Kondomer med smag

Du kan få kondomer i alle mulige sjove udgaver fra de helt klassiske og neutrale til dem med spændende stimulerende strukturer, farver og udformninger. En sikker vinder er dog altid kondomer med smag, der nok skal give et smil på læben og samtidigt beskytte dig og din partner under jeres seksuelle udfoldelser. Oveni giver de rig mulighed for at gøre oralsex lidt ekstra appetitligt. Herunder præsenterer vi et væld af spændende kondomer med smag, som du kan nyde med en partner for en ekstra sjov oplevelse.

Billy Boy Fun Selection Kondomer 12 stk
Billy Boy Fun Selection Kondomer 12 stk
Billy Boy kondomer med farve, smag og stimulerende dutter.
Pris fra 69,00
EXS Kondomer med Smag 12 stk
EXS Kondomer med Smag 12 stk
Pakken indeholder 12 kondomer, der er tilsat glidecreme med de forskellige smags aromaer, som er chokolade, tyggegummi, cola og jordbær
Pris fra 49,00
Pasante Taste Mixed Flavours Kondomer 12 stk
Pasante Taste Mixed Flavours Kondomer 12 stk
Pasante Taste Mixed Flavours Kondomer 12 stk. Mange forskellige smagsvarianter i kondomerne, såsom: : jordbær, blåbær, banan, mint, chokolade og vanilje smag.
Pris fra 39,00
RFSU Sweet Aroma Kondomer 8 stk
RFSU Sweet Aroma Kondomer 8 stk
Med RFSU Sweet Aroma Kondomer 8 stk kan du finde netop den smag og form, som passer dig og din partner aller bedst
Pris fra 89,00
Skins Forskellige Kondomer med Smag 12 stk
Skins Forskellige Kondomer med Smag 12 stk
Denne pakke indeholder 12 forskellige kondomer, med forskellig smag, derfor burde der være noget for enhver smag.
Pris fra 59,00
Skins Forskellige Kondomer med Smag 16 stk
Skins Forskellige Kondomer med Smag 16 stk
Vis stolt dine kondomer frem i den praktiske kube med Skins Forskellige Kondomer med Smag. Mint, bubblegum, banan, jordbær
Pris fra 79,00
Skins Forskellige Kondomer med Smag 4 stk
Skins Forskellige Kondomer med Smag 4 stk
Praktisk 4-pak af de populære Skins Forskellige Kondomer med Smag. Mint, bubblegum, banan og jordbær
Pris fra 29,00

Gør det ekstra spændende med kondomer med smag

De fleste finder det lidt besværligt, når forspillet skal afbrydes af kondomet, der selvfølgelig er enormt vigtigt, hvis man ikke anvender andre former for prævention. Med kondomer med smag bliver det dog ikke en uheldig afbrydelse, men et ekstra pift til jeres leg under lagnerne. De vil nemlig ikke kun beskytte både dig og din partner, men de vil også være et frækt indslag, der indbyder til oralsex.

Kondomer med smag har måske ry for at være en lidt kikset ting, men der er bestemt ikke noget i vejen med at gøre den seksuelle akt til en underholdende affære. I stedet kan I få en helt uforglemmelig oplevelse med masser af smil, latter og fræk udveksling, hvis du kaster dig over de mange muligheder indenfor smagsfulde kondomer.

Derfor er kondomer med smag et godt valg

Når du vil dyrke sikker sex, så er kondomet en uovertruffen vinder. Udover at du er beskyttet mod uønsket graviditet, så opnår du også beskyttelse mod kønssygdomme. Kondomet laver nemlig en barriere mellem slimhinderne, så du ikke får eller giver en partner seksuelt overførte sygdomme. Kondomet er det nemmeste og mest sikre valg, hvis du skal være beskyttet mod uheldige overraskelser.

Tilføjer du en ekstra dimension til kondomet såsom spændende smage, så er det også en både sjov og pirrende oplevelse. Kondomer med smag kan være et ekstra krydderi til jeres sexliv, hvis du vil prøve noget nyt og anderledes. Overrask din partner med en helt ny smagsoplevelse, og I kan sammen udforske de nye muligheder, når gummiet ikke smager kedeligt.

Kondomer med smag gør oralsex mere appetitligt

Rigtig mange synes smagen af kondomer er en kedelig og usexet oplevelse. Det smager nemlig ikke af din partner, men derimod af materialet, der ofte har en gummiagtig lugt og smag. Hvis du vil gøre oralsex med kondom ekstra appetitligt, så er kondomer med smag en smart og hurtig løsning.

Din partner vil nemlig i stedet for gummiet kunne få en smagsoplevelse, når de giver dig oralsex.

Husk at vælge en smag, der tiltaler din partner. Du kan med fordel spørge lidt ind til hans eller hendes yndlingsmage, så du allerede ved, hvad de foretrækker. Så kan det nemlig blive endnu lettere at få en lækker omgang oralsex, når lysten melder sig.

Hvilken smag er bedst?

Kondomer med smag kommer i et utal af varianter. Det er meget individuelt, hvilken udgave der falder i din eller din partners smag, så sørg for at vælge én, der tiltaler jer begge. De klassiske smage er jordbær, chokolade og banan, men i dag kan du få mange andre spændende udgaver, der ikke nødvendigvis er søde eller dessertagtige. Hvis du vil gøre smagsoplevelsen mere frisk, så kan du vælge smagen af mynte eller tyggegummi.

Det er altid sjovt og underholdende, hvis du har flere forskellige kondomer med smag at vælge mellem, så din partner og dig i fællesskab kan vælge aftenens menu. Derfor kan du med fordel have forskellige smage liggende, så du altid kan byde på en ny og overraskende oplevelse.