Pirring og fjer

Vil du gerne vække din partners krop, så er et drillefjer et frækt redskab. Det er et simpelt stykke legetøj, der er behagelig og kildende, når den danser over den følsomme hud. Kombineret med fiksering, kan det være en rigtig stimulerende oplevelse at lade fjerene bølge over din partners erogene zoner. Drillefjer kommer i mange forskellige udgaver, og her har vi fundet et bredt udvalg til hver sin lyst. Så kig endelig udvalget igennem og lad dig inspirere til en fræk og stimulerende leg med din partner.

baseks Kildefjer - Black
Pris fra 89
obaie Kinky Feather Tickler - Black
Pris fra 109
Sinful Deluxe Feather Tickler - Black
Pris fra 119
Fifty Shades of Grey Tease Feather Tickler - Grey
Pris fra 159
baseks Bunny Tickler og Vibrator Æg med Fjernbetjening - Purple
Pris fra 159
Tease & Please PleaseMe Romantisk Spil til Par - Orange
Pris fra 249
Sinful Pom Pom Tickler - Black
Pris fra 99
Bijoux Za za zu Fjer Håndjern - Black
Pris fra 199
TILBUD
Spar 53
Sinful Tease Feather Silver Tickler - Black
Pris fra 36
Sex & Mischief Brystklemmer med Fjer - Black
Pris fra 219
Sex & Mischief 2-i-1 Pisk og Fjer - Red
Pris fra 159
Bijoux Pom Pom Kilde Fjer - Black
Pris fra 139
Vis flere produkter

Væk din partners krop med en drillefjer

Med drillefjer, også kaldet ticklers, har du et sjovt og legesygt redskab til at stimulere din partner, om I blot leger helt blidt eller kombinerer det med mere hardcore BDSM-lege. Fjeren er oplagt til forspillet, hvor I får teaset hinanden og tændt for alle kroppens sanser.

Den giver mulighed for at udforske hinandens kroppe på helt nye måder, om I er helt nyforelskede eller kender hinanden ud og ind. Det kan være en meget intim og sanselig oplevelse, hvis du inkluderer det enkle, men effektive legetøj i jeres leg. Der skal nok være nye kropslige oplevelser at finde med det stimulerende legetøj.

En drillefjer er et relativt simpelt stykke legetøj. De kommer i mange forskellige udformninger og udgaver, der byder på hver sin unikke form for stimulering. Det er derfor op til dig, hvordan du vil pirres eller pirre, når du leger med din partner.

Forskellige udgaver af drillefjer

Du kan få mange forskellige typer af drillefjer. Skal den kilde drillende over et større område af kroppen, kan du få børster af fjer, der rammer flest mulige nerveender på én gang. Disse er ofte oplagte til at blive ført med nænsom hånd over hele kroppen, så sanserne vækkes.

Du kan også vælge en udgave med et enkelt blødt fjer, der kan pirre præcist, hvor du har lyst til at ramme din partners krop. Den er oplagt til at finde helt nye erogene zoner, hvor du kan pirre og opbygge en intens og erotisk stemning.

Ticklers kommer både med bløde og kildende fjer, men du kan også få dem med metalkæder, der vil føles helt anderledes mod huden. De kan nemlig varmes op eller køles ned, så de føles ekstra stimulerende og langsomt varmes op af kropsvarmen, der summer fra din partners krop.

Kombinér din drillefjer med andet legetøj

Hvis du vil give din partner en behagelig og lystfyldt oplevelse, kan en drillefjer være et dejligt værktøj til et pirrende forspil. Her tænder du for alvor kroppen, så den bliver spændt og tændt på mere. Kombinerer du legetøjet med massage og blide berøringer, kan det være en meget behagelig og erotisk oplevelse for modtageren.

Vil du højne oplevelsen yderligere, så kan et blindfold være oplagt at bruge sammen med en drillefjer. Her kan din partner nemlig ikke se, hvor fjerene næste gang vil ramme kroppen, hvilket opbygger spændingen.

Både til blide lege og hardcore BDSM

Hvis du fratager din partner muligheden for at bevæge sig med fiksering og eventuelt kombinerer det med et blindfold, er din partner helt under din kontrol. Det giver en sjov og spændende mulighed for helt at lade din partner henføre sig til fornemmelserne og oplevelsen, når andre sanser ikke kan bruges samtidigt.

Sammen med piske eller andre smertegivende legetøj, kan kombinationen med en drillefjer være en overraskende oplevelse. Hvor smerterne efterlader en ømhed, vil fjerene nemlig pirre den sensitive hud på ny.

Det er derfor oplagt at kombinere en tickler med andre former for legetøj, når du eksperimenterer med kroppens følsomme sanser.