Kondomer med smag

Du kan få kondomer i alle mulige sjove udgaver fra de helt klassiske og neutrale til dem med spændende stimulerende strukturer, farver og udformninger. En sikker vinder er dog altid kondomer med smag, der nok skal give et smil på læben og samtidigt beskytte dig og din partner under jeres seksuelle udfoldelser. Oveni giver de rig mulighed for at gøre oralsex lidt ekstra appetitligt. Herunder præsenterer vi et væld af spændende kondomer med smag, som du kan nyde med en partner for en ekstra sjov oplevelse.

Skins Flavoured Condoms 12 pcs - Clear
Pris fra 69
Skins Flavoured Condoms 4 pcs - Clear
Pris fra 29
Glyde Ultra Veganske Kondomer 10 stk - Blue
Pris fra 99
Durex Intense Kondomer 8 stk - Clear
Pris fra 129
Skyn 5 Senses Latexfri Kondomer 5 stk - Clear
Pris fra 69
Skins Flavoured Condoms 16 pcs - Clear
Pris fra 99
Protex Fruity Flavour Strawberry & Tutti Frutti Kondomer 10 stk - Clear
Pris fra 39
Pasante Taste Mixed Flavours Kondomer 12 stk - Clear
Pris fra 49
Pasante Intensity Ribs & Dots Kondomer 144 stk - Clear
Pris fra 249

Gør det ekstra spændende med kondomer med smag

De fleste finder det lidt besværligt, når forspillet skal afbrydes af kondomet, der selvfølgelig er enormt vigtigt, hvis man ikke anvender andre former for prævention. Med kondomer med smag bliver det dog ikke en uheldig afbrydelse, men et ekstra pift til jeres leg under lagnerne. De vil nemlig ikke kun beskytte både dig og din partner, men de vil også være et frækt indslag, der indbyder til oralsex.

Kondomer med smag har måske ry for at være en lidt kikset ting, men der er bestemt ikke noget i vejen med at gøre den seksuelle akt til en underholdende affære. I stedet kan I få en helt uforglemmelig oplevelse med masser af smil, latter og fræk udveksling, hvis du kaster dig over de mange muligheder indenfor smagsfulde kondomer.

Derfor er kondomer med smag et godt valg

Når du vil dyrke sikker sex, så er kondomet en uovertruffen vinder. Udover at du er beskyttet mod uønsket graviditet, så opnår du også beskyttelse mod kønssygdomme. Kondomet laver nemlig en barriere mellem slimhinderne, så du ikke får eller giver en partner seksuelt overførte sygdomme. Kondomet er det nemmeste og mest sikre valg, hvis du skal være beskyttet mod uheldige overraskelser.

Tilføjer du en ekstra dimension til kondomet såsom spændende smage, så er det også en både sjov og pirrende oplevelse. Kondomer med smag kan være et ekstra krydderi til jeres sexliv, hvis du vil prøve noget nyt og anderledes. Overrask din partner med en helt ny smagsoplevelse, og I kan sammen udforske de nye muligheder, når gummiet ikke smager kedeligt.

Kondomer med smag gør oralsex mere appetitligt

Rigtig mange synes smagen af kondomer er en kedelig og usexet oplevelse. Det smager nemlig ikke af din partner, men derimod af materialet, der ofte har en gummiagtig lugt og smag. Hvis du vil gøre oralsex med kondom ekstra appetitligt, så er kondomer med smag en smart og hurtig løsning.

Din partner vil nemlig i stedet for gummiet kunne få en smagsoplevelse, når de giver dig oralsex.

Husk at vælge en smag, der tiltaler din partner. Du kan med fordel spørge lidt ind til hans eller hendes yndlingsmage, så du allerede ved, hvad de foretrækker. Så kan det nemlig blive endnu lettere at få en lækker omgang oralsex, når lysten melder sig.

Hvilken smag er bedst?

Kondomer med smag kommer i et utal af varianter. Det er meget individuelt, hvilken udgave der falder i din eller din partners smag, så sørg for at vælge én, der tiltaler jer begge. De klassiske smage er jordbær, chokolade og banan, men i dag kan du få mange andre spændende udgaver, der ikke nødvendigvis er søde eller dessertagtige. Hvis du vil gøre smagsoplevelsen mere frisk, så kan du vælge smagen af mynte eller tyggegummi.

Det er altid sjovt og underholdende, hvis du har flere forskellige kondomer med smag at vælge mellem, så din partner og dig i fællesskab kan vælge aftenens menu. Derfor kan du med fordel have forskellige smage liggende, så du altid kan byde på en ny og overraskende oplevelse.