellige produkter op i deres sortiment. Du kan derfor finde både klitorisvibratorer, wands, penisringe, prostata massager og anal plugs med deres vibrerende teknologi. Alle med det særlige fokus på ikke kun funktionalitet, men ligeledes ergonomisk design og smart teknologi, der gør jeres oplevelser i soveværelset endnu bedre.

Om du vil afprøve deres klassiske og opgraderede parvibrator eller et af deres andre spændende produkter, kommer helt an på dine og din eventuelle partners lyster. De kan nemlig både bruges alene til dine private stunder eller til at eksperimentere med din partner.

Elegant design til soveværelset

Hvis du er mere til det realistiske udseende på dit sexlegetøj, så skal du gå udenom We Vibe. I stedet finder du nemlig æstetiske produkter, der kommer i flere forskellige spændende udformninger og farver. Du kan derfor sagtens have legetøjet stående fremme, da det i højere grad ligner designobjekter frem for sexlegetøj.

Fjernbetjent nydelse for to

We Vibe går forrest, når det kommer til at implementere den nyeste teknologi i deres sexlegetøj. Derfor kan du også få deres mange spændende produkter, der er fjernstyrede via en app. Det betyder, at du let og enkelt kan kontrollere vibrationerne med et tryk på din mobil, men du kan også overlade kontrollen til en partner.

Det kan være særligt oplagt med det fjernbetjente legetøj, hvis I ønsker at skifte vibrationer nemt og enkelt, udforsker lege med kontrol, er i et langdistanceforhold eller leger offentlige steder. App’en fungerer både til iPhone og Android, og du kan hurtigt komme i gang med at lege, fordi deres produkter er meget brugervenlige.

Hvis du kun vil have det bedste

Med We Vibe er der ingen tvivl om kvaliteten. Deres mål er at producere bæredygtigt, kropssikkert og ergonomisk designet sexlegetøj, der leverer en effektiv pirrende stimulation, hvad end du vælger et af deres produkter til hende, ham eller jer. Derfor har deres produkter også modtaget et utal af priser for deres særligt høje kvalitet og design, der leverer en toppræstation igen og igen.

Hvis du er til kvalitet, så er produkterne fra We Vibe en sikker vinder. De ligger derfor også i den højere ende af prisklassen, men du får samtidigt rigtig meget for dine penge i forhold til både funktionalitet og æstetik.