Justerbare Penisringe

Penisringe er en formidabel form for sexlegetøj, som kan skabe nydelse for både mænd og kvinder. De fleste kender sikkert til de helt traditionelle penisringe, men der findes faktisk en lang række af forskellige ringe, som alle har forskellige designs og egenskaber – såsom f.eks. justerbare penisringe – hvormed både du og din partner kan opleve nye former for stimulation og fornøjelser alt efter hvilken type penisring, der bliver brugt. De justerbare penisringe er et eksempel på en type af penisringe, som er både praktiske, men som også kan være med til at skabe nogle pirrende seksuelle oplevelser. Læs derfor med herunder og lær mere om de mange fordele, som du kan opnå med en justbar penisring.

TILBUD
Spar 37
MR.MEMBR Lasso Penisring Sæt - Black
Pris fra 112
TILBUD
Spar 44
MR.MEMBR Tense Lasso Penisring - Black
Pris fra 105
GRATIS FRAGT
Zado Harness med Triple Penisring - Black - S/M
Pris fra 929
GRATIS FRAGT
Zado Harness med Triple Penisring - Black - L/XL
Pris fra 929
GRATIS FRAGT
We-Vibe Bond Vibrerende Penisring med Fjernbetjening og App - Black
Pris fra 949
MR.MEMBR Vibrerende Opladelig Lasso Penisring
Pris fra 249
Nexus Forge Vibrerende Penisring
Pris fra 369
GRATIS FRAGT
Strict Leather Premium Locking Penisring og Anal Plug Harness - Black
Pris fra 1.095
Perfect Fit Speed Shift Cock Ring - Black
Pris fra 139
CalExotics Tri-Snap Scrotum Support Penisring - Black - M
Pris fra 109
CalExotics Tri-Snap Scrotum Support Penisring - Black - L
Pris fra 109
Malesation Cock-Grip Dobbelt Lasso Penis Ring - Black
Pris fra 249
Vis flere produkter

En penisring som med garanti passer

Som navnet indikerer, så kan justerbare penisringe indstilles i størrelsen, hvormed de altså kan komme til at passe dig helt perfekt. Når du køber justerbare penisringe, så slipper du altså for risikoen for, at den penisring, som du bestiller, enten er for stor eller for lille. I stedet vil du være helt sikker på, at penisringen passer dig perfekt, hvormed du straks er klar til en hed tur under dynerne.

De justerbare penisringe er designet til at passe penisser i alle størrelser. På den måde kan du altså sagtens bruge disse typer af ringe, uanset om din penis er under gennemsnittet, gennemsnitlig eller over gennemsnittet. Størrelsen er ofte nem at indstille, da de fleste af de justerbare penisringe er udstyret med en glidende lås, som du manuelt kan løsne eller stramme alt efter behov.

Endnu en fordel ved de justerbare penisringe er, at du slipper for at skal kæmpe med at få ringen på. En stram penisring kan give en større og længere rejsning, men den kan godt være ubehagelig at skulle trække på. Med en justerbar penisring kan du nemt trække den løsnede ring på, og så først derefter stramme den til. På den måde slipper du for alt ubehag.

Fordele for begge parter 

Hvis du ikke har eksperimenteret med en penisring før, så er det ikke sikkert, at du kender til alle de frække fordele, som en penisring kan skabe – både for dig selv og for din partner. En penisring sættes nemlig omkring roden af penis, hvor den så sidder og strammer til. På den måde sænkes blodtilførslen, hvilket er med til at gøre penis både længere og tykkere. Dermed er der altså potentiale for at forkæle din seksuelle partner lidt ekstra.

Du kan dog også selv opleve nogle pirrende fordele ved at bruge justerbare penisringe. Mange mænd oplever nemlig også, at deres erektion holder i længere tid end normalt. Dette gælder i nogle tilfælde også efter orgasme, hvormed en penisring altså kan være en måde at forlænge den seksuelle akt på.

Et kæmpe udvalg med noget for alle

Selvom de justerbare penisringe er smarte nok på grund af, at de netop kan tilpasses i størrelsen, så kan du dog også finde disse ringe med endnu flere smarte funktioner. De justerbare penisringe kommer nemlig i mange forskellige former og med forskellige egenskaber, hvormed de altså kan være med til at skabe endnu mere nydelse for dig og din partner.

F.eks. er det muligt at finde justerbare penisringe, som har en vibrator. Dette kan gøre samlejet ekstra pirrende for en kvindelige partner, da den vibrerende penisring vil ramme hendes klitoris, hver gang du støder op i hende. Dermed kan penisringen også virke ekstra ophidsende for hende samtidig med, at vibrationerne også er med til at stimulere dig.

Hvis du derfor søger et stykke sexlegetøj, som er med til at gøre sexlivet lidt mere pirrende – både for dig og din partner – så er en justerbar penisring det perfekte stykke sexlegetøj for dig.