Varmende glidecreme

Der er flere grunde til, at dit sexliv bør omfatte glidecreme. Både mænd og kvinder udskiller naturligt hver deres form for smørelse under sex, men en gang imellem udskiller vi ikke nok. Dette problem er særligt udbredt, som vi bliver ældre, men brug af præventionsmidler som for eksempel kondom kan også føre til øget tørhed. Glidecreme er særligt anvendeligt ved analsex, men det kan også være en god idé at hive glidecremen frem, når du dyrker almindelig sex eller forspil. Glidecreme mindsker nemlig risikoen for smerter, svie og ømhed, og cremen kan også være med til markant at øge den seksuelle nydelse hos begge parter. Leder du efter en ekstra stimulerende glidecreme, kan du med fordel vælge en varmende variant.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
Shunga Geisha's Secrets Collection Sparkling Strawberry Wine Intim Massage Sæt - Flere farver
Pris fra 229
Bodyfun Warming Massage og Glidecreme 100 ml - Klar
Pris fra 149
Slube Strawberry Daiquiri Vandbaseret Bade Gel 250 g - Klar
Pris fra 149
Slube Pure Vandbaseret Bade Gel 250 g - Klar
Pris fra 149
Slube Black Leather Vandbaseret Bade Gel 250 g - Klar
Pris fra 149
Cobeco Nuru Body2Body Massage Gel 500 ml - Klar
Pris fra 199
RFSU Turn Up The Heat Massage & Glidecreme 150 ml - Klar
Pris fra 129
System JO H2O Varmende Glidecreme 120 ml - Klar
Pris fra 149
Sinful Orgasmic Stimulerende Gel 30 ml - Klar
Pris fra 139
Swiss Navy Masturbation Creme 150 ml - Klar
Pris fra 249
pjur Myglide Glidecreme til Kvinder 100 ml - Klar
Pris fra 149
Gun Oil Stroke 29 Masturbation Creme 200 ml - Klar
Pris fra 249
Vis flere produkter

Derfor skal du vælge en varmende glidecreme

Varmende glidecreme er tiltagende populært blandt både par og singler. Cremen karakteriseres blandt andet ved, at:

  • Varmende glidecreme giver ekstra stimulation
  • Ekstra stimulation fører til langt større nydelse
  • Cremen kan nemt kombineres med sexlegetøj.

Vælger du en varmende glidecreme, kan du være helt sikker på, at den vil gøre dine seksuelle oplevelser bedre og langt mere pirrende – og dette gælder både, når du er alene, og når du nyder en kvalitetsstund sammen med din partner.

Forkæl sanserne

Sex handler om stimulering. Stimuleringen kan tage mange forskellige former, og derfor er det også vigtigt, at vi under sexakten sørger for at udforske og udfordre vores sanser. Dette kan gøres på mange måder.

Nogle vælger at blokere én eller flere sanser under sex ved for eksempel at bruge bind for øjnene på enten dem selv eller på deres partner. Blindt forspil kan være ekstremt pirrende, og dette skyldes særligt, at bindet for øjnene gør oplevelsen lækkert uforudsigelig. Blokerer I synssansen hos den ene part, vil de andre sanser automatisk også blive styrket. Derfor kan noget så let som en blomst eller en fjer føre en helt euforisk følelse med sig. Vælger I at kombinere bindet for øjnene med en varmende glidecremen, bliver sensationen blot endnu mere mindeværdig. Huden vil kilde og vibrere med ekstatisk nydelse, så snart den mødes af den lækre creme.

Til både samvær og sololeg

Mange tror, at glidecreme kun er nødvendigt, hvis der er legetøj involveret i det seksuelle samvær. Dog burde det på nuværende tidspunkt være klart for dig, at dette langt fra er tilfældet. Glidecreme har mange kvaliteter, som kan optimere dit sexliv, uanset hvor eventyrlysten dit sexliv måtte være. Og glidecreme kan faktisk også markant forbedre dine solostunder.

Menneskets hud har som udgangspunkt en varm overflade. Derfor vil du muligvis ikke kunne mærke den varmende glidecreme så tydeligt, når du ligger i dynerne med en anden varm krop ved din side. Dog vil du helt sikkert kunne mærke en forskel, hvis du bruger din varmende glidecreme, når du er alene. Prøv for eksempel at varme op med glidecremen, og mærk hvordan dine sanser langsomt, men sikkert vækkes til live, som lysten for alvor begynder at melde sig. Indfør derefter dit foretrukne sexlegetøj i legen. Når du først slipper hæmningerne, vil du kunne mærke den varmende fornemmelse sprede sig til alle kroppens afkroge. Glidecremen vil tilføje et ekstra nydelsesfuldt element til den kvalitetstid, du har med dig selv.

Varmende glidecreme findes i mange forskellige varianter, og der findes helt sikkert en variant, der perfekt dækker netop dine behov. Er du fortsat på udkig efter noget, der kan opfriske livet i soveværelset? Så husk, at glidecreme også findes med kølende effekt.